24.6.13

Dolts Delirium 24.6. 2013

Kauniilla Johanna Tukiaisella on diaryssään jälleen paljon mielenkiintoista kerrottavaa meille faneilleen. Kuten että Urban on Johannan on-off mies. "On" Tuksun puheissa ja "off" noin muuten.

Eettisen toiminnan huipentuma Metro-Boli ehdotti Johannalle omaa "Reality nettisarjaa" ja yritti lahjoa uusilla silikonirinnoilla. Tuksu ei ottanut. Hän onkin tunnettu siitä ettei ilmainen kelpaa.

Johannan glamourelämästä kertova ns. "paljastuskirja" "ottaa kantaa" "Suomen lain sanomisiin". On se Suomen laki vaan yks sellanen lörppösuu ja selkäänsä sietäis.

Johanna, Julia ja isä Markku tulevat vaatimaan kunnianloukkauksesta vähintään €50 000. Sananlaskukin sanoo että: "Ei se ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa."

Johanna kirjoittaa omaelämäkertaansa erään kuuluisan kirjailijan kanssa. Sitkeistä huhuista huolimatta tämä eräs kuuluisa kirjailija ei ole Sofi Oksanen eikä edes Anja Snellman. Vain Stephen King kykenee tekemään täyttä oikeutta maailmalle jossa Tuksu elää ja Tuksun omalle sisäiselle kauneudelle.

Kukaan Suomessa ei tiedä Kanerva-skandaalista mitään. Mutta älkää peljätkö: Tuksu infoaa mielellään! Hän kertoo miten "asiat" johtivat "toiseen" ja kuka Kanervan erottamisen takana oikein oli. Kuulemma olis ollu Aerton syy.

Aerto ei voi saada lapsia. Tämä onkin ihmiskunnalle ja sen evoluutiolle synkkä uutinen. Etenkin Tuksun ja Aerton yhteistä lasta kaivattiin nostamaan ihmiskunta kateellisten hamraiden pimeästä keskiajasta kohti kosmisten jumalten ikuista valoa.

Aerto elää omassa satumaailmassaan jossa kuvittelee omistavansa paljon kaikkea. Ottaisi oppia Tuksusta.

Aerto saa sängyssä, skaalalla 4-10, arvosanan 5. Ruotsalainen yritysjohtaja Urban saa arvosanan 8. Tuksu itse ammattilaisena saa arvosanan 10+. Itkien soittavat asiakkaat perään.

Johanna meni sekaisin ex-suomalaisen harjoittamasta järjettömästä psyykkisestä väkivallasta. Onneksi hän on jo toipunut entiselleen.

Johannan oman kirjan valmistumiseen menee vielä jonkin verran aikaa. Vastahan kirjoittaminen alkoi vuonna 2008. Ei Runebergin koottuja teoksiakaan päivässä kirjoitettu.

Käärme Aerto oli Ivalon yleisössä ja hiippaili Johannan elämään kieroillen. Anteeksi, luin väärin. Se olikin yleisö joka hiippaili Johannan elämään kieroillen. Eihän käärme osaakaan hiippailla.

Suuri joukko närkästyneitä kansalaisia tulee haastamaan Metro-Bolin oikeuteen heidän "kirjansa" takia. Kuten esimerkiksi ruotsalainen yritysjohtaja Urban, ex-juutalainen kukkakauppias Udi, ei-ex-tanskalainen kukkakauppias, itkevä rehtori, kirjasta syvästi järkyttynyt Heikki Lampela (joka pitää siskoksia herttaisina), himopulustaja Sofi Oksanen, winterwunderbaumissa Tuksun ja Aasin avioon vihkinyt pastori, Spermis, Bonzo sekä Nassu, ja mahdollisesti myös kirjaan doksia vasikoinut Homokampaaja jos se on vielä ton jälkeen elossa.

Aiempi oikeudenkäynti ei todellakaan ole käsitelty loppuun vaan Johanna ja hänen tukijansa tulevat "nostamaan" syylliset "syytteisiin". Mutta ei Johanna mitään poliisia tarvitse vaan selvittää itse omat herjaajansa. Heille tulee käymään yhtä köpelösti kuin Jollaksen kodinraiskaajille joiden henkilöllisyyden Tuksu myös selvitti itse.

No comments:

Post a Comment