12.6.13

Taikamaken seikkailut

Kun hätä on pahin - kutsu apuun Taikamake!

Tilanne nyt: Johanna Tukiaisen vaarallisen kaunis ja väsynyt sisar Jullia Tukiainen joutunut sairaalaan kierojen Johanna Tukiainen vihaajien lähetettyä törkeääkin törkeämmin Jollakseen onnittelukortteja joita ei Jullialle näytetty! Herttoniemen puistossa yritetty salaa valokuvata Johannaa nauttimassa virkistävää vichyvettä ja ihailemassa kukkia! Uusia Johanna Tukiainen vihaajien blogeja pukannut internettin kuin Tuksulla keikkaa! Kateellinen Facebook asettanut Johannan käyttäjätilin jäihin muiden käyttäjien kaunaisuuden vuoksi!

Keikkapalkkiot jätetty huumaaja-Taukin toimesta maksamatta etenkin niistä keikoista joille Johanna ei ole jaksanut mennä! Uusia pahoinpitelysyytteitä tehtailtu vääryydellä ja vain siksi että Johanna on hakannut ihmisiä! Varastettu Johannalta pinkki iPhone, kusta Nokia ja pinkit luonnontilassa olevat haalarit sekä vielä lompakkokin! Monta juomaa jätetty Johannalle tarjoamatta eri baareissa, yksiselitteisen selvistä vaatimuksista huolimatta!

Tämän lisäksi Johanna jätetty Helsingin karuille kylmille kaduille ilman kyytiä kotiin Jollakseen; julmasti hyljätty barbiprinsessa väkivaltaisten oikeiden rikollisten, alkoholistipilleristien ja selvästi ylipainoisten ihmisten armoille Kallioon!

Miten tässä käy? Nyt on hätä niin suuri että Jullian jumbovaipatkaan eivät auta: voivatko edes Takilatien uljaat superheerokset Taikamake ja apurinsa Vaippapoika selvittää tämän pöyristyttäviin mittoihin paisuneen ruman rikosvyyhdin?

- Niin Vaippapoika, Taikamake sanoi ja suoristi glamouria vaaleanpunaista Batman-naamiotaan. - Nyt pitäisi virittää vihreä tonttumobiili lähtökuntoon ja hakea eräs tuhti kyytiläinen ihan Kalliosta saakka.

- No ei paljoo kiinnosta, Homokampaaja sanoi ja laittoi huulikiiltoa.

- Kun on nyt se tilanne silläviissiin että eivät taksikuskit häntä halua ilmaiseksi kuljettaa ja pussiin ei voi häntä ottaa kun on siellä muitakin matkustajia.

- Joo se hakkais ne.

- Niin että on paha tilanne nytten.

- Sulla on muuten äijä tosimakee olkalaukku, Homokampaaja sanoi. - Ihana pinkki väri. Mistä ostit?

- Että pitäisi varmaan tonttumobiliin paljon pentsiiniä nyt laittaa kun ei tiedä kuinka on kaukana se Kallio. Ja sitten tarvitaan kartta että Kallioon löydämme. Ja missä on minun pesäpallomaila jos pitää vähän sitä lapinäijää hivauttaa. Se kun on aina siellä.

- Tai sit voitas vaa mennä Heseen syömään. Mulla on nälkä. Eiks sulla oo nälkä?

- Niin että syömään mentäisiin?

- Joo tai sit tilataa pizza.

- Mutta kun pitäisi käydä niitä rikoksia ratkomassa, Vaippapoika.

- No emmä tänää jaksa. Ja älä kutsu mua Vaippikseks läski.

- Ilman sitä käsipuhelintaan ei voi paksu tyttö laittaa niitä viteoitaan sinne tietokonelaitteeseen. Että se pitäisi nyt hetimiten löytää ennen kuin ihailijat peljästyvät.

- Käydään hakeen plösöpossu vaikka huomenna jos ajetaan siitä ohi. Jos muistetaa. Ota hörppy mun sidukasta ja relaa. Anna mä eka kokeilen tota sun olkalaukkuu, tosimakee hei, onkse aito hellokitty, iha fantsu, haluutsä kokeilla mun laukkuu?

Löytääkö kaunis Johanna vielä tiensä takaisin Takilatielle? Loppuuko se rikollisten "Onnea 60 päivää"-postikorttien lähettely Jollakseen? Vaihtavatko Taikamake ja Vaippapoika olkalaukkuja ja mitkä olisivat sellaisen intiimin vaihdon seksuaalipoliittiset implikaatiot? Vastaus näihin kysymyksiin - ja moniin muihin - ensi viikolla samaan taikamakeaikaan samalla taikamakekanavalla!

No comments:

Post a Comment