11.10.13

Jos olisi laillista, niin mä tappaisin mun isän!!!!!!!!!

Onko Suomi oikeusvaltio? Kysymys on monen oikeustietoisen kansalaisaktivistin huulilla nyt kun kaunis Johanna Tukiainen, oman maan nainen, on joutunut sekä ajojahdin että oikeusmurhan kohteeksi.

Synkältä näyttää.

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa pääministerin vaihtamisesta Stubbiin ei saa loppuiäkseen ilmaisia veroja?

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa Hymy-lehdellä ja ihan vääriä asioita Facebookissa kirjoittavilla Johanna Tukiainen vihaajilla (kaikilla joiden profiiliin Johannalla itsellään ei ole pääsyä) on sananvapaus?

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa Divet-transut saavat syyllistyä tietynlaiseen kunnianloukkaukseen koskien ihanaa Johannaa?

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa kauniista Johannasta saa kirjoittaa "paljastuskirjan" joka yhden toisenkin uristin mielestä on oikeusmurha?

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa realityohjelman muut kisaajat eivät tottele esikoistytärtä ja pahoinpitele äkäistä ja kateellista kolmatta pikkusiskoa?

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa upea Johanna ei saa vapaasti kostaa vittuiluja kolmen kertaisesti ja hakata siskoaan ja ex-miestään siksi että nämä vuosia aikaisemmin harrastivat seksiä keskenään? Tai edes pistää liivijengiä hakkaamaan ne?

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa lasilla heittämisestä tuomitaan vankilaan ja uhri ei saa mitään tuomiota?

Ja ikään kuin tässä ei jo olisi tarpeeksi:

Mikä oikeusvaltio se sellainen on jossa suloinen Johanna ei saa laillisesti tappaa omaa isäänsä?

Kysyn vaan.

Ja vastaan - eihän tämä Suomi mikään oikeisvaltio ole.

Useimmissa muissa sivistysvaltioissa ei oltaisi niin pikkumaisia että tuomittaisiin itseoppinut viihdetaiteilija vankilaan niinkin mitättömästä syystä kuin siitä että itseoppinut viihdetaiteilija pahoinpitelee vähintään yhden ihmisen kuussa.

Oikeassa sivistysvaltiossa suloista Johannaa ei suinkaan rangaistaisi isänsä tappamisesta, siellä hän saisi mitalin. Mieshän kuitenkin reppuselkäpsykoosissaan meni ja kutsui Johannaa lihavaksi!

Ei sellaisen miehen paikka ole vapaana kadulla. Ei edes kuritushuoneessa. Nirri pois vaan hullulta.

Vetoankin nyt eduskuntaan: lakeja on muutettava ASP mikäli Suomi mielii olla oikeusvaltio. Jos Johanna päättää tappaa jonkun niin ei hän sitä turhaan eikä syyttä tee.

Suloinen Johanna on kuitenkin sellaisella asialla ettei tärkeämpää ole, Joulupukin asialla.

1 comment: