12.9.13

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Isäni on joko psykoosissa tällä hetkellä, tai menossa siihen tilaan.  Hän on sairastunut siihen ainakin 3 kertaa aiemmin elämässään. Viimeksi se alkoi niin, että hän laittoi kodistamme kaikki fretit ja kaniinit vapaaksi ulos. Nyt hän laittoi tahalleen Nassu koirani ulos, jonka jälkeen toimitti hänet ilkivaltaisesti Viikkiin, vaikka olen juuri saanut päätöksen, että kaikki koirani palautettiin minulle huostaanotosta. Hän myös ei päästä minua kotiini Jollakseen, hän sanoo laittavansa omaisuuteni kuulemma varastoon josta hän heittää kaiken roskalavalle. Minulla on arvokkaita pieniä tavaroita, jotka kaikki katoavat jos hän meinaa tehdä niin. Minulla pitää olla oikeus lunastaa koko omaisuuteni kodista jossa olen asunut vuokralla (vanhempieni omistama koti) ja äitini Marja Tukiainen on minun puolellani tässä asiassa. Julia Tukiainen lue välittömästi lähettämäni tekstiviesti jonka sulle lähetin, ja kiitos todistuksestasi oikeudessa tänään.
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Tapanko itseni vai enkö tapa, siinä vasta dilemma.........
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Juristini on erittäin pätevä, mutta ongelmana oli se, että Arton pahoinpitelemät ja parittamat naiset eivät ole koskaan tehneet rikosilmoitusta, joten hänellä ei ollut merkintöjä aiemmista rikoksistaan. Ja Ruotsissa hänen aiheuttamat väkivallat avovaimoaan kohtaan olivat vanhentuneet. Rakkaat naiset, tehkää rikosilmoitus miehestä jos mies on väkivaltainen!!!!!!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Isäni mielestä kaikki muut palavat helvetin liekeissä ikuisesta kadotuksesss!!!!' Paitsi täydelliset ihmiset jotka eivät koskaan mitään syntiä tee!!!! Ja mitä vittua sä Panu Hörkkö kuvaat vagingoniloisena jotain koiraa joka on tahalleen päästetty ulos asunnosta????? Kuules Panu, pane vaikka lampaita!!! Tiedät jo itsekin kuinka monen kuoleman olet aiheuttanut!!!!!! Sika!!!!!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Panu Hörkkö, aiheutit mm. Sig Ingisen laulajan kuoleman!!!!!! Miltä nyt tuntui, onko hyvä olla pässi??????? Aiheutit myös mun eron rakkaista miehestäni. Mä tulen seuraavaksi järkkäämääm sulle eron elämäsi rakkaudesta kusipää!!!!!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Tulen oikeuteen jos herään darrasta. Jos en, niin virkavalta, aina niin ylimielisinä, heti apuun!! Arto vaan pitäisi laittaa selliin ja sillä selvä, kuka tahansa normaali ihminen näkee siitä että porot on kadonnut tokasta jo ajat sitten!!!!!!! Saamarin saamelainen psyko!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Saamelaiset ovat v Ns. Alempaa kansaa, alkuasukkaita jotka muut kristityt painostivat muuttamaan mahdollisimman pohjoiseen. Heidän isoisänsä ovat noitia ja shamaneja. Arto on suomalaisen miehen irvikuva miehestä, narri.
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Siis nyt isälläni on viimeinenkin ruuvi pudonnut päästä!!! Se kutsuu itseään "Suomen ylipapiksi" ja minä olen "likainen huora joka poltetaan roviolla." Apua nopeasti, nyt ei mikään diapamkaan auta!!!!! Se lähettelee itsestään alastonkuvia ympäri Suomea, nyt ihan oikeasti hoitoon, valkotakkiset paikalle ja heti! Siis Ruotsiin!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Molemmat vanhempani ovat joutuneet joukkopsykoosiin, mistä tästä pitäisi nyt kiittää.....??????? Mia Oksasta Halsualta, joka on n.4-kymppinen nainen, naama roikkuu perseessä ja rikoksia on takana vaikka kuinka paljon. Vai mites olisi itse piru, joka yrittää riitauttaa kaikki keskenään ja aiheuttaa eripuraa?????????? Mulla ei ole isälleni mitään muuta viestiä tällä hetkellä kuin: HAISTA PASKA!!!!!!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Mia Oksanen: veti tahalleen OY yrityksensä konkurssiin jotta sai nostettua sieltä yli 100 000e. Oikein kehui sillä. Aiempaa aviomiestään oli vaaninut kirveen kanssa rappukäystävässä vuosia koska "mies oli hullu ja Oksanen halusi tappaa hänet kirveellä." Että tällainen keikkamyyjä mulla oli!!!!! Joka on sen paskan kirjan takana myös!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Kyllä, panettelevassa Jasminassa sitä vasta oikeaa karismaa löytyy!!!! Dddddddd.......ainakin tyrkkyyttä ja tekopyhyyttä jos ei muuta. Mitenköhän se Jassu pääsi kyseiseen ohjelmaan, ettei vaan olisi ollut mun nimen kautta......?
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Minä en ole vastuussa kirjasta, vaan päästään sairas ja äärimmäisen vihamielinen Mia Oksanen Halsualta joka on entinen keikkamyyjäni, sekä Metrotuotanto yhtiö ja Marko Haapahuhta, jotka jaksavat heittää lokaa niskaani niin paljon kuin ehtivät.
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Nummelan juhannusjuhlissa Julian pahoinpiteli erittäin törkeällä tavalla (mm. vapaudenriisto ilmastointiteipeillä, kova kuristaminen, uhkaus tappamisesta jne.) ex-Hunks tanssija Janne Johannes Särmäkari. Olen sanonut tämän jo monta kertaa. Julialla on enemmän voimaa kuin minulla, en ikinä pystyisi raahaamaan häntä pitkin asfaltteja niin että polvet aukesivat verille ja hänen puolet hiuksistaan revittiin juurineen pois päästä. Kenenköhän täällä sinne vankilaan oikein pitäisi mennä.......?????????
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. No nyt tuli mitta täyteen näiden omien perheenjäsenienkin kanssa!!!!!! Isääni en lähde julkisesti solvaamaan, enkä kertomaan hänen henkilökohtaisia psyykeongelmiaan, sillä yritän pitää edes jonkinlaisen kunnioituksen häntä kohtaan. Mutta nyt laitan sitten avoimen kirjeen pikkuriiviölle, kolmannelle siskollemme Jasminalle (Jasmine, mikä onkaan.) Sinä kirjoitit minusta hyvin törkeällä tavalla julkisella seinälläsi Facebookissa, joten täältä pesee takaisin sulle!!!!!! Olet jo 24 vuotias, et ole mikään teini, ja silti roikut vanhempiemme omistamassa asunnossa, vaikka arvostelit sitä, että asumme Julian kanssa vanhempiemme kodissa, vaikka tiedoksesi vaan, maksamme siitä kovaa vuokraa!!!!! Minä muutin lapsuudenkodistani pois 21-vuotiaana mieheni luokse, mitä hemmettiä sä itse roikut vanhempien kodissa?????? Ja mitä tulee siihen kun katsoit mua ja Julia Tukiainen silmiin ja väitit olevasi "parempi ihminen kuin me", sorry vaan, kukaan ei voi sanoa toiselle niin!!!!! Olet pieni lapsellinen pirpana, joka yrittää matkia mua ja Juliaa kaikilla mahdollisilla tavoilla vaikka sen kiellätkin!!!!! Olit välillä brunetti, blondasit tukkasi mun ja Julian takia! Sitten otit silikonit (oho mikä sattuma!!!!), matkustit Miamiin, vihaat kuuleemma julkisuutta vaikka itse nyt tyrkytät itseäsi suomalaiseen Reality TV ohjelmaan!!!!!! OLET NOLO, TAJUATKO SEN????? Inhoan ihmisiä jotka ovat tekopyhiä paskoja ja SINÄ OLET JUURI SELLAINEN!!!!! Sanot toista ja teet toista!!!! Olet tekopyhä paska, jolla ei ole minkäänlaista kunnioitusta vanhempia sisaruksiaan kohtaan! Olen aina aiemmin sua puolustanut ja kehunut ja ollut ylpeä susta, mutta se loppui nyt tähän! Onneksi asut Ruotsissa ja PYSY KANSSA SIELLÄ!!!!!
-Johanna Tukiainen

 Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Teen tähän myös muita korjauksia, joita eräät paskat mediat ovat valehdelleet: EN OLE KOSKAAN OLLUT VÄKIVALTAINEN HINTTI jUHA iMMOSTA TAI HÄNEN ROMANI KAVERIAAN jONI vIRATASTA KOHTAAN. jONIA EN EDES TUNNE KUIN VIIKON AJALTA VAIKKA HÄN TEESKENTELEE TUNTEVANSA HYCVINKIN MUT JA jUHAN TUNSIN VUODEN, JOLLE MAKSOIN KAIKEN JA HÄN KÄYTTI MUNA HYVÄKSEEN.
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Ihmiset eivät usko, että haen oikeudenmukaisuutta takaa ja olen luonteeltani vahva, mutta tunneihminen ja herkkä, ja kaikkea muuta kuin "väkivaltainen bimboblondi." Toivon, että kaikkeen tulee muutos tulevan kirjani kautta, josta olen kirjoittanut nyt lapsuuteni valmiiksi. Kirja tulee olemaan myös täynnä kaunista, värillistä kuvamateriaalia, toisin kuin se onneton valehtelukirja jossa on tällä hetkellä vain mustavalkokuvia, ja tekstit Mia Oksasen ja lähinnä mielipuolen Arto Länsmanin suusta ovat täyttä keksittyä solvausta. NYT MENITTE LIIAN PITKÄLLE, enkä tarkoita tätä uhkauksena muussa mielessä kuin että koko Metrotuotanto ja pääpiru siellä, Marko Haapahuhta, me näemme seuraavan kerran oikeudessa! 
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Minua ei pelota mikään Hymy lehden päätoimittaja Mika Lahtonen joka puhuu täyttä paskaa, joka on itse hakattu monta kertaa ja joka on osallistunut itse vakaviin rikoksiin (tässä tapauksessa hyvin ironista, että kyseessä on myös entisen Alibi lehden päätoimittaja.) Katsos vaan, kun Lahtonen ei kirjoittanut mitään parin vuoden takaisesta Jollaksen kotimme törkeästä murrosta!!!! Katsos vaan, kun Lahtonen perehtyy vain minun "rikoksiini" joista suurimman osan on itse keksinyt omasta päästään tai johdatellut ihmisiä. 
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Annoinko potkut eräälle......taIdanpa antaa ja se tulee nyt ihan julkisena, kuules nyt Anna-Sofia Erä-Esko, sinut on virallisesti erotettu Dolls yrityksestä lähinnä petturuutesi takia!! Esiintyvälle artistille ei käy myöskään se, että ainoastaan juontaa itku kurkussa, mutta ei ESIINNY, vaikka siitä minä maksan teille!!!!! Ja BTW, juristia SUSTA EI TULE KOSKAAN, dream on..........we r done!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. HENKiLÖKOHTAINEN ViESTI ELLi VALTOSELLE "eläinsuojelusta". Tekisi mieli sanoa nyt sellaiset sanat kyseiselle Eliille, että mut varmaan pidätettäisiin niiden takia taas kerran!!!!! Ensinnäkin ihana Elli, tulet maksamaan tästä ja kovat rahat!! Ensinnäkin juristini lähettämä kirje minulle kauttasi oli: "Etsimme koirille sijaisperheitä ja jos emme löydä niitä, joudumme lopettamaan kaikki koirat." Ensinnäkin, minä lopetan sinut Elli Valtonen, ennenkuin sinä lopetat yhtäkään koiraani!!!!! Laitan vaikka pommin koko Viikkiin jossa vapautan myös häkeissä olevat eläimenne! Kukaan ämmä ei määrää tässä maassa että koirani otetaan huostaan ilman mitään kunnon syitä saati että uhkailet vielä heidän lopettamisellaan!! Kuten sanoin jos en saa omia perhernjäseniäni takaisin niin uusi mieheni tulee lopettamaan sinut Elli! Ja onneksi mieheni sattuu olemaan turvallisuusalalla, kuten sanoin hän vaikka pippurisuuttaa sinut kuoliaaksi, ei voisi vähempää kiinnostaa saatanan akka!!!!!
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Tapan sut Elli, pidät koiria häkeissä ilman omistajien lupaa!!!!!!!! 
-Johanna Tukiainen

Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt. Minun solvaus näyttää vain jatkuvan ja loppua ei näy!!! Uskoitte tai ette, minä olen kaikkea muuta kuin "vaarallinen väkivaltarikollinen" jonka syöksy vain jatkuu!!!!!! Tämä on törkeää toimintaa, Suomeeshan törkeästä kunnianloukkauksesta voi saada pahimmillaan 6 vuotta vankeutta! Eikö nämä minun solvaajani ajattele yhtään ihmisarvoa ja moraalia?!!!! Minulla on nyt jo 3 tapausta juristillani, ei jaksaisi enää enempää enkä ansaitse tällaista!
-Johanna Tukiainen

2 comments:

  1. Tuksun kannattaa kopsata täältä viestittelynsä, jos ne eivät muuten ole tallessa, vaiheessa olevaan kiiltävälle paperille painettaavaan värikkääseen omaelämänkertaansa joka ilmestyy vuoden päästä maanantaina.
    Huh, olipas tuksumainen lausehirviö.

    ReplyDelete
  2. Voiko merilaulu enää soida kovempaa? Mäljä elämälle!

    ReplyDelete