29.10.13

Puutarhatonttu pohtii

Se se saunominen vasta mukavata puuhaa onpi. Niin että kun aamusella saunaan menee niin koko päivän puhdas on. Niin sitten kun siitä fesepookissa ihmisille ilmoittaapi niin tietävät että on peseytytty eivätkä likaiseksi epäile. Vaan voisipa siinä joku oikein kiero humanteri huijata niin että saunassa olleensa väittää vaikkei olekaan ollut. Niin ihmiset sitten puhtaaksi luulisivat kun fisebokista lukisivat. Että parempi ettei niihin kaikenmaailman fies puukkeihin usko vaan ihan reilusti itse haistelee.

*     *     *     *     *

Se yksi paksu tyttö minun autoa lainasi. Poliisit sen sitten vei, sen paksun tytön. Mutta päästivät sen menemään. Ei se vissiin putkaan mahtunut.

*     *     *     *     *

Intter nedistä minä luin että uhkapelillä voipi sitä rikastua. Niin että jos rahaa laittaa niin punaiselle tai valkoiselle niin hurjat summat sillä voittaa. Niin että minä sitten lompakosta satasen otin. Ja laitoin sen valkoiselle pöytäliinalle. Illalla oli poissa seteli. Ensi kerralla sitten punaiselle liinalle kyllä laitan.

*     *     *     *     *

Ne ne välilaskut on pelottavia ne. Että kun lentokone laskeutuu siinä välillä. Että jos se selänpesijä sillon eksyy. Niin että sille käy kuin Ging-Gongille. Kun rakentavat siihen sen Perliinin kiinanmuurin ja Siperiaan kärräävät.

*     *     *     *     *

Kyllä niitä naisten alushousuja voi mieskin pitää. Muttei tietenkään samaan aikaan kuin se nainen pitää niitä. Sen paksun tytön kalsareihin kyllä mahtuu monta kerralla.

*     *     *     *     *

Korilloja minä olen paljon miettinyt. Että mitä ne miettii. Vai miettiikö mitään. Vai syövätkö vaan panaaneja ja kotona istuvatten ja veispuukiin hassuja kuvia lingittelevät. Se siinä mielessä helppoa on se korillan elämä. Etenkin jos korillalla ei lapsia ole. Kiva olisi lehdestä sellasen korillan haastattelu lukea.

1 comment:

  1. Mutta en minä gorillaa kadehdi - ei sellaisilla kourilla pärjäisi näiden monen väristen pillereiden kanssa. Kun paksu tyttö ja sen kaverit ei enää osta, niin mitähän näillä tekisi. Onkohan selänpesijäkin tuomassa vaan lisää, paksun tytön siskosta ei siihen ole kun söisi kuormasta. Täytyyköhän laskea hintoja?

    ReplyDelete