4.10.12

Dolts Pissers

Iloisia uutisia kaikille virtsankarkailun ja laatutanssin ystäville!

Viime aikojen massiivisesta mediasta johtuen, joka massiivinen media on ollut massiivisinta sitten kanervalle pissimisen, kaunis Johanna Tukiainen on päättänyt hieman muuttaa shownsa painopistealuetta, pelata sisarusten vahvuuksilla ja ydinosaamisella ja tuoda ohjelmanumeron tähän päivään.

Kaikki tanssiesitykset suoritetaan tästä lähtien taidokkaasti kyykkypissaten, hyvällä maulla totta kai, ja laulut ovat meneet uusiksi. Päivän ohjelmisto koostuu sellaisista ikikeltaisista klassikoista kuin "Pissausraidat" (Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, lähdetään pissalle, näytä mulle missä sul on pissausraidat, haisetko virtsalle?), "Piss Day" (Hei hei, piss day!), "Piss Johanna" (Hei me pissataan tänään Manseen, hanat auki ja virtsaten tranceen!), "Virtsamies" (Sinussa on roimaa pissamiehen voimaa, kanna minut vessaan virtsausmies!) ja tietenkin katuvirtsaamisen tunnussävel ja julkisen vedenheittämisen kansallislaulu "Pissijulkkis".

Pissijulkkis tässä teille on
joskus olin ehkä virtsaton
aika sellainen on jäänyt taa
kun katuun katson oman pissani nään
se kertoo ihan kuin itsestään, mullon pissahätää, en sitä pidättään ees jää

Pissaushan on mua varten
kyykkyn maahan kurkoitan
kaikki koirat mua seuraa, mä merkkaan oman reviirin

Pissaushan on mua varten
kadun lampiin kurvailen
on kumisaappaat ja virtsarakko
mitään muuta tarvii en

Luonnollisestikaan shown koko raskas virtsausvastuu ei jää kauniin Johannan herkälle rakolle vaan eräs odotetuimmista ohjelmanumeroista on ns. "koomaraudoitus" jossa kirkuva ja kiroileva yksityishenkilö Julia Tukiainen taiteellisesti raudoitetaan jotta hän voi laskea alleen kuten vain maamme lahjakkain taidemaalari osaa.

Shown humoristisessa kevennysosiossa kauniin Johannan koirat päästetään tekemään tarpeensa lavalle, lajienvälisenä tervehdyksenä pidätyskyvyttömyydelle.

Juontajana toimi totta kai kosteiden housunetumusten suurvisiiri Petri PiiPii Penna.

No comments:

Post a Comment