3.10.12

Oodi Urealle

Virtsaaminen on kaunis ja luonnollinen asia. Jokainen meistä virtsaa jossain elämänsä vaiheessa, monet jopa useasti.

Virtsaaminen on suoranainen ruumiillinen velvollisuus, mutta välillä puhdas nautintokin. Mikä tuottaakaan kirpeänä pakkaspäivänä suurempaa tyydytystä kuin lämmittää jäisiä reisiään omalla höyryävän kuumalla keltaisella elämännesteellään? Enää ei palella ja mieli on jälleen aurinkoinen!

En usko että olisi kaukaa haettua pitää virtsaamista eräänlaisena pyhänä toimintona ja uhrilahjana jumalille.

Monet arat ja estyneet ihmiset häpeävät luonnollista kehollisuutta niin paljon että eivät uskalla suorittaa tätä nautinnollista ruumiintoimintoaan julkisesti. Joskus voi hätä yllättää keskellä kaupunkia ja lähimpään mukavuuslaitokseen voi olla kolmenkin metrin matka. Silti häpeillään ja pidätellään ja pilataan se rakko toimimalla luonnonvastaisesti. Vain koska hävetään maailman luonnollisinta asiaa.

Aivan turhaan.

Enää ei tarvitse hävetä sillä nyt kaunis ja ihana Johanna Tukiainen antoi kasvot julkiselle virtsaamiselle ja teki siitä ei pelkästään salonkikelpoista vaan suorastaan glamouria.

Mikäli tahdot olla muodikas niin nyt jos koskaan kannattaa päästellä kultaisen keltaisia lammikoita jalkakäytävälle muiden ilolla kahlattaviksi ja ihailtaviksi. Julkinen virtsaaminen on nyt in ja pop joten housut nilkkoihin ja virtsahanat auki!

Siinä missä Linda Lampenius teki kyykkyviulismista taidetta Johanna Tukiainen nostaa aliarvostetun kyykkypissismin ihan uusiin sfääreihin. Anna keltaisen nektarisi vuotaa valtoimenaan asfaltille ja sinäkin voit ihanan Johannan lailla päästä virtsaamisen sanansaattajan, virtsankeltaisen lehdistön sivuille kyykkimään.

Ei se Seiskankaan kaunis tunnusväri ihan sattumalta ole valittu.

Rukoilkaamme.

Oi sinä pyhän Urean suojeluspyhimys Tuksu
joka meillä on aina virtsatessa mielessämme
suo meille tänä päivänä meidän virtsamme
ja varjele meitä astumasta virtsattomalle asfaltille
tai koirasi ulosteeseen
sillä sinun ovat vrtsalammikot
ja pissivirrat
ja mahtavat kusivaltameret
niin Tampereella kuin Jollaksessakin.
Amen.

Yksi pieni vinkki aloittelijalle. Jos kyykkyvirtsaat eli "tuksutat" suoraan kadulle niin ota oppia ammattilaisesta ja muista kumisaappaat.

No comments:

Post a Comment