15.4.13

Puutarhatonttu pohtii

Se on joka aamu vaikia valinta niin. Että lähteekö sillä punaisella zidrojenilla huristelemaan vaiko sillä vihrijällä. Siellä ne pojat aina tepoililla odottaapi ja jännittääpi jotta kummalla tänä aamuna tankkaamaan tulee isäntä. Sitä kun ei koskaan etukäteen tiedä jotta kummalla. Aina saavatten olla varpaillaan tepoilin pojat. Jotta kiva on aina heitiä yllättää.

Se on tainnu yöllä meitillä kehveleitä ryövereitä käydä. Yöllä kovasti sellaista kimeää ulinaa kuului että aaaaaiiiiiiivilpiiveidiiiiinkkkk-vooooorjuuuuuyyyyyyyyyy!!!! niin että korvista verta vuotaapi alkoi ja sitten rupesi peloittavaa kuolevien elehvhanttien laumatömistelyä tulemaan niin että tärisi koko sänkykammari ja katosta suoraan ohtaan rappaukset tippuili ja aamulla olivatten rosvomaakarit minun käsipuhelimen muistikortin leikanneet. Kovasti olivat konnastelijat myösen asuntoa sotkeneet ja oli jos jonninlaista tyhjää siiteripulloa ihan joka paikassa valtoimenaan. Mitään eivät vieneet huntsvotsit jotta outoja ryövereitä olivat. Eivät edes arvotavarata kuten seiniltä minun tytön taideagvarelleja. Mutta koirankakkaa olivat taas lukaaliin paljonkin jättäneet turskit lurjimukset.

Se se paksu tyttö vielä sitä lapinäijää kaipailee. Sitä joka aina vaan itki. Se oli se lapinäijä siitä paksusta tytöstä oikein imelän lemmenlurituksenkin maakannut. Ja sitten sen sinne tietokoneeseen laittanut että varmaan näkeepi sen kaikki sen lurituksen. Siitäkös se paksu tyttö vallan riemastui. Jotta rakastaapi itkuiikka vielä häntä kyllä. Minen niitä lemmenlurituksia kuuntele kun on sellainen lurittelupuuha ihan vaan niille miehille jotka pojista tykkäävätten. Jari Sillanpäästä minä kyllä tykkään.

Sitä minä vaan mietin jotta nyt kun on kevät niin ja sitä koirankakkaa joka puolella teitä ja polkuja ja metsiköissä koirankakkaa myös on niin että jos sen keräisi talteen ja laittaisi sellaisiin pieniin pakastepusseihin niin saisikohan siitä paljon rahaa? Varmasti moni siitä tykkäisi ja tarvitsisi. Jotta paljonkohan yhdestä koirankakasta uskaltaisi pyytää? Aitoustotistus pitäisi mukana olla myös ettei ostaja luulisi että kakka on väärennettyä ja ihmiskakkaa myy huijari hälle.

Se on se paksu tyttö kuulemma töitä saannut. Se työ sellaista on että antoivatten sille sellaisen käsipuhelimen ja käskivät sitten kuvaamaan omaa naamavärkkijään. Hyvä työ olisi kun ei tarvii kuin sänkyssä maata ja kättä vähän nostaa että koko pää mahtuu kuvaan mukaan mutta ettei liikaa sitä vatsaa näy. Liian vaikeaa oli sille paksulle tytölle sekin kun ei käsipuhelinta käyttää osaa hän. Niitä muistikortteja kyllä leikata osaa.

Sitten kun gatsinoarvalla lykästäisi oikein hurjastipa niin kolmannen zidrojenin ostaisin vallan. Sellaisen possunpinkin vetrejän menopelin jolla kelpaisi pitkin maita ja mantuja huristella että oksat pois ja heikompia hirvittäisi kun menoa katselisivat. Olisivat sitten tepoilin pojat melekoisen hämmästyneitä kun tulisi ihan vieras zidrojeni pensata hakemaan ja näkisivätten sitten että siellähän se kuskin paikalla isäntä istuu. Kyllä naurattaisi minua.

Olivat sitten potkut opettajalle antaneet kun yritti se kurija kakaroille pitää. Sepä on se kurinpito ja kasvatus taitolaji jotta ei sitä ihan kaikki osaa niin. Ihan tulee ryökäleitä lapsista jos antaa niiden kuin pellossa elellä. Useasti mielessä käypi tuo kun naapurin kakaroita kattelee.

No comments:

Post a Comment