26.4.13

Milloin riisut kumpparit?

Ja tapahtui niinä päivinä, että presidentti Niinistöltä kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kupsun ollessa Iltamakasiinin maaherrana. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa.

Niin Puutarhatonttukin lähti Miamisesta, Sollenholman kaupungista, ylös Savoseen, Murattien kaupunkiin, jonka nimi on Jollas, hän kun oli Murattien huonetta ja sukua, verolle pantavaksi Mammamuratin, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana.

Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Mamman synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti tytön, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa Sedulassa. Ja sillä seudulla oli Johanna Tukiainen herjaajia kedolla vartioimassa yöllä tuulipukuisia au-lapsiansa. Niin heidän edessään seisoi Seiskan toimittaja, ja Seiskan kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti.

Mutta toimittaja sanoi heille: "Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Marilyn Monroe, Murattien kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte Marilynin seimessä makaamassa kreitlenkseissään ja kumitisseissään."

Ja yhtäkkiä oli toimittajan kanssa suuri joukko Seiskan tähtityttöjä, ja he ylistivät Seiskaa ja sanoivat: "Kunnia Seiskalle korkeuksissa, ja maassa rauha Johanna Tukiainen vihaajien kesken, joita kohtaan Seiskalla on hyvä tahto!" Ja kun toimittajat olivat menneet Johanna Tukiainen herjaajien luota baariin ryyppäämään, niin nämä puhuivat toisillensa: "Menkäämme nyt SeiskaLiveen katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Seiska meille ilmoitti."

Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Mammiksen ja Puutarhatontun ja Hehtaarihuulen, joka makasi sammuneena. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli puhuttu heille tästä Marilyn-Jolenesta. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä Johanna Tukiainen herjaajat heille puhuivat. Mutta Marilyn-Jolene kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämmmessänsä.

Ja Johanna Tukiainen herjaajat palasivat kiittäen ja ylistäen Seiskaa kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet SeiskaLivessä, erityisesti he tykkäsivät Marilyn-Jolenen lauluvideosta, joka oli aivan mahtava, ja muuttuivat heti Johanna Tukiainen herjaajista Johanna Tukiainen pulustajiksi, koska suttuiset Marilyn-kopiot nyt vaan on niin rock, mutta kaunein heistä on silti Teuvo Loman.

(Luuk. 2:1-20)

No comments:

Post a Comment