29.11.13

Helmiä mikropossuille

Itseoppinut viihdetaiteilijatar ja kansakunnan virallinen kohuemäntä, kaunis Johanna Tukiainen on jälleen raottanut sanaista arkkuaan ja Olympoksensa korkeuksista sirotellut viisauden jyväsiä opiksi ja iloksi meille tyhmemmille. Makustelkaamme upean Johannan ylivertaista verbalistiikkaa ja palvokaamme hänen ajatuksensa kirkkautta.

Mun Paris possu rauhoittuu Phill Collinsista ja terapiamusiikista jota käytetään hieronnassa, vedensolinaa jne.

Ja tätä enkeliä, tätä eläinten Matilda Wredeä syytetään eläinrääkkäyksestä! Jos kaikki eläintenomistajat hemmottelisivat lemmikkejään luukuttamalla niille koko ajan ja 24/7  youtubesta aivan parhaita ysärihittejä sensijaan että raahaavat niitä väkisin ulos lenkille niin maailma olisi eläinten paratiisi. Ja koska Phill itse oppii kirjoittamaan nimensä oikein?

Miksi Seiska antaa julkaista herjaavat kommentit mutta poistaa tai piilottaa positiiviset ja mua tukevat kommentit?

Missä on Seiskan moderoijat jos sellaisia on edes olemassa????? Positiiviset kommentit ja mun puolustajat poistetaan, ja vihaavat laitetaan valtaan!!!!!????? Mitä vit........?????

Salaliitto ihanan Johannan pulustajien vaientamiseksi on levinnyt läpi median. Paitsi Johannan uskollisista uskollisimpaan äänitorveen Kari "Kupsu" Kupiaiseen. Tähän torveen eivät pahuuden diaboliset voimat kuten totuus tai himmeämpikään älyn valonpilkahdus yllä.

Mut on kastettu nimellä Johanna Tukiainen, pastori ei antanut mulle mitään nimeä Tuksu saati sitten vielä törkeämpi herjaussana Tunkki!!!!! 

Kannattaa Johannan itsensäkin olla erittäin varovainen itsestään puhuessaan sillä pastori ei kastanut häntä Jossuksi eikä Johkinasuksi. Näiden loukkaavien herjanimien käytöstä pastorilta läiskähtää hyvin herkästi kirkonkirous ja excommunicaatio ja siinä menee sitten sekin taivaspaikka ihan reisille. Siihen tyssää myös glamourinen nimenvaihto sillä pastori ei antanut Tuksulle mitään nimeä Jolene

Tämä on mun TYÖ, olisiko se parempi että olen sosiaalipummi ja tuökyvyttömyys eläkkeellä 25v.kuten nyt Jollasta hallitseva Anette??????!!!!!!! Turhaan sossun rahoja käyttävät, onko parempaa kun mun keikat?????

Sitähän te haluatte kuten saatana, että kaikki menisi alta!!!!!! En alistu siihen, mulla on työ josta pidän enkä siitä luovu.

Edelleenkin tämä on TYÖTÄNI. Ei yhtäkään possua elätetä ilman rahaa!!!!

Harva meistä on niin onnekas että saa tehdä juuri sellaista työtä johon kyvyt riittävät ja soveltuvat aivan täydellisesti. Harva meistä on syntynyt työhönsä. Suloisen Johannan kadehdittu työ julkisuudessa jakautuu kahteen erilliseen mutta kuitenkin käytännössä samankaltaiseen osioon. Ureankeltaisessa SeiskaLivessä hän antautuu ihmisten virtuaalisolvattavaksi ja -ivattavaksi kun taas halvimpien räkälöiden virtsasta likaisilla lattioilla tämä ruokakerma-afrodite kerää ihmisten solvaukset ja ivanaurut suoraan livenä. Naurun ollessa parasta terapiaa voitaneen Johannaa pitää koko kansakunnan nauruterapeuttina. Ja tosiaankin asia on juuri kuten Johanna itse sanoo - häntä ei elätetä ilman rahaa.

Julia on älykäs, mutta masentunut eikä mikään ihme!!!!!

Vaarallisen väsyneen Jullia siskon superlatiivista älykkyyttä ei kiistäne kukaan. Kuvistakin jo näkee kuinka äly säkenöi kosmetoloogikon katseesta, silloin siis kun silmäluomet pysyvät sen hetken auki. Liian älykkäillä ihmisillä ei tunnetusti ole helppoa sillä he turhautuvat usein liian haasteettomaan elämään. Siksi Jullia siskonkin täytyy tasaisin väliajoin päästä karkaamaan tiputuksesta saadakseen esittää Dolts Dancereiden yli-inhimillisen haastavia, kellontarkkoja koreograafeja etteivät hänen aivonsa näivettyisi hengiltä. Kosmetoloogikkoyliopistossa Jullia siskolle puuhataan jo erittäin arvostettua nukkuvan kunniatohtorin arvoa.

Hymy keksi koko Tuksu nimen ja Kanerva skandaalin enkä pidä siitä.

Hymyllä on toimituksensa kellarissa salanen laboratorio jossa keksijäinerojen huipputiimi viettää vuorokaudet läpeensä mietintämyssy päässä. "Tuksu nimen" ja "Kanerva skandaalin" lisäksi nämä pellepelottomat ovat keksineet "Vesa Keskisen", "Cheekin" ja "Jokerit".

Sitähän Suomen kansa haluaa, että tapatte mut elävältä!

Onko olemassa mitään barbaarisempaa toimenpidettä kuin elävältä tappaminen? Suomen kansa on hyvin julma kansa, kyseessa on sentään oman maan nainen. Ulkomailla, jossa kaunista Johannaa ja hänen kansainvälistä tyyliään arvostetaan, odotettaisiin sivistyneesti ja hyvien tapojen mukaisesti että Johanna ensin menehtyy ja tapettaisiin vasta sitten.

Miksi te ette kiusaa niitä oikeita rikollisia ja pahantekijöitä????!!!!! Mikä tämä vanhanajan primitiivinen kivitys oikein on????

Tässä asiassa lempeä Johanna ehkä valittaa vähän turhasta. Nyt puhutaan kuitenkin lähinnä internetin kautta tapahtuvasta hyvinkin nykyaikaisesta higtech-kivityksestä.

Julkisen sanan neuvosto, eikö vittu teistä ole mihinkään???? Vai rahakorvausta haluatte?????

JSN:än korruptio on järkyttävä. Vihdoinkin joku uskaltaa puhua asiasta ääneen.

Isäni psykoosin suurena osa syynä ovat ns.näädät, raivoavat vihaajani ja media joka antaa tämän tapahtua. Hymy lehti aloitti Kanerva skandaalin ja tästä se jatkuu.

Onneton mies Markku Tukiainen vietti suurimman osan valveillaoloajastaan netissä lukemassa Johanna Tukiainen vihaajien kommentteja ns. "V.....tun Tuksun" painosta, pukeutumisesta sekä puutteellisesta laulutaidosta ja lopputulos oli täysin ennakoitavissa. Myös Hymyn olisi pitänyt aavistaa että "Tuksu nimen" ja "Kanerva skandaalin" keksiminen suistaa Markun oitis ja suoraan viiden vuoden viipeellä mielisairaalaan.

Missä on oikeudenmukaisuus!!!???? Onko Tukiaisen "rikokset" vakavampia kuin jonkun oikean rikollisen????

Kuka voi pitää rattijoupumuksia ja pahoinpitelyitä - puukolla tai ilman - oikeina rikoksina ja niiden jatkuvasti tekosiaan uusivaa tekijää oikeana rikollisena? Suomi ei vaan ole oikeusvaltio ja sekä Amnesty International että Punainen Risti tulevat puuttumaan Johannaan kohdistuvaan ajojahtiin ja räikeään oikeusmurhaan. Suomi on myös joutumassa massiiviseen kansainväliseen kauppasaartoon. Yhtäkään pikkulasten Hello Kitty -leikkikorua ei tänne tuoda ennen kuin Aerto on passitettu linnaan istumaan Johannan rangaistusta.

Musiikki on ihan järjettömän upeaa, se on ollut yksi asia joka on auttanut mua vaikeina aikoina. 

Itselläni on sama vika. Jos elon tie tuntuu raskaalta kulkea, liian liian raskaalta, laitan youtubesta Lööppijulkkiksen soimaan ja tanssin murheeeni pois.

4 comments:

  1. Johannan dilemma on että hän tekee työtä josta pitää, mutta ei pääse tekemään sitä sellaisiin paikkoihin joissa haluaisi tehdä sitä.

    Ei kukaan ole profeetta omalla maallaan, Johanna tietää että Maijamissa kaikki olisi toisin.

    ReplyDelete
  2. Johanna sopisi Haveniin siksi henkilöksi jonka riivausten mukaisesti todellisuus muuttuu. Kukaan ei uskoisi näätiä jotka olisivat ainoita jotka havaitsevat todellisuuden manipuloinnin.

    Havenin ulkopuolella yhden henkilön muodostama JSN (Johannan Sanomisten Neuvosto) tekee kyllä parhaansa.

    ReplyDelete
  3. mä en kestä näitä sun juttuja. ihan ääneen nauran. loistavaa verbaliikka, lahnis. tahtoo lisää !

    ReplyDelete
  4. Mutta eihän Tuksu ole itseoppinut! CV:stä löytyy vuoden näyttelijäopinnot Pasadenassa, valmistunut Fuengirolassa meikkaajaksi ja työskennellyt freelancer-meikkaajana usean vuoden ajan. Tuotekonsulentin hommat ovat tuoneet varmuutta esiintymiseen, ja kielten ja matkailun opiskelu täydentää ammattitaitoa. Johannan kuittauksia löytyykin ympäri maailmaa lukemattomien turistikohteiden vieraskirjoista. Diagnoosien tekoon pätevöittää lukiossa kirjoitettu pitkä psykologian essee.

    ReplyDelete