26.5.15

Euroviisut

JUONTAJA: Hyvää iltaa täältä Pasilasta, kansa on puhunut ja Suomen Eurovisio-edustaja on nyt valittu yleisöäänestyksellä ja lähes yksimielisellä äänestystuloksella. Mitä mieltä on studion asiantuntijaraatimme?

G.H. VON WRIGHT: Niin, minullahan ei siis ole mitään tukiaisia vastaan.

MATILDA WREDE: Ei minullakaan.

G.H. VON WRIGHT: Mutta minusta on väärin lähettää tukiaisia Euroviisuihin. Se ei ole oikea paikka tukiaisille.

SEPPO HEIKINHEIMO: Minusta tukiaisille pitäisi olla omat kisat joissa ne saavat kilpailla keskenään niin ei kenenkään tarvitse hävetä eikä kellekään tulisi paha mieli.

MATILDA WREDE: Olen samaa mieltä.

G.H VON WRIGHT: Ja minä haluan tässä yhteydessä voimakkaasti painottaa ja alleviivata että olen tässä asiassa täysin tukiaisten puolella. Minä puolustan tukiaisia.

MATILDA WREDE: Niin minäkin.

PEKKA TIILIKAINEN: Mutta täytyy kyllä muistaa että kyllähän tässä nolataan ja poljetaan maahan Suomen maine veljeskansojen ja vähän kaukaisempienkin kansakuntien silmissä ja tahrataan Isänmaan sinivalkoinen lippu ja loataan Suomi-neidon heleät äidinkasvot lähettämällä tukiaisia kansojen keskinäiseen rehtiin säveltaistoon jossa heidän kaltaisillaan ei ole mitään mahdollisuuksia saavuttaa kirkkainta kultamitalia tai edes kunnioitettavaa palkintopallisijaa ja ainut minkä näissä kisailuissa tukiaiset voivat saada osakseen on sääliä ja avointa pilkkaa. Ja ajattelen tässä lähinnä tukiaisten parasta.

SEPPO HEIKINHEIMO: Ottamatta kantaa tukiaisten esittämään lauluun, joka oli huono -

MATILDA WREDE: Erittäin huono.

SEPPO HEIKINHEIMO: Ottamatta siis kantaa siihen että tukiaisten laulu oli huono ja erittäin ala-arvoinen -

MATILDA WREDE: Ja huonosti esitetty.

SEPPO HEIKINHEIMO: - niin kyllähän Euroviisut ovat perinteisesti olleet normaalien ihmisten kisat normaaleja ihmisiä varten. Jos Suomi lähettää sinne tukiaisia, ja siis henkilökohtaisella tasolla minulla ei ole mitään hirviöitä ja friikkejä vastaan, niin onko se reilua muita kilpailijoita kohtaan?

P.E. SVINHUFVUD: Haluaako Suomi todellakin profiloitua maana ja kansakuntana joka synnyttää tukiaisia? Haluaako Suomi todellakin savuttaa mainetta maana joka ei ymmärrä hävetä tukiaisiaan ja piilottaa pois niitä maailman silmistä? Ja tällä kommentillani haluan vain suojella tukiaisia siltä ymmärtämättömyydeltä ja täysin ymmärrettävältä halveksunnalta jota he ja heidän totaalinen vajaa-älyisyytensä ulkomaailmassa kohtaisivat.

G.H. VON WRIGHT: Minunkin mielestäni tukiaiset tulisi sulkea laitokseen.

SEPPO HEIKINHEIMO: Kyllä ne suljetussa laitoksessa olisivat paljon onnellisempia. Etenkin jos lääkitys olisi tarpeeksi vahva.

PEKKA TIILIKAINEN: Ja siellä ne olisivat poissa ihmisten silmistä eikä tarvitsisi kadulla hävetä silmiä päästään kun tulisi tukiainen vastaan.

P.E. SVINHUFVUD: Kun ne vapaana liikkuvat on aina olemassa myös sekin vaara että ne satuttavat itseään. Että siinä mielessä olisi tukiaisille itselleen turvallisempaa kun ne suljettaisiin laitokseen.

MATILDA WREDE: Parasta olisi sterilisoida kaikki tukiaiset. Näin he säästyisivät paljolta surulta ja murheelta kun tietäisivät jo etukäteen että perheen perustaminen tai muukaan normaalin terveen ihmisen tavallinen ja luonnollinen elämä ei ole heitä varten.

G.H. VON WRIGHT: Sillä tavoin ne voisivat elää onnellista ja täyttä tukiaisen arvoista elämää ja toteuttaa itseään koko potentiaalillaan siellä suljetussa laitoksessa ja vahvassa psyykelääkityksessä ja lepositeissä. Korostan vielä ettei minulla ole mitään tukiaisia vastaan vaan todellakin päinvastoin.

SEPPO HEIKINHEIMO: Voidaan tietenkin kysyä sitäkin että eikö olisi kuitenkin tukiaisille armeliaampaa nukuttaa ne? Niin ne säästyisivät monelta vastoinkäymiseltä kun saisivat rauhassa nukkua pois. Ajattelen tässä siis en niinkään yleistä rotuhygieniaa vaan ihan tukiaisten omaa etua.

MATILDA WREDE: Kellään ei ole oikeutta altistaa tukiaisia sellaiselle julmuudelle että heidät joille elämä on muutenkin pelkkää ylämäkea ja traagisten jokapäiväisten vastoinkäymisten synkkä suma ja karikko lähetettäisiin Euroviisuihin normaalien terveiden ihmisten pällisteltäviksi ja naurettaviksi joten kyllä heidän nukuttamisensa olisi suuri palvelus ennen kaikkea heille itselleen.

P.E. SVINHUFVUD: Piikki perseeseen ja nirri pois, ja ajattelen tässä ennen kaikkea tukiaisten omaa hyvinvointia.

PEKKA TIILIKAINEN: Kyllä tukiaiset ovat tähän ikään mennessä saaneet kärsiä tukiaisuusvammastaan ja ihmisten sanoinkuvaamattoman julmasta julmuudesta jo ihan tarpeeksi ellei peräti ihan liikaakin joten niiden lopettaminen on niille suuri laupeudenpalvelus josta ne jälkeenpäin meitä itkien kiittävät ja ainoa humanitäärinen ja isänmaallinen toimenpide jota sivistysvaltio voi edes harkita niin etteivät ne enää pääse nolaamaan Suomi-neitoa ja koko Suomen rehtiä ja työteliästä kansaa olemassaolollaan. Eikä minulla tosiaankaan ole mitään tukiaisia vastaan.

G.H. VON WRIGHT: Kyllä minä olen tässä asiassa ehdottomasti tukiaisten puolella; piikki lätinään ja kaikki huolet ovat ohi.

JUONTAJA: Kiitokset asiantuntijaraadille. Suomen korkeatasoisen Eurovisio-karsinnan voitti siis duo "Johanna Tukiainen ja Joku Huojuva Homppeli" hyvin koskettavalla voimaballaadillaan Ranteet auki ja jalat ulkona ikkunasta.

2 comments:

  1. Seppo SeponHeponHeponHeikinSeponHeimohan on tuossa nukutusasiassa ihan kokenut ja osaava henkilö! Mutta hänhän oli estynyt saapumasta tilaisuuteen, ei kai hän toimittanut vastauksiaan jo ennen kappaleen kuulemista?

    ReplyDelete
  2. How to register for the new account - Dr. Maryland
    How to 이천 출장마사지 register for the new account - Dr. 통영 출장안마 Maryland. · Visit us. 고양 출장샵 If 거제 출장안마 you haven't 영천 출장샵 yet played with our casino, you can take a look at our links here. · Click Here

    ReplyDelete