28.5.11

Letkeä kesähitti, osa 2

Pohjanmaalta, tuolta puukkojunkkarien luvatusta maasta, kantautuu ilouutisia kaikille taidemusiikin ystäville: Tuksu on jälleen levyttämässä!

Siitä saitte kaikki te kateelliset jotka ilkuitte Tuksua kolmen hitin ihmeeksi!

Itse kappaleesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta julkisuuteen on tihkunut sellaistakin huhua että Tuksu itse olisi ollut mukana sanoittamassa laulua. Tämä lupaa hyvää, onhan Tuksu mestarillinen prosaisti ja taatusti lyyrikkonakin aivan omaa luokkaansa. Pentti Saarikoskea ja Mirkka Rekolaa ei kannata edes mainita samana päivänä kuin Tuksua kun puhutaan valtakuntamme suvereeneista mestarirunoilijoista. Eikä tämä ole pelkästään minun mielipiteeni.

Levyhankkeen vakavuudesta kertoo se että tuottajaksi on saatu alan arvostettu ammattilainen Bukkake Rasputin, joka kuulemma on kova sana alan piireissä myös Japanissa. Ehkä Bukkaken kautta Tuksulle siunaantuu esiintymisiä myös kameran edessä, ehkä Magic Lifen ahkera harjoittelu vihdoin kantaisi hedelmää ja siellä kylvetty siemen itäisi ja Tuksun kauniit kasvot vihdoin nähtäisiin arvoisessaan yhteydessä valloittamassa Japanin vaativia elokuvamarkkinoita, hyvällä maulla tietenkin?

Tälläkin kertaa lienee todennäköistä että tuottaja joutuu haastamaan kateelliset radiokanavat oikeuteen syrjinnästä jos ne eivät soita Tuksun laulua. Mutta Tuksun primäärimarkkinat ovatkin aina olleet muualla. Kuten levymyynnissä. Ja tietenkin Youtuben katsojaennätysten pelätään kaatuvan tiuhempaan tahtiin kuin Tuksun Facebook-tilin. Sieltähän se levyartisti ne isot rahat kerää.

Levyttämisen lisäksi Tuksu on viettänyt Pohjanmaalla paljon laatuaikaa rakkaan edelleen virallisen aviomiehensä Arton kanssa. Saunassa on piipahdettu ahkerasti ja tunnelma on ollut lämminhenkinen. Tästä levymoguli Bukkake saikin idean singlen b-puoleksi. Sinne valitiin coverbiisi: Irwin Goodmanin klassikko Työmiehen lauantai. Laulun sanoja hieman muutettiin Tuksulle sopivammiksi: ”Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan, se on sellainen stripparin lauantai.” Muitakin covereita on mietitty. Leevi and the Leavingsin Sopivasti lihava ja Yksin ruma tyttö tanssii ovat aina olleet Tuksun sydäntä lähellä.

Puukko-Mackien uutta suomenkielistä versiota Puukko-Tukki Tuksu ei hartaana kristittynä ja kaikenlaisen väkivallan vantterana vastustajana voinut katsoa levyttävänsä, sillä se oli hedelmäveitsi. Toisin kuin on huhuttu Tuksu ei myöskään aio levyttää Juha Watt Vainion pornolauluja, sillä hän on vain showtanssija.

Myös uskolliselle Artolle on kaavailtu levylaulajan uraa. Alun perin kauniin siskon Julian oli tarkoitus sulostuttaa studiota läsnäolollaan, mutta raittiuskiireet pitivät viehättävän Julian tiiviisti Jollaksessa. Siispä uskollinen Arto joutuu studioon. Hän laulaa joko Meiju Suvaksen herkän balladin Pure mua tai Britney Spearsin menevän rallin Hit me, Baby, one more time.

Livekeikoille on jo uumoiltu Tuksun ja Arton huumoriduettoa Leavingsien laulusta Kaivopuiston kuristaja. Siinä Tuksu demonstroi leikkimielisen havainnollisesti miten Arto kaksin käsin kuristaa häntä kaulasta ja pitää samaan aikaan kiinni Tuksun ranteista.

Seuraavasta singlestä on jo ollut alustavia suunnitelmia. Se on luonnollisesti Kalteritango.

(Post scriptum: Tälle kirjoittajalle vuotaneen virallisen ennakkotiedon mukaan uutta singleä tullaan markkinoimaan kätevästi samassa paketissa Tuksun pikkuhousujen kera - hittilistojen ykkössija on varmistettu!)

1 comment:

  1. ui lahna syvemmälle, ja haukkaa mutaa. Kirjoita vähemmän.Tekstisi oli surkea.

    ReplyDelete