29.10.12

Diapeetikon Karkkimaa

Kuluneena lauantaina ihana Johanna Tukiainen järjesti kauniille Jullia-sisarelleen aivan sairaan makeat syntymäpäiväjuhlat upeassa Jollaksen residenssissään josta on suora näköala taloihin joilla on suora näköala merelle.

Juhlien teema oli Candyland (suomennettakoon se niille suomalaisille luusereille jotka eivät osaa täydellistä amerikanenglantia termillä "candy maa"), kuten diapeetikolle teemaksi hyvin sopiikin.

Tarjolla oli sen seitsemää sorttia makeaa kuppikakkua ja vielä makeampaa kermakakkua joiden päälle oli mittatilauksena lytätty makeita lasten leikkinukkeja, ilmeisesti illan emännän nuolemistarkoituksia varten. Monet kakuista näytettiin itse juhlakalullekin. Joka ei tietenkään voinut moisia syödä koska sairastaa diapeetesta.

Onneksi ihana Johanna söi kakkuja kauniin sisarensa Julliankin puolesta, ja vähän enemmänkin, joten kakut eivät jääneet nurkkiin pahenemaan.

Myös tarjoiltiin juhlaväelle aitoa Amerikan pizzaa aidosta Amerikkalaisesta pizzeriasta nimeltä Pitsa Hut (suomeksi suunnilleen "Pizza Hut"). Sitä olisi voinut syntymäpäiväsankarillekin tarjota, mutta pahaksi onneksi illan emännällä, upealla Johanna Tukiaisella, oli laihdutuskuurista johtuen pikkuinen suolaisennälkä, joten kahdestakymmenestäkahdesta tilatusta jättipizzasta ei riittänyt kauniille Jullialle mitään.

Alkoholista ei juhlissa onneksi ollut puutetta ja sitä riittikin myös syntymäpäiväsankarille kauniille Jullialle ihan reilusti. Ihminenhän se diapeetikkokin on ja pitäähän senkin joskus saada vetää kunnon kännit.

Ja hei, oikeesti, kukapa meistä ei olisi vetänyt perseitä jo ihan juhlavieraiden näkemisestä? Jos pelkät juhlista otetut kuvat saavat aikaan kylmät väreet niin ei siellä paikan päälläkään liene ollut herkkua olla.

Tunnelma juhlissa oli siis lämmin, kaikilla oli oikein mukavaa ja tilaisuus oli ihan järjetön menestys. Sen näkee juhlista otetuissa kuvissakin. Niissä kaunis Jullia säteilee onnea ja elinvoimaa enemmän kuin moni zombieleffan juuri haudasta noussut kalmo. No ainakin melkein.

Juhlien onnistumisen sinettinä kaunis Jullia kirjoitti Facebookiin näin lämpimällä tavalla:

"Mun sisko laittoi omaisuuden kiinni mun juhliin, joista mut vietiin sairaalaan. Siskoni on sitä mieltä, että haen huomioo ja olen itsetuhoinen. Kiitos paljon. Joo, ja kuvien perusteella olin ihan narkkarin näköinen. Voi harmi, ettei siskoni saanut prinsessakuvia. Haluan kuolla nuorena ja kaiken teen saadakseni huomiota. Naulan kantaan. Olen kuulema maailman itsekkäin ihminen ja kaiken teen saadakseni huomiota. Kiitos paljon synttäripuheesta. Ja kiitos kaikille vieraille kuin olisin ollut ilmaa. Ja kiitos siskolleni synttäripuheesta."

Tämän jälkeen ihana Johanna leimasi kauniin sisarensa äitään ja siskoaan huorittelevaksi alkoholistiksi. Ja kiittämätöntähän kauniin Jullian käytös on kaiken sen vaivan jälkeen jonka ihana Johanna juhlien eteen näki. Oli transvestiittiä ja transseksuaalia vieraana, oli nuoltaavaa posekakkua, oli breaktanssaavaa hovikampaajaa tukisukkahousuissa ja illan huipennuksena ohjelmanumero jossa Disneyn sadun "coldilocksiksi" (suomeksi suunnilleen "gultakutri") pukeutunut lihava jättistrippari yrittää päästä Guinnessin Ennätysten kirjaan ahmimalla 22 jättipizzaa hengittämättä lainkaan välillä. Ja ylimääräisenä numerona, kun juhlaväki kuvittelee että kaikki on jo nähty ja huutaa sisimmässään äitiä apuun, jännittävä ambulanssikyyti elämän ja kuoleman rajoilla hoipertelevalle päivänsankarille.

Vaikeahan näitä prinsessajuhlia on ensi vuonna ylittää.

1 comment: