7.4.11

Puutarhatonttu pohtii

Minne ne junat oikein menevät kun loppuvat ne kiskot? Siihenkö jäävät paikalleen nököttämään kunnes joku rakentaa lisää kiskoja? Sillä lailla jos aina takaalta purkaa ja eteen lykkää niin voivat ne ajaa vaikka minne.

Se yksi paksu tyttö kyseli sykiatriasta minulta. Kerroin että se on sitä kun makaa sohvalla ja ei saa nukkua vaan pitää keksiä kaikkea jännää kerrottavaa. Sykiatria on kivaa. Paitsi jos väsyttää.

Minne on se Nassu mennyt? Miksi on Nassu poissa? Onko se paksu tyttö nyt sen Nassun syönyt? Missä se paksu tyttökin on? Missä on se pillittävä lapinäijä? Onko se paksu tyttö sen lapinäijänkin syönyt ja sitten mennyt muualle etsimään lisää ruokaa? Minä sanoin sille paksulle tytölle että lapinäijän voit syödä mutta Nassua älä syö. Mutta ei se kuuntele. Huonosti on joku paksun tytön kasvattanut.

On hassu asia tuo sade. Siinä jos tarpeeksi kauan seisoo niin kastuu. Ei auta vaikka pakoon juoksisi. Se on sillä lailla ovela se sade.

Tänään minä yhden nätin tytön näin. Ihan oli siisti ja puhui selvästi. No, sittenhän minä tajusin että minun tyttö se on, se joka niitä akvarelleja maalaa. Jotain outoa siinä kyllä oli, en meinannut tunnistaa mutta oli se se kyllä.

Ulkomailla matkailussa se ikävä puoli on että ulkomaille joutuu menemään.

1 comment:

  1. Lapinäijien kuivien lihojen kans suasittelen juotavaks Ural Moccaa. Ei se liha ala maistuun Uralin kaa kyllä yhtään paremmalle, mutta se tekee lihan piilottamisesta huamattavasti siedettävämpää.

    ReplyDelete