27.1.13

Sherlock Lahna tutkii

Tampereella koettiin viikonloppuna ennennäkemätön rikosaalto. Traaginen tapahtumasarja hakee vertaistaan maamme synkässä rikoshistoriassa.

Holiday Inn -hotellissa rankan keikkakiertueen rasituksista toipuva upea seurapiirikaunotar Johanna Tukiainen heräsi "yhtääkiä" ja huomasi että hänen "hotellihuonsseessaan" hänen läppärinsä ja kameransa olivat "rikotum", "kaikki muistitiedot oli otettu ulos", ja kännykkä sekä kotiavaimet ynnä passi oli heitetty "hotellin toistasta huoneesta toiselle aitotalli keskitallin pihalle". Tämän lisäksi Tukiaisen passin kansi (jossa siis oli Tukiaisen "kuva jne.") löytyi hotellihuoneen vessanpöntöstä ja hänen läppärinsä oli hajoitettu, "kaikki videot ja kuvat anastettu, kamerani muistitikku ja jopa akku otettu pois kamerastani (siis se pinkki pokkarikamera)" mutta itse kameraa ei ollut "pöllitty". Lisäksi Tukiaisen kaikki kännykät varastettiin.

Kaunis Johanna tietää "itseasiassassa" myös "tekijän joka tämän teki" (mm. särki "läpäärin"). Samaten upea Johanna tietää että kyseessä on "mustasukkaiusuus rikos".

Tehottomuudestaan tunnettu Suomen poliisi ei ole vielä selvittänyt tätä äärimmäisen törkeää hotellihuoneenraiskausta, kuten se ei ole vielä selvittänyt Jollaksen kodinraiskaustakaan. Siksi poliisimestari Sisua on syytä hieman auttaa karsimalla epäiltyjen listaa. Pääepäillyt tässä tapauksessa ovat seuraavat tahot:

1) Aerto alias Angelin kuristaja. Jollaksen kodinraiskauksen epäilty numero yksi ja tunnettu autojen alla olevien kanistereiden poraaja. Katoili avioliiton aikana Kallioon eikä maksanut vuokraa Jollaksesta. Tuntomerkkejä: kolme kättä ja kaksi hammasta. Lyö itseään usein lasilla päähän ja nauraa demonisesti.

2) Näätäkopla. Eivät ole pulustajia vaan Johanna Tukiainen vihaajia ja kateellisia vanhoja naisia. Ainakin koplan jäsenet 167-716 ja 761-617 nähtiin Tampereen kaduilla viikonlopun aikana. Tuntomerkkejä: mustat naamiot ja numero rinnassa. Usein tuulipuvussa.

3) Puutarhatonttu alias Taikamake. Kovanyrkkinen väkivaltarikollinen ja paatunut avioliittopetturi. Oli ennen älykäs, etenkin psykologiassa ja psykiatriassa, mutta ei enää ole. Tuntomerkkejä: osaa espanjaa, pukeutuu mielellään poliisiksi ja tykkää katsella tissejä. Liikkuu Citroen-merkkisellä tonttumobilella.

4) Holiday Innin piccolo. Kadehtii ihanan Johanna Tukaisen vaurautta, menestystä, kansainvälistä olemusta ja ainutlaatuista kyykkypissaamistaitoa. Mahdollinen saatananpalvoja. Tuntomerkkejä: hassu hattu.  

5) Adolf Hitler. Rakastunut kauniiseen Johannaan ja himoitsee yli kaiken Johannan Miamisen pornovideoita. Tuntomerkkejä: hölmöt viikset ja hakaristi käsivarressa.

6) Lucifer. Tietää ettei ikinä voi saada kansakuntaamme pahuuden ikeensä alle ellei ensin kukista hvyyden esitaistelijaa ja sielun puhtauden kirkasta symbolia Johanna Tukiaista. Tuntomerkkejä: sarvet, atrain ja Aertolta pöllitty, savuinen Dolts-takki.

7) Taukin apina. Ei vaan kestä tyhmiä idiootteja. Tuntomerkkejä: apina. Syö  banaaneja ja tykkää kyykyttää Taukkia.

8) Jeesus. Kilpailevan tanssiryhmän kaunainen vetäjä. Ei kestä jäädä kakkoseksi kristilliseroottisessa showtanssissa eikä omista silikoneja. Tuntomerkkejä: glooria ja pinkit luputiinit. Halvat imitaatiogreitlenktsit.

Poliisit - tehkää tehtävänne ja shoot to kill!

No comments:

Post a Comment