18.10.13

TÄRKEÄÄ ASIAA JA VASTINEENI LEHDISTÖN RIENAUKSESTA TUKSUA KOHTAAN!!!!!

Aloin hyperventiloimaan kun luin Tuksun uutta Dolts diaryä, niin täynnä se oli upean jylhää proosaa ja kihelmöivän herkullisia etten sanoisi kutkuttavia väittämiä.

"Markku Tukiainen päästi tahalleen Nassu koirani ulos ja hän oli soittanut sekä Hymyn että Seiskan toimittajat paikalle!!!! Voiko OMA ISÄ enää alemmaksi vajota!!!!!!!"

Se että Tonttu heitti Tuksun Jollaksesta ei siis ollutkaan pohjakosketus. Eikä Hymyn törkyhaastattelu. Ei, pohjakosketus saavutettiin päästämällä koira ulos. Siitähän se koira pelästyy kun ei ole tottunut tekemään tarpeitaan kuin olohuoneen lattialle.

"Olin kauhuissani kun kuulin, että isäni oli pakannut itse suuriin roskasäkkeihin upeita vaatteitani ja kaiken omaisuuteni ja pyytänyt erästä perheystäväämme toimittamaan ne varastoon, sieltä puuttuu monia upeita iltapukujani ja takkeja jne. jotka hän on todennäköisesti vienyt roskalavalle!"

Erityisen ikäväksi asian teki se ettei näitä upeita vaatteita koskaan ehditty esitellä julkisuudessa. Siellä Tuksu pitää vaan niitä vähemmän upeita.

"Tässä ei ole kyse enää "vainoharhaisesta ja vihamielisestä dementiasta", mielestäni tässä on kyse skitsofreniasta."

Ja isänikin, Jullianikin, äitinikin, Udinikin, Urbaninikin ja Puppe Pupuninikin ovat samaa mieltä samaa mieltä samaa mieltä.

"Ihmiset eivät ymmärrä ollenkaan, mikä on totta, kun lukevat lehtiä!!!!"

No niiii-in! Jos kerran ureankeltainen lehti julkaisee että Tuksulla on 300 kosijaa jonossa ja muutto Miamiseen edessä ihan pian niin tottahan se on.

"Isämme kutsuu itseään "Suomen ylipapiksi", minua "prostituoiduksi", Juliaa "lapsen tasolle jääneeksi vajaaälyiseksi" ja äitiämme "paviaaniksi.""

Mikään näistähän ei pidä paikkansa.

"No lähden korjaamaan myynnissä olevan Hymy lehden törkyjutun ja referoin sitä. (. . .) Ensinnäkin ns. salakerhooni kuului 7 tyttöä . . ."

Tämä olikin tärkeä korjaus. Traagillista kerrassaan olisi se jos Suomen kansa ei tietäisi täsmälleen montako jäsentä Tuksun salakerhossa oli.

"Miriam oli oikeastaan ensi ihastukseni kun olin 14 vuotiaana Lontoossa hänen luonaan, vaikka hän olikin tyttö."

Tinkimätön heteroushan onkin vahva normi perheessä jossa ei Sotomaa ja Komorraa katsella eikä siskosten showlesboiluja suvaita.

"Mutta en ollut "vaikeasti lähestyttävä", vaan minua ei kiinnostanut roikkua Laajasalon ostarilla jengeissä, vaan halusimme käydä Katjan kanssa hienoissa ravintoloissa laitettuna kuten silloisessa Planet Hollywood ravintolassa, jonne pukeuduin rohkeasti ja voitin myös mm. Miss Baywatch kilpailun."

Vaikea kuvitella Planet Hollywoodia hienompaa ravintolaa. Outoa ettei Miss Baywatch -kilpailusta ole kuultu enempää. Miksi Tonttu siitäkin vaikeni törkyhaastattelussaan, miksei media koskaan uutisoin myönteisiä juttuja Tuksusta?

"Rakastuin ensimmäisen kerran 21-vuotiaana, jolloin muutin Jollaksesta suoraan ex-avomieheni luokse, asuimme lähes 10 vuotta yhdessä."

Luonnollisesti vuodet Udin kanssa lasketaan tähän.

"Alkoholin käytön opin showtanssijan työssäni, jossa työn kuvaan kuului shampanjan myynti sekä juominen asiakkaiden kanssa. Varoitin ravintolan omistajaa useasti, että se johtaa tanssijoiden alkoholisoitumiseen, mutta eipähän häntä kiinnostanut."

Tuksujen alkoholismi on piittaamattoman ravintoloitsijan syytä.

"Meillä oli Julian kanssa siihen suurempi riski, koska isämme on entinen alkoholisti, samoin kuin isoisämme."

Eikun olikin Tontun syy.

"Mutta isämme ei ole millään tavalla "parempi ihminen" koska hän raitistui. Tilalle tulivat peliriippuvuus, lääkeriippuvuus ja nyt viimeisimpänä seksiriippuvuus. Hän on sairastunut psykoosiin ainakin 4 kertaa elämänsä aikana, joten psyykkisille ongelmille on tausta jo valmiina."

No onneksi mielenterveydelliset ongelmat eivät periydy. Kuten ei savolainen ulkonäkökään.

"On täysi vale, että olisin muka vaatinut jotain "1700e" vihreän rättisitikan avaimista, en pyytänyt tietenkään niistä mitään!!!!"

No ilmankos avaimet on yhä Tepalla ja Köpällä.

"Olimme sopineet, että ostan kyseisen auton itselleni. Ehdin maksaa siitä 1000e, jota en tietenkään koskaan tule saamaan takaisin."

Aikaisemminhan auto oli jo Tuksun oma.

"MILLAINEN ISÄ MYY OMAN TYTTÄRENSÄ LEHDISTÖLLE JA PITÄÄ OMAA KOTIAAN JOLLAKSESSA ARVOKKAAMPANA?????"

Tuksu itsehän ei myisi ketään lehdistölle.

"ONNEKSI KOTI ON SENTÄÄN PUOLIKSI ÄITIMME KANSSA OMISTAMA."

Tuksu omistaa puolet Jollaksesta yhdessä äitinsä kanssa.

"Meidän perheessä on tällä hetkellä voimakkaimmin minun puolellani äitini Marja Tukiainen sekä siskoni Julia Tukiainen. He tietävät TOTUUDEN KAIKESTA!!! Kumma kun lehdistö ei haastattele heitä....... Julialla olisi paljonkin sanottavana."

No on kumma. Julle Tukiaisen haastatteluja tosiaan julkaistaan ihan liian harvoin. Etenkin Tuksu Tukiaisen uudelleen kirjoittamina.

"Minä en ole "psykopaatti, narsisti, julma, itserakas, hullu, itsekeskeinen, riidan aiheuttaja jne." Sitä on nyt täällä ihan joku muu ihminen!!!!"

Onks tää kompakysymys? Vastaan: Aerto.

"Jos ihminen on vähänkin älykkäämpi, niin tajuaa, että oma isä, joka kommentoi tytärtään että "esiinnyn liian pienissä ja likaisissa vaatteissa" ei voi mitenkään päin olla "terve.""

No ei tosiaankaan ole tervettä se että isä kommentoi tytärtään esiintymällä liian pienissä ja likaisissa vaatteissa. Ketähän Tuksu kommentoi esiintymällä liian pienissä ja likaisissa vaatteissa?

"Julia on sanonut, ettei hän suostu menemään Jollakseen ollenkaan jos pervo isämme on siellä."

Hyvä idis. Julle muuttaa omilleen. Tulee yhteiskunnallekin halvemmaksi kun ei sitten enää kohta tule niitä ambulanssikyytejä.

"Olen vieläkin enemmän kauhuissani kun huomasin, että nyt 24v. pikkusiskomme on mennyt mediassa sekaantumaan koko soppaan!!!! MINÄ EN PILANNUT MITÄÄN JOULUA, ENKÄ TODELLAKAAN OLE AIHEUTTANUT MITÄÄN "PERHEHELVETTIÄ" PERHEESSÄMME!!!!!!"

Mitä Tuksun "perhehelvetti" Jasminelle kuuluu? Pitäs sekin matkija vaan huolen omista asioistaan.

"Olen esikoistytär, ja Jasminan tulisi edes vähän minua kunnioittaa, mutta eipä siltä näytä!!!!"

Esikoistytär! Ei se äksy vaan tajuu.

"Jouluna Tukholmassa isämme oli jättänyt FB sivunsa vahingossa auki. En ensin edes tajunnut sitä vaan aloin lukemaan inboxia jonka luulin olevan minun (käytimme samaa konetta kokoajan.) Sieltä paljastui kuukausia kestänyt nettiseksi suhde isämme ja jonkun nuoren tytön välillä, tyttö tosin hyvin mahdollisesti on ns. näätä joka halusi vaan kiusata isäämme. Isämme lähetteli alastonkuviaan netissä ja minulle tuli niin huono olo, että jouduin fyysisesti oksentamaan."

Oksentaminen on perin outo reaktio Tontun seksikuvien äärellä. Facebookissahan on peräti ryhmiäkin joissa Tontulta seksikuvia vonkailevat järjen jättiläiset ylpeinä jakelevat niitä kaltaisilleen hengen aatelisille.

"Aamulla isämme herätessä olin hyvin vihainen ja huusin hänelle, kuinka hän kehtaa käyttäytyä omaa äitiämme kohtaan sillä tavalla ( . . .)"

Tuksulla ja Tuksun isällä on sama äiti. Selittäähän se asioita.

"Isäni kävi kimppuuni, kamppasi minut alas lattialle ja alkoi kuristamaan kaksin käsin minua kurkusta."

Yllättävän moni mies tuntuu tahtovan kuristaa Tuksun hengiltä.

"Poliisit pidättivät isäni ja hänet vietiin putkaan. Minut vietiin sairaalaan, jossa todettiin pahasti turvonneet imusolmukkeeni kaulassa sekä raapimisjäljet kaulassani. Asia vietiin poliisitutkintaan, mutta äitini pyysi, etten nosta syytettä omaa isääni vastaan ja suostuin siihen. Luovuin syytteistä ja sanoin Ruotsin poliiseille että unohtavat koko asian. He tosin ovat edelleenkin minuun yhteydessä sähköpostitse."

Sollenholma CSI ei hevin luovuta kun kyseessä on tärkein rikostutkimus sitten Palmen murhan. Palmen murhaaja pääsi livahtamaan, siksi tämä visainen rikos ON selvitettävä.

"Julia juuri kertoi, että isämme oli kuulemma puhunut huonekalujen kanssa Jollaksessa ja kysynyt mm. pianolta että "onko hän hullu.""

Sohva ainakin oli kertonut Tontulle että Tuksu ei ole läski. Sänky ja keittiön tuolit komppas.

"Hän oli maskeerannut itsensä apinaksi ja laittanut tekstin Facebookiin että "tässä tulee lopetusuhan alla oleva gorilla.""

Tonttu näyttikin erityisen hyvältä greit lenktseissä ja pinkeissä etanahuulissa.

"Siis APUA!!!!! Isämme on pelottava, todennäköisesti haen lähestymiskiellon hänelle. Hänen persoonansa on kokonaan muuttunut, lähinnä tulee mieleen Hohto kauhuleffasta se Jack Nicholson!!!!"

- Haloo onko Pasila Vice? Haluan lähestymiskiellon isällemme! Niin miksikö? No se sika antoi haastattelun Hymylle ilman minun lupaani!

"Silti kaiken jälkeen en usko, että isämme on psykopaatti tai narsisti. Ex-aviomieheni Arto on todennäköisesti molempaa, mutta isämme on psyykkisesti täysin seonnut, nähtävästi skitsofreniaa. Persoona voi olla tietysti myös jotenkin jakaantunut."

Luulisi kyllä Tuksun oman vankan mielenterveyden säteilevän ympäristöön ja tervehdyttävän kaikki jotka hänen ympärillään viihtyvät.

"Markku on ollut niin tyytyväinen kun sadat ihmiset naamakirjassaa tukevat häntä, vaikka hän ei ymmärrä, että suurin osa heistä on minun vihaajiani ns.näätiä."

Kaikki jotka tukevat Tonttua ovat automaattisesti Johanna Tukiainen vihaajia.

"Tämä on niin raskasta!!!! Kaiken huippuna 24v. pikkusiskoni Jasmina hyökkää minun kimppuuni samaan aikaan lehdistössä, nostaa itsensä "yläpuolelle" mm.sillä ettei käytä alkoholia, eikä "edes päänsärkylääkkeitä.""

Tuksu on esikoistytär. Tämä unohtui jälleen kolmannelta pikkusiskolta. Joka on 24-vuotias, muuten.

"Samaan aikaan Jassu kuitenkin katsoo oikeudekseen arvostella muita, vaikka ei oikeasti edes tiedä, missä tällä hetkellä mennään."

Tuksu tietää missä mennään joten hän saa arvostella muita. Se ei ole pelkästään hänen oikeutensa, se on hänen velvollisuutensa.

"Minä en "pilannut" meidän joulua, enkä myöskään ole sotkenut perheidemme välejä, vaan se on ihan oma isämme Markku Tukiainen."

Sisaruksilla on ilmeisesti eri perheet.

"Kasvoni on kauttaaltaan punaisilla täplillä ja hilseilee tästä stressistä. Onneksi on kosmetiikka keksitty, ja olen täysin keikkakykyinen, itseasiassa keikat vain piristävät minua kuten myös rakkaat koirani! Joten nyt pikkujoulukeikkaa tilamaan: johanna@dollsdancers.fi. Asut ovat seksikkäitä ja teen nauhatanssishowta, kiitos Piruetti nimiselle liikkeelle Helsingissä!"

Piristä Tuksua tilaamalla häneltä hilseilevä pikkujoulukeikka joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämän pikkujoulun jouluisa showteema: "Täplikäs Johanna Tukiainen ei kuulu vankilaan vaan yhdyskuntapalveluun". Mukana myös jumppanauhan huiskutusta ja homoja.

"Meillä on esimerkiksi ollut tappeluita joskus Julian kanssa, mutta kumpikaan meistä ei ole KOSKAAN myynyt mitään törkyjuttua toisestaan millekään lehdelle!!!"

No kun edes Kupsukaan ei haluu maksaa siitä mitään.

"Jasmina pyrkii minun nimelläni julkisuuteen, kuten teki myös Arto, jolla vaan ei ole tarpeeksi karismaa siihen."

Miten se kelvoton matkija kehtaa käyttää Tuksun Tukiainen-nimeä  julkisesti! Aina matkimassa! Ja Aertokin on hampaaton ruutana ja torakka!

"Ja vielä lopuksi SUURET ONNITTELUT JORI A. KOPPOSELLE BB-VOITOSTASI, ARVASIN ALUSTA ASTI, ETTÄ VOITAT!!!! Olen tuntenut Jorin kauan aikaa, ja vielä paremmin hänen vaimonsa nätin Kirsikka Kopposen. Onnea teille!!!!! Minulle on jäänyt mieleen Jorista se, että hän pelasti minut poliisiauton sisältä jossa olin vangittuna. Olipa siinäkin varsinainen taikatemppu!"

Epäilemättä Kopposen uran huippusuoritus jonka äärellä jopa David Hasselhoff ja James Haudin kalpenevat kateudesta. Ja Mädzick Laiffin luottoetusormettaja jos kuka todella tuntee temput.

Tunnelmallista syksyä kaikille,

Laupea Lahna

1 comment:

  1. Jos Kooma ei uskalla ishän takia mennä Jollakseen, niin entäpä Albertille? Kuinka äkkiä tulisikaan saagan viimeinen näytös.

    Tuosta viattoman kuuloisesta Katja-muistelusta tuli kyllä sääli Tuksua, niin pahasti meni sittemmin pieleen. Mutta vieläkin olisi mahdollista eheytyä.

    ReplyDelete