6.11.13

Tuxuleaks

Päivän kysymys: Kuka vuotaa Tuksun chättiviestejä nettiin?

Johanna Mia Mari Tukiainen
noin minuutti sitten lähellä paikkaa Helsinki · 
Tässä on nyt ihan OIKEA JOHANNA TUKIAINEN!!!!! PYYDÄN ETTÄ NETTIPOLIISIT, OTTAKAA NYT TÄHÄN ASIAAN VAKAVA SUHTAUTUMINEN!!!!!! Joku oli kaapannut koko nämä sivut vajaaksi viikoksi, esiintynyt minun identiteetilläni ja nimelläni, sekä laittanut jakoon ympäri nettiä koko henkilökohtaisen Inboxin tiedot!!!!! Tosin se, mitä olen netistä lukenut, niin "jakamista viesteistä" 60% on oikeasti minun kirjoittamiani ja loput 40% EIVÄT TODELLAKAAN OLE MINUN KIRJOITTAMIANI!!!!!! KUTEN ESIM: "En saa ketään miestä Suomesta koska ahterini on niin suuri ja olen niin ruma nainen." En ole tuollaista kirjoittanut kenellekään HALOO!!!!!!!! SEKOAKAA KOKO SUOMI TÄÄLLÄ?????
Tykkää · · Jaa

Ovatko ne aitoja? Nämä järkyttävät kulissientakaiset sosiaalipornojutut rattijuopumuksesta, pillerikaupoista, pikkurikollisista vedätyksistä?

"Tosin se, mitä olen netistä lukenut, niin "jakamista viesteistä" 60% on oikeasti minun kirjoittamiani ja loput 40% EIVÄT TODELLAKAAN OLE MINUN KIRJOITTAMIANI!!!!!!"

Ilmeisesti ovat, ainakin osittain. Se 40% jossa ei solvata eikä uhkailla ketään eikä suunnitella tai muistella mitään laitonta on selvästikin väärennettyä tekstiä. Kuten se että Tuksu olisi lihava.

Kuka näitä siis vuotaa nettiin? Selvästikin sen on pakko olla joku kauniin Johannan lähipiiristä.

Ja kun tässä nyt puhutaan vuotajasta niin ensimmäisenä aatokset luonnollisesti kääntyvät vaarallisen väsyneeseen inkontinenssi-sisko Julliaan jolla on väkevät näytöt vuotamisesta. Jullia sisko on vuotanut lattioille, matoille ja taksien takapenkeille useammankin olympiamitalin arvoisesti, kotona ja vieraissa, tiedottomana ja täydessä koomassa.

Nyttemmin hänet lienee kuitenkin tukevasti vaipoitettu ja nesteensaantiakin on selvästi rajoitettu joten pahimmat jullevuodot on ainakin tilapäisesti saatu kuriin.

Toinen luonnollinen vuotajaehdokas on Prinsessa PiiPii, tuo kosteahkoista etumuksistaan tunnettu hameadonis joka vuotaa yhtälailla talossa kuin puutarhassakin. Mutta onko PiiPiillä alibi? Hänhän oli vuodon aikana Venäjällä ja siellä on todistettavasti sisävessoja, ainakin paremmissa majataloissa, ja muissakin on sängyn alla emalipotat.

Vuotaminen ei kuitenkaan aina ole kiinni ulkoisista olosuhteista eikä edes vuotajan omista henkilökohtaisista käymälävalinnoista, eikä pirteän keltainen etumus aina ole iloisen barbimainen fashion statement.

Tuksun oman katon alta löytyy lisää vuotajia: Nassu, Esmeralda, Madeleine ja Bonzo. Nämä atarivuotajat ovat päivittäisellä sarjavuotamisellaan tehneet selvää Jollaksen parketeista tehokkaammin kuin väsynyt koomasisko ruskapullosta, eikä loppua näy tälle eläimelliselle vuotamishalulle.

Huushollin suurin vuotaja on kuitenkin ihana Johanna itse. Tampereen rautatieaseman lähiympäristössä kuljetaan yhä kumisaappaat tiukasti jalassa ja lyhytkasvuisemmat joutuvat turvautumaan kahluusappaisiin tai pahimmassa tapauksessa ruuhiin yrittäessään ylittää aseman ympäri vuolaana vyöryviä keltaisia tuksuvirtoja. Keväällä tulvien aikaan alkuasukkaat pysyttelevät sisällä höyryävien mustamakkarapatojensa äärellä ja rukoilevat apua primitiivisiltä apinajumaliltaan joille välillä uhraavat toinen toisiaan hukuttamalla onnettomat uhrinsa Tuksun seiskanvärisiin vesiin Lööppijulkkista hartaina veisaten.

Mitään ei tamperelainen niin pelkää kuin Tuksun suuren ahterin uutta märkää tulemista.

3 comments:

  1. Kyllä vuotajan taäytyy löytyä koirakatraasta, sillä pistämättömän Tuksu-logiikan mukaan Kooma, PiiPii, raivoisa Tuomari-Jari ja nettiguru Joonas eivät ole olleet edes paikkakunnalla. Ivalon Artokin taitaa olla jossain jänkhällä.

    ReplyDelete
  2. Muuten silkkaa faktaa paitsi että mustamakkaraa ei valmisteta padassa vaan uunipellillä, toteaa tamperelainen. Kiitos, Laupis!

    ReplyDelete
  3. Kiiitos tass Laupis!
    Jollashof on kkuluisa mm. kattilassaolevista, jopa keitetyistä kännykäistä yms...

    ReplyDelete