4.1.14

Kaunis Johanna Tukiainen lukee Raamattua

Joh. 3:16: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."
Kaunis Johanna selittää: Tässä on selvä viittaus suomalaisiin ns. näätiin ja Johanna Tukiainen vihaajiin, jotka eivät pääse Taivaaseen, koska Jeesus vihaa tekopyhiä näätäfariseuksia. Ovat myös rumia eikä niillä ole miestä.

San.11:22: "Kultarengas sian kärsässä on kaunis nainen, älyä vailla."
Kaunis Johanna selittää: Kun Johanna Tukiainen asui Miamisessa hänen mieheni juutalainen Udi miljonääri Israelista jolta leikattiin puoli päätä pois sairaaalassa jonne tuli syöpä lahjoitti Johannalle monia rikkaiden kalliita Hello Kitty -kultarenkaita vuosipäivinämme jotka ovat kyllä ihan aitoja.

San. 9:13: "Tyhmyys on nainen, levoton ja yksinkertainen, eikä hän mistään mitään tiedä."
Kaunis Johanna selittää: Johanna Tukiainen kuvitteli, että suomalaiset ovat fiksua ja koulutettua kansaa, mutta missä on suomalaisten myötätunto Helsingissä syntynyttä heteroa naista vastaan! Etenkin vanhemmat rumat tummatukkaiset silmälasipäiset naiset ovat syyllistyneet ala-arvoiseen Johanna Tukiainen ajojahtiin.

5. Moos. 23:1 : "Älköön kukaan, joka on kuohittu musertamalla tai leikkaamalla, pääskö Herran seurakuntaan."
Kaunis Johanna selittää: Länkisääri lappalainen ruutana aerto ei pääse Taivaasen, sillä hänen isoisänsä oli Lapin noita ja aerto itse pääsi ilmaiseksi naimisiin ja pilasi Johanna Tukiaisen ihanan häämatkan tunkemalla sinne mukaan, kuten pilasi Johanna Tukiaisen ihanat hääni tunkemalla sinnekin mukaan.

3. Moos. 20:13: "Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa."
Kaunis Johanna selittää: Mustalainen romaani Joni Virtanen on naistenhakkaaja eikä se ole oikein vaikka olisikin homo. Hän löi Johanna Tukiaista kymmeniä kertoja suoraan kasvoihin ja mielestäni poliisin olisi pitänyt pidättää hänet sillä homojen perseseksi on iljettävää hyi en tahdo edes ajatella sitä. Johanna Tukiaisen homokampaaja Juha Immonen lupasi muuttua heteroksi ja mennä naimisiin Johannan kanssa joka rakastaa Johannaa.

Psalmi 23:1: "Herra on minun paimeneni, ei mitään minulta puutu."
Kaunis Johanna selittää: Tämän tulkitsen niin, että Seiska on Suomen laadukkain lehti ja Hymyn päätoimittaja pettää vaimoaan ja kuuluu vankilaan.

Ef. 5:22–24: "Vaimot, suostukaa miehenne tahtoon niin kuin Herran tahtoon, sillä mies on vaimonsa pää, niin kuin Kristus on seurakunnan pää; onhan hän seurakunnan, oman ruumiinsa, pelastaja. Niin kuin seurakunta alistuu Kristuksen tahtoon, niin myös vaimon tulee kaikessa alistua miehensä tahtoon."
Kaunis Johanna selittää: Tässä selvästi sanotaan, että ei todellakaan ole oikein, että Johanna joutuu vankilaan siitä, että heitti pienen champanjalasin, joka vahingossa lipsahti hänen kädestään, kun aerto yritti tappaa hänet. Suomi ei missään nimessä ole oikeusvaltio. Ja Euroopan ihmisoikeuskomissio ja JSN ovat samaa mieltä Johannan kanssani.

San 17:1: "Parempi leivänkannikka ja rauha kun juhlapidot ja riita."
Kaunis Johanna selittää: Johanna Tukiaisen Suomen kuuluisat rapujuhlat järjestetään jälleen loppukesästä kauniissa Jollaksen residenssissämme, jonne tuttuun tapaan saapuu Suomen suurimmat ja nimekkäimmät julkkikset juhlistamaan legendaarisia ja perinteikkäitä rapujuhliamme, jotka tänä vuonna juodaan Jullia sisaren puolesta.

Psa. 137:9: "Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!"
Kaunis Johanna selittää: Tässä Raamattu ottaa kantaa suomalaisten miesten huonoon itsetuntoon, jolla he menevät naimisiin hyvin harmaiden ja vaatimattoman näköisten ns. tavisnaisten kanssa, joilla on lyhyt tukka ja värittömät vaatteet, ja moni ns. näyttävän näköinen blondi on näille miehille liian suuri uhka eivätkä he uskalla mennä hänen kanssaan naimisiin ja perustaa perhettä, jolle omat koirat ovat miestä tärkeämpiä, eikä Johannalle edes kelpaa suomalainen juntti mies.

Joos. 11:20: "Herra oli kovettanut vihollisten sydämet ja saanut heidät käymään sotaa Israelia vastaan, jotta heidät voitaisiin julistaa Herralle kuuluvaksi uhriksi ja säälimättä tuhota sen käskyn mukaisesti, jonka Herra oli antanut Moosekselle."
Kaunis Johanna selittää: Paljastuskirjan ansiosta joka on oikeasti täysin suoraan törkykirja Johanna Tukiaisen isä sairastui psykoosiin jossa kaikki törkyjutut ovat valetta ilman värivalokuvia eikä Metropolilla ollut oikeutta kuvata salaa joka on raskaassa poliisitutkinnassa. Suomalaisten kateus ja kauna oman maan naista vastaan joka on syntynyt heteroksi Helsingissä ja asuu suoraan kauniisti sisutetussa talossa meren äärellä jossa on vesisänky ja piano. Jullia Tukiainen sisko vihasi aerto-rottaa koko elämänsä.

Luuk. 12:33: "Myykää, mitä teillä on, ja antakaa köyhille."
Kaunis Johanna selittää: Johanna Tukiainen on amnestyn ja punaisen ristin tukija, joten kyse on oikeusmurhasta kohdallani, joka Jenkeissä olisi rikas, sillä siellä arvostetaan Johannan tyyliäni, jonne kuulunkin Julliankin mielestä, kuten hän viimeisinä sanoinaan Johannalle sanoi: "Johanna Tukiaisen kansainvälistä tyyliä arvostetaan Jenkeissä, joka on sama kuin monilla maailmantähdillä, jonne hän kuuluu."

Matt. 5:29-30: "Jos sinun oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; ...Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin."
Kaunis Johanna selittää: Johanna Tukiainen vihaajat ns. näädät ovat jo ylittäneet kaikki rajat ja Johanna Tukiainen on tehnyt heistä poliisille rikosilmoituksen, jotka ovat raskaassa poliisitutkinnassa, jotka ottavat asian hyvin vakavasti. Monissa näädissä asuu paha henki, kuten esimerkiksi Facebookissa, jossa heidät tunnistaa siitä, että heillä on yleinsä Johanna Tukiainen kuva profiilikuvana ja usein keksitty nimi kuten "Nieminen" tai "Tukiainen".

1. Kor. 13:1: "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali."
Kaunis Johanna selittää: Ulkomailla Johanna Tukiainen levytti kaksi koskettavaa rakkauslaulua "I'll be drinking" ja "4ever lost" Ruotsissa Skåånessa jotka saavat ihmiset itkemään keikoilla, jotka ovat englanniksi.

1. Kor. 6:9: "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet"
Kaunis Johanna selittää: Monilla maailmantähdillä on Johanna Tukiaisen lisäksi mikropossu kuten Paris Hiltonilla ja Stephen Hawkingilla joka on älykäs ja tykkää asua kerrostalossa ja osaa kakata sisälle. Lindsey Lohan on myös tuomittu rattijuoppoudesta.

5. Moos. 22:6: "Jos kulkiessasi tapaat puusta tai maasta linnun pesän, jossa on pojat tai munat ja emo makaamassa poikien tai munien päällä, niin älä ota emoa poikineen, vaan päästä emo lentämään ja ota vain pojat, että menestyisit ja kauan eläisit."
Kaunis Johanna selittää: Tämä kohta selvästi viittaa Johanna Tukiaisen kolmanteen pikkusiskoon Jasminea Tukiaiseen, joka asuu vieläkin kotona eikä ole oppinut kunnioittamaan esikoistytärtään, jolla ei ole samaa elämänkokemusta, joka yrittää joka asiassa matkia Johanna Tukiaista.

San. 31:6: "Antakaa väkevää juomaa menehtyvälle ja viiniä murhemielisille."
Kaunis Johanna selittää: Näädät ja ns. paljastukirja tappoivat Johanna Tukiaisen sisareni Jullia Tukiaisen, joka oli täyttä valhetta alusta loppuun. Jullia itse halusi mukaan keikoille, sillä hän oli hyvin taiteellinen ja erittäin loistava esiintyjä. Hänen viimeiset sanansa Johanna Tukiaiselle olivatkin: "Johanna ei ole rahastanut Jullia siskon kuolemalla ja tekopyhä riiviö Jasminaekin on antanut haastatteluja .- miksi ette hauku häntä te tekopyhät fariseukset!"

1. Kor. 11:5–6: "Sen sijaan jos nainen on avopäin, kun hän rukoilee tai profetoi, hän häpäisee päänsä, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa hiuksensa pois. Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa hiuksensa. Mutta jos kerran hiusten leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä."
Kaunis Johanna selittää: Greitlenks on maailman yksi kallein hiustenpidennys. Leijonalla pitää olla harja. Ns. näädät ovat lyhyttukkaisia vaatimattoman näköisiä brunetteja. Isorintaisia blondeja arvostetaan ulkomailla.

1. Moos. 2:9: "Kun iltapäivä viileni, he kuulivat Jumalan kävelevän puutarhassa. Silloin mies ja nainen menivät Jumalaa piiloon puutarhan puiden sekaan."
Kaunis Johanna selittää: Tulkitsen tämän niin, että Raamattukin selvästi sanoo, ettei Johanna Tukiainen myynyt tekstiviestejä Hymylle vaan Hymy varasti tekstiviestit Johanna Tukiaisen kännykästä joka oli poliittinen ajojahti Johanna Tukiaista vastaan joka on akateemisesta yrittäjäperheestä jonka molemmat vanhemmat ovat ekonomeja joka kirjoitti ylioppilaskirjoituksissa neljä ällää.

Joh. ilm. 22:2: "Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi."
Kaunis Johanna selittää: Lukekaa ihmiset Seiskaa, sieltä löydätte totuuden. Myös Jari Kupiainen kirjoittaa hyviä ja positiivisia juttuja.

1. Moos. 4:21-24: Kun Henok oli elänyt 65 vuotta, hänelle syntyi Metuselah. Metuselahin syntymän jälkeen Henok eli vielä 300 vuotta vaeltaen aina Jumalan tahdon mukaisesti, ja hänelle syntyi lisää poikia ja tyttäriä. Henok eli kaikkiaan 365 vuotta. Hän vaelsi kuuliaisena Jumalalle. Sitten häntä ei enää ollut, sillä Jumala otti hänet luokseen.
Kaunis Johanna selittää:. aerto ja näädät joutuvat loppuiäkseen Helvettiin. Saarnatilaukset ja treffipyynnöt Johanna Tukiaisen inboksiin st.johanna@raamattudancers.fi.

3 comments:

  1. Mieletöntä tekstiä,tahtoo lisää :D :D :D !!!11!!!!

    ReplyDelete
  2. Parasta tekstiä internetissä, jonka luin hulluna nauraen kokonaan läpi!

    ReplyDelete
  3. Ja kaikki on totta!!! :D

    ReplyDelete