31.10.13

Gorillan tytär

Gorillan tytär etsiä itselle mies ugh-ugh.

"Gorillan pituus vaihtelee välillä 150–180 senttimetriä ja paino on yleensä 70–180 kg.Tosin tunnetaan myös näitäkin huomattavasti isompia gorilloja, joiden paino on ollut yli 250 kiloa. Gorillat ovatkin kädellisistä suurimpia ja rotevimpia. Gorillan ruumis on vankka, lihaksikas sekä massiivinen ja hartiaväli on noin metrin verran."

Gorillan tytär ulkonäkö 9 ugh ugh. Gorillan tytär prinsessa ugh ja mies pitä olla prinssi ugh-ugh ugh!

"Gorillan naama on karvaton, kuten myös korvat, kädet ja jalkapohjat. Gorillan nenä on suurikokoinen ja leveä, ja varsinkin sieraimet ovat suuret. Tästä huolimatta kuono ei työnny voimakkaasti ulospäin kuten simpanssilla tai orangilla. Gorillan silmät taas ovat suhteellisen pienet ja lähellä toisiaan. Ne ovat syvällä kuopissaan."

Gorillan tytär pitkä blondi hiuksit ja ugh isot huulet ugh ja isot rinnat ugh ugh ja pantava peppy ja ugh ugh gorillan tytär osa kaikki asennot ja ääntelyt ugh ugh ugh.

"Gorillan päälaella on paksunema, joka muodostuu ihosta ja korostaa aivokopan yli kulkevaa purulihasten kiinnittymisharjannetta. Tämä paksuntuma lisättynä pään pitkiin karvoihin ja niskalihaksiin luovat vaikutelman korkeapäisistä eläimistä. Lisäksi gorillalla on suuret leukalihakset, sillä ruoan hienontamiseen käytettävien suurten poskihampaiden käyttö vaatii vahvaa lihaksistoa."

Gorillan tytär rakasta glamour ja rakasta kaikki hemmottelu ja pinkki ja banaani. Gorillan tytär tykkä paljon syödä banaani ja nukkua ja syödä banaani ja showtanssia ugh.

"Fyysisestä rakenteestaan johtuen gorillat liikkuvat yleensä maassa käyttäen liikkumiseensa neljää raajaa. Gorillojen ruumiinrakenne sopii myös puissa kiipeilyyn, ja nuorten ja kevyiden yksilöiden on havaittu pystyvän heilauttamaan itsensä puusta toiseen."

Gorillan tytär rakasta pitä iltapuku ja syödä banaani ja lomailla ulkomailla ja showkeikka jälkeen hotelli.

"Yleensä gorilla liikkuu noin 400–1 200 metriä päivässä. Matkan pituus riippuu yleensä tarjolla olevan ravinnon määrästä."

Gorillan tytär tahto oma gorillaperhe ja omia pikkugorillat ugh. Gorillan tytär mies pitä olla ugh eläinrakas ugh.

"Gorilloilta puuttuvat erityiset lisääntymisajat. Naaraat saattavat siis tulla raskaiksi mihin vuodenaikaan tahansa. Gorillanaaras tulee sukukypsäksi ollessaan seitsemän tai kahdeksan vuoden iässä, mutta pääsee synnyttämään ensimmäiset poikasensa vasta vuosien kuluttua sukukypsyyden saavuttamisesta. Kantoaika kestää noin 195-251 päivää."

Gorillan tytär ei tykkä köyhä mies hampaaton mies lapin aasi ruutana rotakka mies ugh! Gorillan tytär hakka se mies ugh! Mies pitä olla ugh paljon raha ja banaani ugh ugh eikä mennä rikki jos lyö nyrkki tai hakka puukko ugh.

"Luonnossa elävät villit gorillat eivät yleensä suhtaudu ihmisiin vihamielisesti eivätkä pelkää ihmistä,vaan päästävät tämän suhteellisen lähelle. Ihminen ei kuitenkaan voi käyttäytyä gorillojen läsnä ollessa uhkaavasti ja hänen tulisi välttää nopeita liikkeitä. Varsinkin katsomista gorillojen silmiin pitäisi välttää, sillä gorillayhteisössä kyseinen tapa tulkitaan hyvin epäkohteliaaksi."

Kaikki mies laitta heti ugh ugh gorilla tytär inboksi treffipyyntö ja banaani! Ugh!

1 comment:

  1. Gorillan paksu tytär tehnu ennätyksen - kantoaika kestanu kohta 500 päivä, koko gorillaperhe tulosa kerralla ja pesueen ishä olla steriloitu. Millonka paksu tytär pääse pukemaan glamuur vauvvavaateet, jotka ova nyt mustisa säkeiss varastosa homehtumas?

    ReplyDelete