23.11.13

Tuksun ja possun seikkailut

Tuksu ja possu - siinäpä vasta pari. Mutta mikä onkaan Puten tuleva rooli hovissa? Mahdollisuuksia on useita sillä viime aikoina Tuksun ympärillä on käynyt melkoinen miehistökato.

Seuraavassa muutama todennäköinen vaihtoehto:

1) Huojuva homo. Heitä tarvitaan aina, etenkin kun nykyiset huojuvat ovat yhä raskaassa poliisitutkinnassa Tampereen aitotallin keskitallin keississä. Ja heteropossuistakin vain ulkomaalaiset puolustavat Tuksua.

2) Keikkamyyjä. Heitäkään ei koskaan ole liikaa ja navetan asukki osaisi automaattisesti hakeutua Tuksun oikean keikkayleisön ytimeen.

3) Joulukinkku. Putte on täydellinen ystävä ikilaihduttajalle. Saparosta saisi vieläpä erittäin glamourin Hello Piggy -kaulakorun ja taljasta upeat hiustenpidennykset.

4) Henkivartija. Ellei Tuksun oma, sangen markantti ominaishaju kykene pitämään viranomaisia, velkojia ja muita vainolaisia loitolla niin Puten eau de albertin sikolätti voi hyvinkin osoittautua valttikortiksi.

5) Homokampaaja. Sorkkaeläimellä on luontainen tuksuaaninen kauneudentaju ja prinsessavaisto.

6) Aerto. Stressaantuneen prinsessan hovista täytyy ehdottomasti löytyä hovinarrin ja hovipinjatan yhdistelmä. Iso bonus uuden aasin kolmikädettömyydestä, näin väistämätöntä kuristusaspektia ajatellen.

7) Sisko. Kooman ollessa enemmän tai vähemmän MIA Tuksu tarvitsee kipeästi jonkun toisen lähisukulaisen arvovaltaista taustatukea. Diapee numero yksi ja oma FC-profiili ovat jo työn alla.

8) Kihlattu. Seiska voisi hyvinkin kustantaa Tuksun ja Puten häämatkan Tallinaan ja varmasti Kupsulta irtoaisi pigmäc-ateria hääyövideon exclusive-oikeuksista.

9) Esikoistytär. Joskus adoptio on ainoa vaihtoehto. Iso bonus siitä että lapsi näyttää valmiiksi biologiselta joten sukulaisuutta ei tulisi kenenkään mieleen kyseenalaistaa.

1 comment:

  1. Huispaan kohdan 9 puolesta. Hämeenlinnan keikalle ilmeisesti saisi lapsen seuraksi. Mutta entä koirat, pääseekö Wiikkiin lomalle tervehtimään?

    ReplyDelete