26.4.11

Oksenna, pönttö!

Suomi on väkivallan maa.

Rihanna sai selkäänsä. Britney Spears ajoi päänsä kaljuksi. Tässä vain muutama esimerkki.

Kuuluisa kirjailija Sofi Oksanenkin sanoi rohkeasti että suomalaiset haluavat oman talon ja seesteisiä koiria pihalle.

Kun taas esimerkiksi Karibialla on sellainen laki että jos poromies lyö glamuuurinaista niin sitä pidetään erityisen rangaistavana tekona.

Nyt Suomen kuuluisin julkkis, väkivallattomuuden ylipapitar, aikamme Mahatma Gandhi Johanna Tukiainen on päättänyt että väkivallasta ja sen eri ilmenemismuodoista ei saa enää vaieta.

Johannahan on taidokkaan showtanssin ja heleän laulamisensa ohella profiloitunut juuri väkivallan vastustajaksi numero yksi tässä harmaassa, väkivaltaisessa maassamme.

Ajatus Johanna Tukiaisesta nostamassa kättänsä kanssaihmistään vastaan on yhtä mahdoton kuin ajatus muovimoppipäisestä Äiti Teresasta vetämässä Magic Lifen etusormikeikkaa.

Väkivallasta ei saa vaieta, Johanna jyrisee, vaikka hän ei aina kaikkien hedelmäveitsimurhayritysten uutisointeja ihan täydestä sydämestään kannatakaan. Paljon on olemassa nk. ”hiljaista väkivaltaa”. Hiljainen väkivalta on sitä kun pahoinpitelijä ei olekaan Seitsemän päivää-lehden elähtänyt elätti, jolloin Hymy-lehtikään ei viitsi kirjoittaa siitä onko uhrin päähän isketty oluttuoppi vai shampanjalasi ja kuka on purrut ketä poskeen.

Lööppijulkkiksen julkinen esittäminen ei ole hiljaista väkivaltaa.

Laajalti ja intiimisti eri väkivallan muotoja tunteva Johanna painottaa että väkivaltaa on esimerkiksi se että lappalainen käy kiinni kreitlengskeihin, riepottelee ympäri huonetta, kuristaa sillä tavalla että jää jälki kurkun silaviin, laittaa uhrinsa pakkopaitaan pitkiksi ajoiksi, uhkailee hedelmäveitsellä ja lautasella ja tuopilla ja sähköhellalla ja betoniportailla, ja se jos poliisit (natsit!) uhkailee sähköshokkilaitteella kun ne on vittu laittomia (laiton uhkaus!)!

Kaikkein pahin tunnettu väkivallan muoto on luonnollisesti se että pakotetaan uhri oksentamaan vessanpyttyyn.

Jo ammoisista ajoista ihmisellä on ollut rajoittamaton oikeus oksentaa minne tahtoo – tämä on ihmisen perusoikeuksista se kaikkein tärkein!

Jos haluat oksentaa kadulle niin oksenna! Jos haluat oksentaa lattialle niin oksenna! Jos haluat oksentaa sänkyyn, tuolille, pöydälle, Apple Mac-tietokoneelle (joka on yksi parhaimmista) niin oksenna!

Viekää meiltä vapaan oksentamisen oikeus ja viette meiltä ihmisyytemme!

Tätä Johanna ei ikinä tule hyväksymään.

Kaikki te joita joku tälläkin hetkellä pakottaa oksentamaan vessanpyttyyn – kehoitan teitä tekemään rikosilmoituksen asiasta. Väkivallan ON loputtava!

Minun mottoni on nyt ja aina: ”En oksenna vessanpyttyyn sillä olen vapaa ihminen!”

Tämä on ihmisyyteni mittari.

No comments:

Post a Comment