27.4.11

Tosifani nro 1

Monet ihmiset ihmettelevät ääneen voiko joku oikeasti ihailla Johanna Tukiaista.

Lyhyt vastaus on, totta kai, ei.

Ei voi.

Ei kukaan fani ole tosissaan.

Fanikerhoja on perustettu sinne tänne, netissä on Tuksu-klubeja enemmän kuin tyhjiä sidukkapulloja Takilatiellä, Facebookissa Tuksu-ryhmiä enemmän kuin persuja Vantaalla.

Turussa asiat tiedetään tunnetusti paremmin ja sinne perustettu Tuksutusryhmä sai jopa kansallista huomiota Suomen epävirallisen Pulitzer-ehdokkaan Jari Kupiaisen eli kaikkien meidän ikioman Kupsukan tehtyä siitä loistokkaalle journalistiselle tyylilleen ominaisesti laadukas ja kysymyksiä herättävä infoessee – mutta eivät turkulaisetkaan aivan imbesillejä ole. Ryhmä on selvästi kosto Turun ainoan kiistattoman valtiomiehen Ilkka Kanervan kaatamisesta.

Mikään muu selitys ei ole mahdollinen.

Vitsejä ei faniteta, vitseille nauretaan.

Ja huonoille vitseille nauretaan juuri siksi että ne ovat huonoja..

Mutta. Liioittelinko sittenkin hieman kun väitin ettei kukaan voi oikeasti fanittaa Tukiaista? (Julia Tukiaista ei tietenkään voi huomioida. Ei tässä eikä missään muussakaan yhteydessä kun puhutaan täysivaltaisista aikuisista.)

Johanna Tukiaisella nimittäin ON yksi todellinen ihailija, yksi antaumuksellinen fani, yksi ainoa henkilö joka rakastaa Johanna Tukiaista yhtä raivokkaasti ja palavasti kuin Johanna Tukiainen rakastaa itseään.

Tämä Johanna Tukiaisen ainoa aito fani on muuan neiti J.T. alais Jossefina Terhinen Vaasasta.

J.T. on idolinsa tavoin armoton kynäniekka ja selvästi Mensan jäsen. Näin neiti J.T. kommentoi erästä Tuksutus-uutista: ” Näädät, pitäkääpäs pienempää suuta. Harmittaahan se jos on Kontulan yksiöön syntynyt vuokralle.” Näin hän kommentoi sitä kun Tuksukainen ylittää normaalin typeryytensä rajat ja vaatii itselleen verovapautta koska kaikki eivät kehukaan hänen laardejaan ja ylistä taivasiin hänen rikollista räkälöissä raakkumistaan: ”Kaunis ja sanavalmis nainen, Suomi tarvitsee tällaisia megablondeja. Ja hyvin Tukiainen on itsensä brändännyt!” Ja näillä sanoin hän ylistää suuresti rakastamansa stripparin fyysisiä avuja: ” Nätti nainen, ihanan pehmeät neitseelliset kasvot, pyöreät poskipäät ja porno peppu.”

Neiti J.T. vaikuttaa siis yhtä huononäköiseltä kuin idolinsakin (joka ei edes näe peilikuvaansa – muuta selitystä niille meikeille ei voi olla) eikä ymmärryksessäkään ole kehumista. Selvää siis lienee että fanit valitsevat itsensä kaltaisen idolin jota ihailla. Neiti J.T:llä oli siis alun alkaenkin hyvin onneton asema jos ei kehenkään muuhun kyennyt samaistumaan kuin naiseen joka ei kelvannut kuin Arto Länsmanille.

Monet ilkeämieliset ihmiset ovat esittäneet sellaisenkin arvioin että neiti Jossefina olisikin aivan keksitty henkilö ja pelkkä Johanna Tukiaisen itsensä käyttämä bulvaani jolla Johanna pääsisi kehumaan itseään.

Ei!

Ei voi olla!

Tämä murentaisi uskoni ihmiskuntaan, lopullisesti.

Ja olisihan se aika säälittävää jos edes Johanna Tukiaisella ei olisi sitä yhtä ainutta tosifania vaan sekin olisi Johannan omaa keksintöä.

Mutta eihän se mitenkään hämmästyttävää olisi.

5 comments:

  1. Mahtavat uudet postaukset taas! Kiitos Laupis.

    ReplyDelete
  2. Nämä blogit ovat netin parasta viihdettä. Kiitos Lahna
    t. meitsi

    ReplyDelete
  3. Iisisti, iisisti. On niitä faneja: http://www.youtube.com/watch?v=qrIGuPAwPOI&feature=related

    T: Pauno

    ReplyDelete
  4. Tuksun suurin ja hartain ihailija on nimeltään Mia Mari Johanna Tukiainen.

    Kiitos, Laupis! Puit ajatukseni sanoiksi nasevasti ja hauskasti.

    Hahis

    ReplyDelete
  5. Hei laupis muru, missä uudet blogimerkinnät? Vieroitusoireita jo pukkaa faneilla... P.s. Olet mahtava.

    ReplyDelete