8.10.12

Taikamaken seikkailut

Vapiskaa rikolliset! Be afraid, be very afraid, sillä yöllisillä kaduillamme partioi dynaaminen voimakaksikko Taikamake ja Vaippapoika! Ja se tarkoittaa sitä etteivät griminaalit pahemmin juhli.

"Suu auki, Vaippapoika", Taikamake sanoi ja työnsi uuden lusikallisen bonaa avustajansa suuhun. "Helikopteri tulee taas!"

Oli ollut hiljaista rikoksen saralla, Taikamaken mielestä liiankin hiljaista.

"Aaaaaa", Vaippapoika sanoi suupielet bonassa.

Taikamake tiesi liiankin hyvin että rikollisen patamusta sydän ei koskaan nuku, eikä rikollisen syntillinen sielu koskaan lepää. Ei hetkeäkään.

"Kopteri tulee taas put put put put."

Varsinkaan Johanna Tukiainen vihaajat eivät koskaan levänneet. Kaiket yöt ne valvoivat lataamassa upeasta glamourisesta Johannasta lihavuuskuvia nettiin ja kirjoittamalla facebookiin että Johanna ei ole hyvä tanssimaan. Ja että sen huulet näyttää oudoilta.

"Aaaaaa!"

Rikollisuus on kuin syöpä, Taikamake mietti, vaikka miten tuhoat sen niin aina löytyy uusia etäpesäkkeitä.

Samassa takavasemmalta ilmestyi luiseva, traagillinen hahmo jolla oli hassusti leikattu tukka.

"Auta Taikamake!" Taikamaken eteen lyhistyvä hipsterin oloinen tikkumies aneli itkuisesti, kyyneleet valuen pitkin punaisia poskia. "Minun lompakkoni vietiin!"

"Suu auki, Vaippapoika", Taikamake sanoi ja lusikoi bonapurkista uuden annoksen uskolliselle apurilleen.

"Pissipääkaupungissa Tampereella lompakon veivät! Kurjat konnat ja pissipäät rikolliset! Milläs minä nyt ihania glämyyrejäni kestitsen ja kyyditän!"

Tällä kertaa lusikka osui vähän vinoon ja suuri osa bonasta meni Vaippapojan ruokalapulle.

"Minun sormeakin on purtu!" elämän kaltoin kohtelema erityisen traagillinen sankari lausui kyynelvirran läpi ja alahuuli väräjäen esitellessään kaltoin kohdeltua ulokettaan. "Ja myös on valehdeltu minulle paljon! Paljon!"

"Aaaaaaa", Vaippapoika sanoi kun nami bonakopteri jälleen lähestyi suuta. Vaippapoika kovasti tykkäsi bonasta.

"Vaimokin pitäisi saada ulos asunnosta eikä poliisi auta! En ole ketään vasaralla uhannut!" vuolaasti itkevä erittäin traagillinen mies nyyhkytti urheasti. "Eikä kukaan osta vaimoa!"

"Älä nyt perskatti Vaippapoika pärskytä sitä bonaa joka paikkaan!" Taikamake sanoi toruvasti.

"Eikö kukaan voi minua auttaa!" kovinkin traagillinen hahmo sanoi ja luhistui äkkiä kaiken kokemansa traagillisen vääryyden suunnattoman ja epäinhimillisen taakan alle ja samalla pyörtyi tiedostaessaan loputtoman tuskansa syövereiden salaisimmatkin sopukat, eikä siihen tuskaan auttanut edes yksityishenkilön tekemät rentouttavat kasvonaamiot.

"Miksi setällä on noin hassu tukka?" Vaippapoika kysyi.

"Hyss, Vaippapoika", Taikamake sanoi. "Ei saa nauraa setän hassulle tukalle!"

"Tahtooko setä ponaa?"

"Hyss!"

"Jos vaihetaan hassutukkasetälle vaippa niin setä on taas ilonen?"

"Ei olla huomaavinamme niin kyllä se menee pois", Taikamake sanoi kuiskaten ettei draagillinen itkijä heräisi.

Hassutukkainen hipsterisetä kuitenkin havahtui hetkeksi kyynelten valtamerensä pohjattomista syvyyksistä, huusi "Mistä saan apua? Kuka ostaa minun vaimon?" ja pyörtyi heti uudestaan muistaessaan lähes stoalaisesti miten kamala oli hänen kohtalonsa ja kuinka kukaan ei häntä kuunnellut eikä auttanut eikä etenkään huomioinut.

"Ettei vaan olisi joku sen pillittävän lapinäijän kavereita", Taikamake sanoi ja lapioi loput bonat Vaippapojan suuhun. "Sen paksun tytön kaikki kaverit on aika itkuiikkoja nutipäitä."

Saako itkevä hipsteri takaisin lompakkonsa ja vielä vaimonsakin myytyä? Paljonko vaimosta tarjotaan? Miksi kaikki paksun tytön kaverit ovat outoja hiippareita? Ostetaanko Vaippapojalle seuraavaksi Pilttiä? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin ja moniin muihin ensi viikolla samaan taikamakeaikaan samalla taikamakekanavalla!

No comments:

Post a Comment