30.1.13

Hitit 2013

Jotkut vuodet ovat musiikin kultaisia vuosia. Vuodesta 2013 on selvästi tulossa vähintäänkin triplaplatinainen.

Musiikkivuoden tulevat kohokohdat ovat jo selvillä.

Eräs tunnettu ruotsalainen naislaulaja on tehnyt ihanalle Johanna Tukiaiselle valmiiksi kaksi englanninkielistä (uutta!) biisiä, jotka kertovat rakkaudesta. Upea Johanna alkaa esittämään niitä keikoillaan heti kun hän saa ne purkkiin. Ja poltettua ne CD:lle. Tai tallennettua muistitikulle.

Mikäli siis keskiolutkuppilassa on toimiva äänentoisto.

Lahjakkaan Johannan manageri hoiti aikataulut kuntoon mainitun tunnetun ruotsalaisen naislaulajan managerin kanssa, ja tulevat hittibiisit äänitettiin kuluneen viikonlopun aikana Tukholmassa. Passin, avainten, kännyköiden. kameran (pinkin!) ja kannettavan tietokoneen vandalisoinnista sekä homokampaajan rankasta jumalanpilkkaamisesta huolimatta.

Biisit ovat siis englanniksi ja kertovat rakkaudesta. Ennakkotietojen mukaan hiteistä "I Love Booze & Sedatives" on hidas romanttinen balladi ja "Luv Story - EZ Mony 4 Me" popahtavampi strippaamiseen soveltuva räpjenkka.

Myös Taukki Peltonen (kepu) on säveltänyt kauniille Johannalle hittibiisin.

Näin suloinen Johanna itse: "Tauskilla on loistavia kappaleita! Hän teki minulle myös uuden biisin, suomenkielisen kappaleen joka koskee ex-miestäni Artoa, siinäpä vasta onkin huvittava kappale, se pitää myös vaan saada nyt purkkiin."

Ystävällisesti Taukki paljasti kaunisääniselle Johannalle säveltämänsä huumoritangon ("Se ite hakkas ittensä!") sanat:

Santut veit
ja minusta läskin teit
Sä Jollaksen raiskasit
ja viinaltakin haiskahdit

Sut hakkasin
palan poskestas haukkasin
Nyt blögissä haukun sut
kun luokseni et palannut

Laulu äänitettiin alkuviikosta ja sorja Johanna alkaa esittämään sitä seuraavasta keikastaan lähtien.

Musiikkivuoden ehdoton kohokohta on kuitenkin vielä tulossa. Näin viehättävä Johanna itse:

"Olen soitellut pariin otteeseen Kolumbiasta kotoisin olevan musatuottajan kanssa joka asuu Miamissa. Hän teki minulle “Some Day” biisin joka soi paljon YouTubessa. Kyseinen mies haluaa tehdä lisää minulle musiikkia, josta olen todella innoissani! Tämä tarkoittaa sitä, että pitää palata takaisin Miamiin!"

"Myöhemmin keväällä pitää sitten lähteä Miamiin takaisin tekemään musaa saman tuottajan kanssa joka teki minulle "Some Day" biisin, he haluaisivat tehdä myös musavideon. Se olisi TODELLA MAKEAA!!!!"

Tuleva YouTuben megahitti on nimeltään "Plz Someone Rich Marry Me Now!" Videolla vanhoja mutta melko ehjiä vaatteitaan riisuvaa ja nukkemaisen somaa Johannaa kuvataan vain hyvistä kuvakulmista ja hyvällä maulla tietenkin. Myös luovalla valaistuksella voidan häivyttää kiloja.Taustalla tanssivat kaikki hunajaisen Johannan Dolts Dancersin tanssijat eli kaikki ystäväpiiriin sillä hetkellä lukeutuvat homoseksualistit. Toisin sanoen PiiPii. Ja ehkä yksityishenkilö Jullia Tukiainen elleivät mielipuoliset textit ja saatanalliset energiat ole saaneet häntä vielä hengiltä.

Uusi Amerikan single on kaupoissa lauantaina 2.2.

1 comment:

  1. Upeaa. Pian kaunis Johanna tunnetaan myös lauluistaan, kun nyt on saanut vain hieman epämääräisen lavaesiintyjän maineen. 2.2 keikalla
    ehkä jo kuulemme. Kiitos, taas odotettua luettavaa tekstiä

    ReplyDelete