16.4.13

Paljastuskirja. Nyt!

"Niin olen nyt keskustellut tästä asiasta usean eri ihmisen kanssa, varsinkin exäni, ruotsalainen yritysjohtaja Urban on soitellut mulle päivittäin Cannesista jossa on tällä hetkellä ja antanut ohjeet, mitä pitää tehdä. Ne menee lyhyesti näin: 1. Hanki kunnon asiansa osaava juristi joka on erikoistunut tällaisiin rikoksiin ja vie heidät oikeuteen. 2. Kirjoita itse omaelämäkertakirja, jossa kerrot TOTUUDEN kaikesta! Eli nyt: tarvitsen ammattitaitoisen kirjailijan joka lähtee tekemään tämän projektin kanssani yhdessä, haluaisin samantyyppisen oman kirjan, jonka useat eri julkisuuden henkilöt ovat kirjoittaneet, kuten Anne Pohtamo, Linda Lampenius, Tiina Jylhä, Riitta Väisänen jne. esimerkkejä riittää paljon. Ulkomailta hyviä omaelämäkertakirjoja ovat olleet mm. Brigitte Bardotin kirja, Pamela Andersonin kirja, Jordanin lukuisat kirjat jne. Ottakaa ASAP yhteyttä minuun: johanna@dollsdancers.fi. Tässä on siis ihan OIKEA Johanna Tukiainen, ei mikään feikki."

Rukoiltuani koko päivän että kaunis Johanna löytää omaelämäkertakirjalleen ammattitaitoisen kirjailijan joka lähtee tekemään tämän projektin hänen kanssaan yhdessä, käyn nukkumaan ja painan pään tyynylle huolettomana ja levollisena. Uni tulee nopeasti.

Unessa Jeesus ilmestyy eteeni. Pyhä valomeri sokaisee silmäni ja orjantappurakruunua kantava Jeesus osoittaa minua verisellä sormellaan.

"Hei jätkä!" Jeesus sanoo. "Sä muuten kirjotat sen Tunkeron omaelämänkertasoopan sille, capisce pelle?"

"Eih!" voihkaisen, ojennan käteni torjuvasti Vapahtajan suuntaan ja käännän pääni. "Moista ristiä en kantaakseni kykene ottamaan, heikko ihminen! Miten minä, kurja maan matokalainen, kykenisin tekemään oikeutta upean Johannan kärsimystarinalle, miten minä puutteellinen ja vajavainen kalaraukka osaisin kirjata kauniin Johannan ainutlaatuisen marttyyroloogian, miten minun luiseville harteilleni sellainen messiaaninen taakka asetettaisiin jota en mitenkään jaksaisi kantaa enkä kaikkia ihanan Johannan kokemia vääryyksiä hagiograaffiassani korjaamaan!"

Herään kylmään hikeen ja totean kaiken olleen vain unta. Käännän kylkeä ja nukahdan uudestaan.

Raili ja Tuija Järvinen ilmestyvät suoraan pimeydestä eteeni. Raili heiluttaa minulle ei-mustaa korttia ja Tuija Järvinen alkaa tanssia minulle eroottisesti, samalla kuiskutellen korvaani että Johannan omaelämäkertakirjan kirjoittaminen on kohtaloni enkä sitä voi paeta ja että palkintoni hurskaudesta on oleva taivaallisen suloinen. Tuijan jumalisen rehevä lihallisuus juovuttaa minut enkä malta odottaa hänen autuaasta sylistään löytyvää palkintoani.

Tuijan vähentäessä vaatteitaan viettelevästi Lööppijulkkiksen tahtiin katson häntä tarkemmin ja huomaan että se onkin Jeesus.

"Sä niin kirjotat sen läpyskän jätkä ASP tai mä katkon sulta kädet ja vedän sua pataan pahemmin kuin Tunkkis veteli Tonttua mun synttärinä!" Jeesus sanoo huomattuaan jääneensä kiinni.

Herään jälleen tuskanhikeen.

Kieriskelen hikisissä lakanoissa kunnes uudestaan vaivun horrosmaisen tiedottomuuden tilaan.

Katselen kummissani ympärilleni. Seison korkealla vuorella ja vieressäni seisoo Sielunvihollinen, itse Saatana. Niin korkea on vuori että sieltä näkyy melkein koko maailma. Saatana osoittaa alla avautuvaa maisemaa.

"Kaiken tämän minä Sinulle annan, lapseni, jos kirjoitat Johanna Tukiaiselle aidon, totuudellisen ja pelkkiin tosiasioihin perustuvan omaelämäkertakirjan jossa kerrotaan rehellisesti miten asiat todellisuudessa ovat. Kaikkea minkä minä Sinulle nyt näytän voit kutsua omaksesi, kaikkea tätä ja vielä paljon muuta, jos toteutat tahtoni."

Paholaisen ääni tuntuu oudon tutulta. Tartun hänen kasvojaan peittävään pirunnaamariin ja sen alta paljastuu Jeesus.

"Taas sä!"

"No voi jumalauta jätkä! Nyt meni hermo! Kirjotatsä sen saatanan kirjan vai et hä!"

En vastaa.

"Nyt jätkä kualet!"

*     *     *     *     *

Aamulla herätessäni huokaisen helpotuksesta. Se kaikki olikin vain pelkkää unta.

Sitten huomaan että molemmat käteni ovat paketissa ja koko päänikin vaikuttaisi olevan siteissä ja jonkinlaisessa metallisessa kehikossa.

Ei liene Lahnalla muuta vaihtoehtoa kuin taipua Vapahtajan tahtoon. Ota yhteyttä suoraan inboksiini, Johanna Tukiainen, niin sovitaan paljonko joudun maksamaan sinulle siitä että kirjoitan omaelämäkertasi. Tässä on siis ihan OIKEA Laupea Lahna, ei mikään feikki.

No comments:

Post a Comment