23.1.13

Kupsu News

Puoli yhdeksän Kupsu Uutisista hyvää iltaa. Illan kuumia pääuutisaiheitamme tänään: Tuksu ja Vesa Keskinen. Uutistenlukijananne Pulitzer- ja Nobel-palkittu Jari Kupiainen.

Kupsu uutiset - kun haluat päästä pintaa syvemmälle ja asian ytimeen!

Kohuseurapiirikaunotar Johanna Tukianen nähtiin poliisiasemalla. Rikostoimittajamme Jari Kupiainen selvitti miksi ja mitä Tuksulla oli yllään ja mitä kuuluu Aertolle. Juuri tulleen uutissähkeen mukaan Tuksu oli poliisiasemalla koska poliisi soitti hänelle. Väsynyt sisar Julia on laihtunut, haku on päällä, muutto Miamiin on kohta ajankohtainen ja suomalaiset miehet ovat paskoja. Reportterimme seuraa tilannetta.

Kohukyläkauppias Vesa Keskinen katosi mystisesti julkisuudesta. Taloustoimittajamme Jari Kupiainen porautui pintaa syvemmälle ja selvitti miksi ja onko Vesa kännissä. Vesa palasi julkisuuteen antamalla toimittajallemme haastattelun jonka mukaan hän vetäytyi julkisuudesta koska ei enää halunnut olla julkisuudessa eikä antaa haastatteluita. Seuraamme tilannetta.

Ulkomailta. KohuBBtähti Antti Kurvinen kävi ulkomailla saunassa ja järkyttyi. Saunatoimittajamme Jari Kupiainen paneutui saunomisen salattuihin taustoihin ja selvitti onko kiinalaisilla tosiaan niin pitkiä meisseleitä kuin väitetään ja miten saunominen vaikuttaa niihin. Tutkimukset jatkuvat.

Kohutenori Taukki Peltonen kävi Gambiassa. Gambian kirjeenvaihtajamme Jari Kupiainen oli paikan päällä. Tai ei oikeastaan ollut vaan delegoi tehtävän apinalle joka kaivautui asian ytimeen. Apinalle antamassaan haastattelussa Taukki kertoi avoimesti ettei ole koskaan hakannut ketään ja että hänellä oikeasti on tosi paljon hittibiisejä. Apinaa nauratti.

Juuri tulleen hälyttävän uutissähkeen mukaan Vesa Keskisellä on vakava parisuhdekriisi. Parisuhdetoimittajamme Jari Kupiainen riensi paikalle selvittämään asiaa. Vesa Keskisen toimittajallemme yksinoikeudella myöntämässä haastattelussa kävi ilmi että niin kutsuttu "Tyhjien pullojen tragedia" on selvitetty ja auvoinen yhteiselo jatkuu seesteisenä ja onnellisena nyt kun tyhjät pullot on onnellisesti palautettu. Vesa painotti myös että ei tahdo olla julkisuudessa eikä antaa haastatteluita. Palaamme asiaan.

Urheilua. Johanna Tukiainen etsii miestä. Nyrkkeilytoimittajamme Jari Kupiainen selvitti miksi.

Kulttuuria. KohuBBtähti Esko Eerikäinen peitti entisen aviovaimonsa, kohusalarakas Martina Maitolehden, nimen uudella tatuoinnilla. Kuvataidetoimittajamme Jari Kupiainen selvitti miksi.

Kohulaulaja Katri Helena säikähti sairastumistaan. Tautitoimittajamme Jari Kupiainen selvitti miksi.

Juuri tulleen pikaisen uutissähkeen mukaan palautettujen tyhjien pullojen yhteisarvo on selvinnyt. Taloustoimittajamme Jari Kupiainen selvitti että pullojen yhteisarvo on alle kolme euroa. Muotitoimittajamme Jari Kupiainen paljastaa että pulloja palauttaessaan Vesalla oli yllään kauluspaita, solmio ja suorat housut. Seuraamme tilanteen kehittymistä.

Juuri tulleen surullisen uutissähkeen mukaan Tuksun isoäiti on haudattu. Haamutoimittajamme Jari Kupiainen selvitti miksi.

Tässä olivat uutisemme tänään. Minä olen Jari Kupiainen. Hyvää iltaa.

Kupsu news - for the stupid, by the stupid, about the stupid.

No comments:

Post a Comment