7.6.13

Kansalliset selviytymisstrategiat 2013

Nyt on jokaisen isänmaallisen Suomen kansalaisen tartuttava toimeen ja kannettava kortensa kekoon yhteisen hyvän vuoksi. Muussa tapauksessa kauniin Johanna Tukiaisen järjetön ajojahti päättyy sensaatiomaiseen ihmisoikeustragediaan ja oman maamme nainen joutuu järkyttävää kyllä vankilaan.

Sitäkö Suomi tahtoo?

Millä voisimme välttää tämän kansallisen katastrooffin? Tässä muutama ehdotus.

1) Aertolle pataan.

2) Kaunis Johanna meikataan ja puetaan ammattilaisten toimesta. Hiukset laitetaan oikealla kampaajalla. Showmeikki tehdään peilin edessä ja valaistussa tilassa. Suoraan Jenkeistä tilatut betsijohnssonit eivät uppoa äärimmilleen trimmattujen tanssihyytelöiden väliin ja ovat puhtaat ja asialliset. Poliisi hämentyy eikä tunnista upeaa kaunotarta koska heillä on Tuksun "Wanted Dead or Alive"-etsintäkuulutuksessa se glamourinen jennywookuva.

3) Ellei Puutarhatonttua tavoiteta hätiin niin Jope Ruonansuulle lykätään väärän väriset huulipunat leukaan ja menolippu Hämeenlinnaan.

4) Jokaiseen Suomen kotiin rakennetaan salainen tuksuhuone Tuksulle turvapaikaksi. Tuksuhuone vuorataan kodikkaasti alkoholilla, salakuljetetuilla reseptilääkkeillä ja Aerton naamakuvalla koristellulla tikkataululla. Huoneilman raikastus tapahtuu koiran ulosteella.

5) 100 000 suomalaista laittaa tekomopin ja karkkitissiliivit ja panua naamaan niin paljon kuin lähtee ja ilmoittautuu Pasila Vicessä sanoin: "I  am Spartacus!" Eiku Tuksu!

6) Maahan julistetaan poikkeustila ja kampausministeri Juha Immosen johtama hätätilahallitus kutsuu YK:n rauhanturvaajat partioimaan kaduille kunnes kansainvälinen ihmisoikeustuomioistuin purkaa Johannan tuomion ja passittaa kolmikäsi-Aerton Alcatraziin.

7) Jollas julistautuu itsenäiseksi prinsessakunnaksi jonka valistunutta yksinvaltiasta, lempeää barbiprinsessa Johanna Tukiaista eivät Suomen lait koske.

8) Miami myöntää Johannalle kunniasuurlähettilään arvonimen sekä diplomaattisen koskemattomuuden sairaan makeiden englanninkielisten rakkausbiisien musiikkivideoiden kuvaamista varten.

9) Jokainen Suomen kansalainen soittaa - Tuksun vesasaltevoksi esittäytyen - suoraan Sauli Niinistölle, moittii Suomea siitä että väkivaltarikoksia loppumattomana sarjana tehtailevat taparikolliset laitetaan maassa linnaan ja kehuu kauniin Johannan kansainvälistä tyyliä. Johan mahtaa Saulia uristina harmittaa Suomen oikeuslaitoksen mokailut.

10) Jokainen Johanna Tukianen pulustaja menee viinalakkoon kunnes kauniin Johannan maine on puhdistettu ja hänelle on myönnetty ilmaiset verot Stubbista. Johan alkaa valtion kassa ammottaa tyhjyyyttään.

11) Jokainen Johanna Tukiainen pulustaja opiskelee heti lääkäriksi ja kirjoittaa ensi tilassa Johannalle paperin jossa käy ilmi ettei herkän Johannan hauras terveydentila salli vankilaan menoa. Tosi tyhmää muutenkin laittaa esikuvallisen rehellistä ja väkivallatonta ihmistä sinne vankilaan oikeiden rikollisten sekaan.

12) Jullialta piilotetaan sidukat kunnes hän tunnustaa että hakkasi itse itsensä ja löi itse itseään ja kaikkia muitakin pullolla päähän, demonisesti nauraen. Ja Aertolle pataan.

No comments:

Post a Comment