27.1.14

Kääk-terapia

Hyvää päivää, minä olen ankallislääketieteen tohtori Aku Ankka ja haluan kertoa teille kehittämästäni uudesta ja ainutaatuisesta kääk-hoitomenetelmästä. Se perustuu Aku Ankan intensiivilukemiseen. Terapiamuotoja on useita erilaisia erilaisiin psykoottisiin glamourtarpeisiin.

Hessuhopo-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa riippumatossa kunnes nukahdetaan. Herätessä huolet ovat unohtuneet ja kaikki on jälleen paremmin kuin hyvin.

Hansuhanhi-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa kunnes löydetään joku jonka luona loisia ja jonka piikkiin voi ahmia itsensä tainnoksiin ja juoda itsensä nuoreksi, kauniiksi ja hoikaksi.

Iinesankka-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa kunnes löydetään karismaattinen sponsori mielellään Miamisesta.

Pellepeloton-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa mietintämyssy päässä kunnes keksitään että alkoholismi, lääkkeiden väärinkäyttö ja rahattomuus on aerton syy. Tai Lahtosen syy. Ehkä Puutarhatontun Hymylle antaman haastattelun syy. Ellei sitten ns. "törkykirjan" syy. No ainakin Jullian kuoleman syy. Joka oli aerton syy. Pikku apulainen, tuo huojuva valopää, komppaa.

Karhukopla-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa kunnes päästään karkaamaan vankilasta. Soveltuu erityisesti Hämeenlinnan naisvankilaan väärin tuomituille väkivaltarikollisille.

Mustakaapu-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa siihen asti kunnes keksitään keino jolla tuhotaan arkkivihollinen mahdollisimman mahtipontisella ja melodramaattisella tavalla. Bonuksena tässä terapiamenetelmässä on se että kokopeittävä musta kaapu sekä hoikentaa että kaunistaa tuhdimmankin barbin.

Superhessu-menetelmässä luetaan Aku Ankkaa kunnes superpähkinät ovat pehmittäneet pään täydellisesti ja olo on niin voittamaton ettei mistään uksista, portsareista tai poliiseista ole superpsykootikolle pienintäkään vastusta.

Edistyneemmälle blondipsykootikolle suositellaan waltdisney-menetelmää. Siinä tanssidoltsin pää pakastetaan kryogenisesti odottamaan sitä hetkeä kun tulevaisuuden insinöörilääkärit osaavat täsmällisesti selvittää mikä päässä on vikana ja sitten korjata sen normaalin ihmisen pääksi.

2 comments:

  1. Helevata et sai nauraa. Kiitos.

    ReplyDelete
  2. Rohkenen ehdottaa vielä kahta menetelmää, joita tosin en osaa nimetä kun en ole enää teekkari enkä ole aikoihin lukenut kiltahuoneen Aku Ankkaa.

    - huulitäytteellä ulkonäköhuolet pois

    - tarpeeksi pillereitä ja voimajuomaa, niin kiusalliset yksityiskohdat unohtuvat ja tilalle voi keksiä mukavampia juttuja

    ReplyDelete