18.4.13

Taikamaken seikkailut

Kun yön synkkä viitta peittää alleen Jollaksen vuoriston ja valtameren, kun hämärän sekasorron lapset ja kaaoksen karvaiset kriminaalit hiipivät esille kosteista koloistaan, silloin Taikamake pukee päälleen glamouroikeudenmukaisuuden vaalenapunaiset sukkahousut ja lähtee partioimaan hemaisevimpien kansalaistemme turvallisuutta. Kurja rikollinen - kavahda järjestyksen pyyteetöntä puolustajaa sukkahoususankari Taikamakea ja hänen pelotonta ja usein kuivaa apuriaan Vaippapoikaa, sillä he eivät tunne armoa törkeitä Johanna Tukiainen -herjaajia kohtaan! You have been warned!

Nyt Taikamake oli uransa kenties visaisimman tapauksen äärellä. Ja lisäksi hänen sukkahousuihinsa oli tullut silmäpako.

"Kuulehan Vaippapoika, nyt on käynyt niin ikävästi että gatalat griminaalit ovat iskeneet kaikkiin maailman vaatekauppoihin ja muuttaneet kaikkien naistenvaatteiden kokoja kolme kokoa isompaksi. Eikun pienenpäksi."

"No en mä ole mikään Vaippapoika!" Homokampaaja sähähti vihaisesti!

"No olet sinä Vaippapoika sen aikaa kun Vaippapojalla on lakisääteinen kesäloma ja pekkaspäivätkin pitää pitää sen ettei sanomista tule."

"Sä oot iha pervo äijä siis oikeesti."

"Niin että kolme kokoa ovat isontaneet tai siis pienentäneet kaikkia naistenvaatteita ihan tahallaan pahantekijät että moni oikiasti solakka nainen ihtensä pläskiksi rähyvalaaksi tuntisi."

"Onks mun tosiaan siis iha pakko pitää näitä vammasia vaippoja?"

"Vaipoista griminaalit sinut tunnistavat oikeuden mieheksi ja tietävät ettet mikään sekopää ole. Ja oikein kivalta näyttävät vaipat siinä sukkahousujen alla."

"No antasit sit edes kuivat vaipat!"

"Pääepäiltyjä on meillä tähän hirmuiseen rötökseen kolme kappaletta. Epäilty numero yksi on Lappeenrannan pissipoika. Epäilty numero kaksi on se vollottava Lapinäijä jota se yksi paksu tyttö rakastaa. Se aina kaikkea konnaileepi. Ja epäilty numero kolme on pitkä tumma komea varakas kauniisti hymyilevä mies ulkomailta. Urpiaani on nimeltään hän. Tämän on viimeisen meille kertonut ennustaja joka korteistaan sen näki."

"Siis mee äijä hoitoo."

"Nytten, tuotatuota, pitää siis meitin tehdä asialle jotakin ja kiirus kamala on sillä ihan kohta lähtee muudan suomalainen laulutähti ulkomaille hittilauluja levyttämään ja silloin pitää vaatekokojen kohdillaan olla. Tässä on nyt pelissä koko Suomen imatsko ja uskottavuus kansakuntana!"

"No mitä sä dille haluat että mä tolle asialle niiku teen? Meen vaihtaa kaikkien Suomen vaatekauppojen naistenvaatteiden kokolaput vai? Hei siis nigga please."

Taikamake oli kuin olisi saanut sähköiskun. Hänen alkuperäinen suunnitelmansa oli ollut että he käyvät pidättämässä epäillyt ja höykyttävät näitä kunnes joku tunnustaa jotakin, mutta Vaippapojan suunnitelma oli rohkeassa suoraviivaisuudessaan suorastaan nerokas!

*     *     *     *     *

Stockmannin Hullut päivät olivat kuin suoraan Bruegelin painajaisesta, mutta urheasti Taikamake taisteli tiensä eteenpäin kohti kohtalokasta naistenvaateosastoa. Homokampaajan voimat olivat loppuneet jo kellon alla, joten häntä Taikamake kantoi reppuselässä ja sai kivasti tulitukea kun Homokampaaja olkalaukullaan mätki edessä hidastelevia mummoja.

Villahousuhyllyn luona Taikamake pysähtyi ja poimi esille XXXL-koon harmaata, viime kesän muodikkainta mallia.

"Nämä pitää ensin vaihtaa nämä koot näihin sillä ulkomaille kun mennään pitää lämpimästi olla päällä kun ulkomailla on aina kylmä ja helposti vilustuu. Oliko sinulla Vaippapoika siellä kivassa olkalaukussasi sakset että voidaan leikata irti väärät kokolaput?"

"No ei oo saksia äläkä kutsua mua Vaippapojaksi friikki."

"Paljon on sinulla vielä opittavaa oikealta Vaippapojalta, Vaippapoika. Jospa sinä noilla huulillasi irroittaisit lappuset?"

"Talk to the hand, bitch!" Homokampaaja sanoi ja törrötti huuliaan varsin uhkaavasti.

"No jospa minä sitten muuttelen nämä villahousujen koot tällä minun vaaleanpunaisella tussikynällä. Tuleepi nätimmätkin niistä merkinnöistä kun kiva väri on. Mene sinä Vaippapoika sillä aikaa hakemaan ruskeita laamapaitoja niin korjataan niistä koot seuraavaksi."

Homokampaaja siveli huuliinsa uuden kerroksen kiiltävää rasvaa entisten päälle, korjasi sukkahousujensa istuvuutta, eikä ollut kuulevinaankaan Taikamaken käskyä.

Samassa mummot iskivät kiinni Taikamaken käsissään puristamiin villahousuihin.

"Eiiiiiiii!" Taikamake huudahti suuressa hädässään.

"Tänne ne housut horo!" ne huusivat ja raapivat Taikamakea petolintujen kynsillään. Taikamake oli täysin aseeton villahousuhimoisen mummoarmadan vyöryessä hänen päällensä kuin vihaisen mannerjään.

"Vaippapoika auta minuaaaaaaa - " Taikamake sai huudettua ennen kuin paleoliittiset mummokerrostumat hautasivat hänet alleen niin täydellisesti ettei hänestä näkynyt edes vaaleanpunaista silmäpakoakaan.

Löytääkö Vaippapoika eikun siis Homokampaaja ruskeat laamapaidat ajoissa jotta laulajatähti saa ne oikean kokoisina mukaansa ulkomaille? Miten sujuvat alkuperäisen Vaippapojan pekkaspäivät? Mistä Taikamake saa ehjät sukkahousut? Riittääkö Homokampaajalla kiiltävää huulirasvaa seikkailun loppuun asti? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin ja moniin muihin ensi viikolla samaan taikamakeaikaan samalla taikamakekanavalla!

No comments:

Post a Comment