3.6.13

TÄSSÄ MAASSA NÄYTTÄÄ AJOJAHTI TOIMIVAN!

NÄIN LAUPEA LAHNA PYRKII VÄLTTÄMÄÄN VANKILAN - KOHUKOMMENTTI

Nyt Lahna on tehnyt päätöksen siitä, että valittaako käräjäoikeuden tuomiosta, vai ei.

- Valitan hovioikeuteen joka on prinsessaoikeus. Olen aina luullut, että Suomi on oikeusvaltio, mitä se näköjään ei todellakaan ole koska taas blondeja vainotaan. Tämä on todellakin väärä päätös ja suuri häpeä että oikeudessa tuomitaan oman maan kansalaisia vaikka prinsessat toki linnaan kuuluvatkin, Laupea Lahna kertoo Iltamakasiinille.

IM-JARI KUPIAINEN

- - - - - - - - - - - - -

Fish Diary:

Totuus tekee teidät vangeiksi. THE TRUTH WILL PUT YOU IN JAIL!

- - - - - - - - - - - - -

Fish Diary:

Tuksun siskon Julia Tukiaisen törkeä pahoinpitelijä Nummelan juhannusjuhlissa ei ollut minä, vaan entinen Dolts tanssija nimeltään MIA MARI JOHANNA TUKIAINEN joka on Suomen paras tanssiryhmä ja keikkapyynnöt suoraan inboksiini. Teimme hänestä vihdoin ja viimein rikosilmoituksen kun saimme nyt 2-v. jälkeen hänen nimensä vihdoinkin selville joka oli Tukiainen elikkäs kansan suussa Tuksu joka on Suomen googlatuin julkkis mutta livenä tosi mukava ja herttainen ja älykäs sanovat kaikki jotka hänet tapaavat. Hän on mm. näpistelystä ja pahoinpitelystä ja väsymyksestä tuomitun vaarallisen kauniin Julia Tukiaisen sisko jolla on rikkaiden diapeetes numero yksi joka laihtui 20 kiloa ja on ihan missin näköinen etenkin showmeikissä keikkakuvissa.

Kyseiset juhlat olivat täynnä glamouria ja saattaa olla että Tukiainen pahoinpiteli törkeästi Julian ollessaan glamourin vaikutuksen alaisena niin että miksei Johannan näköinen nainen saa Suomi käpymaassa munaa. Myös minut pahoinpideltiin ja mm. Julian kallis Valinta talon siideri pullo varastettiin Jollaksen Valinta talosta ennen reissua jossa oli vielä pohjat jäljellä. Tämä saamani tuomio on täysin absurdi ja järjetön ja jos otatte yhteyttä henkilöön Eva Halttu niin hän kyllä kertoo teille millainen ihminen Aerto Länsman oikeasti on jos osaatte ulkomaankieltä.

Uskoni Suomen oikeuteen menee kokonaan jos tuomiotani ei muuteta ja itsekin muutan ulkomaille jossa on palmuja koska Aertohan se tässä on syyllinen ja sitä paitsi Jullia-sisko oli niin kännissä että ureasi housunsa. Annan tarkemman haastattelun Kupsulle kyseisestä asiasta mutta eiköhän se asia jo tässä selvinnyt ja ylellisessä Jollaksessa on piano ja vesisänky joten vetäkää turpa kiinni kateelliset ja Urban on ihan raivoissaan mun tuomiosta kuten myös kaikki ihmiset joille olen tästä kertonut jotka asuvat ulkomailla ja kuunnelkaa ilmaiseksi uudet sairaan makeat ulkomaankieliset kalastuspiisini LahnaLivessä.

Laupea Lahna

No comments:

Post a Comment