10.6.13

Syytettyjen penkillä Isänmaa

Valtakunnansyyttäjä on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut mittavaa syytekirjelmää Suomea, suomalaisia ja suomalaisuutta vastaan. Pääsyytekohta on seuraava:

"Kun saimme valmiiksi uudet upeat biisimme Ruotsissa "I´ll be waiting" ja "4 Ever" niin kansa on ihan hiljaa."

Tahallisen, herjaavan ja pitkitetyn hiljaisuuden lisäksi Suomen kansaa tullaan syyttämään seuraavista alla luetelluista rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Helsingissä syntyneen suomlaisen naisen herjaaminen ja tuetta jättäminen: "En käsitä tätä ajojahtia, minulla on ystäviä ympäri maailmaa, ja sain juuri taannoisella matkallani kuulla, kuinka on täysin käsittämätöntä, että Helsingissä syntynyt SUOMALAINEN nainen saa kuulla jatkuvaa solvausta ja herjausta omalta kansaltaan, vaikka asian pitäisi olla juuri päinvastoin, meidän tulisi tukea toisiamme."

Kateus: "Voi voi....kun näitä rikosilmoituksia joutuu tekemään kokoajan! On tämä katajainen kansa ilmiselvän kateellinen, siitä kateudesta ei vaan pääse mihinkään!"

Väärät mielipiteet: "Taina West, nähtävästi ammatiltasi toimittaja. Oletko koskaan tavannut minua henkilökohtaisesti? Voitko sanoa tuntevasi minut ja muodostaa niin kärkkäät mielipiteesi siltä pohjalta, jotka sinulla on minua kohtaan? (Tämä koskee itseasiassa erittäin monia muitakin suomalaisia, joilla näkyy olevan niin selkeät mielipiteensä minusta.)"

Myös ei asettuminen toisen tueksi: "Myös naisten, ei pitäisi asettua toisiaan vastaan, olen kuullut niin monta kertaa kommentit, kuinka siinä on jotain "väärää" tai ihmeellistä, että minulla on silikonirinnat, vaalea hiustenpidennys ja pidän meikkaamisesta ja pinkistä huulipunasta. Näissä asioissa ei ole mitään ihmeellistä ulkomailla, mutta onko todellakin niin, että Suomi on edelleenkin takapajula, vaikka täällä on paljon korkeasti koulutettuja ihmisiä ja elintasomme on korkea???? Olen aina arvostanut Suomea korkealle ja pitänyt suomalaisia ihmisiä älykkäinä, saamani kohtelun jälkeen, en ole enää niinkään varma asiasta."

Synkkyys: "Mikä meitä vaivaa, kuuluuko suomalaisuuteen synkkyys ja melankolisuus ja tässä maassa "vahingonilo on paras ilo"?"

Huono itsetunto: "Edelleenkin kysyn samaa: "Mitä pahaa minä olen teille tehnyt?" Mistä lähtien suomalainen nainen, joka on ollut kauan aikaa esillä julkisuudessa, joka tykkää olla tietyntyylinen ja näköinen, on ollut "ällöttävä"??? Tässä tullaan myös kysymykseen suomalaisten huonosta itsetunnosta."

Päihteiden väärinkäyttö: "Tässä maassa on Euroopan korkeimmat itsemurhatilastot, suomalaiset juovat paljon alkoholia, ja täällä syödään paljon masennuslääkkeitä. Se jos minua kuvataan päihtyneenä jollain keikallani, en ymmärrä, mikä siinä on niin järisyttävää???"

Jalkojen  asento ja valkoisuus: "Vitsailimme Julian kanssa Koh Samed saarilla, että meidän olisi pitänyt kuvata jokainen suomalainen turisti siellä. Myös ne pikkupojat, jotka vieressämme ottivat leikisti aurinkoa ja kuvasivat meitä. Suomalaiset olivat vitivalkoisia ja hmmmm......näki kyllä kauas kuka oli härmästä. Ihan jalan asennosta päätellen.....hih.... Mua harmittaa kun en kuvannut suomalaisia turisteja, olisin ihan kiusan takia laittanut heidän kuvansa meidän dollsdancers.fi kuvagalleriaan, näyttivät niin älyttömän junteilta!!!!"

Vahingonilo: "En ole myynyt suuria keikkakiertueita ympäri Suomea, sillä viimeiset puolitoista vuotta olivat niin rankkaa, osa palkoista jäi kokonaan saamatta, meitä huijattiin monessa asiassa, kuvattiin pilkkavaa materiaalia (osa suomalaisistahan on tunnetusti hyvin vahingoniloisia jne..... )."

Ymmärtämättömyys: "Suomalaiset eivät välttämättä ymmärrä jenkkikokoja, mutta ne eivät siis mene näin: 1,2,3,4 jne. Ne menevät 0, 2, 4, 6, 8, 10 jne. Kun olin töissä ympäri maailmaa showtanssijana, kokoni oli 6-8. Viimeisen kolmen vuoden ajan se on ollut 10-12, tällä hetkellä 12. Tavoitteeni on koko 10 tai 8, jos luette esim. People yms. jenkkilehtiä, joissa aina luetellaan amerikkalaisten julkisuuden henkilöiden vaatekoot, suurin osa heistä on kokoa 8."

Muka amerikkalaisina esiintyminen: "Mitä tulee kirjoituksiin jotka koskevat herjauksiani, erästä erittäin ala-arvoista jenkkiläistä sivustoa jossa pääosin suomalaiset haukkuvat minua esiintyen muka amerikkalaisina, ja kaikkia muita uhkauksia (mm. mahdollista vankilatuomiota jne.) niin en ota niihin kantaa eikä tarvitsekaan, en putoa nyt sille tasolle. Huippujuristini ja kirjanpitäjäni hoitavat asioitani jotka koskevat firmani asioita ja syytteitä."

Showmeikin värittömyys: "Toivoisin että suomalaiset naiset uskaltaisivat käyttää enemmän värejä meikeissään, käydä solariumissa tai etelässä hankkimassa rusketusta ja olla naisellisia!!!"

Humppa: "Häämme ovat siis lauantaina 26.2.2011, emme halua tavallista suomalaista tanssimusiikkia emmekä mitään humppaa."

Miesten rumuus: "Tukholmassa oli ihanaa olla kuten aina, ne ruotsalaiset miehet ovat melkein systemaattisesti paljon komeampia ja kansainvälisempiä kuin suomalaiset miehet, näin suoraan sanottuna, sori vaan. Minusta Suomessa on tosi paljon kauniita naisia ja rumia miehiä."

Tekopyhyys: " .......minua ärsyttää niin mielettömästi ihmisten pikkusieluisuus ja kaksinaismoralismi. Suomalaiset muistuttavasti kovasti amerikkalaisia tekopyhyydessään."

Negatiivisuus: "Sain kauhean negatiivisen kommenttiryöpyn taas niskaani suomalaisilta kun annoin MTV3:n Viihteelle vinkin, että mies voisi yllättää naisensa jouluna mm. lentolipuilla vaikka Pariisiin viikonlopuksi sekä aidoilla koruilla kuten vaikka helmillä ja kullalla. Siellä sitten puitiin vaikka kuinka, ettei tavallisella suomalaisella miehellä ole varaa moiseen. Ja olenpas minä pinnallinen kun ei tavalliset villasukat ja suklaarasia kelpaa, ajatus on kuitenkin tärkein."

Huono olo: "Olen huomannut että suomalaiset tarvitsevat jostain syystä aina jonkin sylkykupin johon purkaa oma huono olo. Olen kuitenkin niin herkkä ja tunneihminen, etten kestä sitä. En yhtään ihmettele, miksi Linda Lampenius muutti ulkomaille ja monet muutkin ovat niin tehneet. Kieltämättä minullakin on ajatus käynyt usein mielessä."

Urpous, seksipervoilu: "Tämä suomalainen urpo varasti minulta kyseiset levyt ja alkoi kiristämään minua niillä. Hän alkoi lähettelemään viestejä, että niistä on tarjottu kovia summia ja minun täytyy suostua tietynlaisiin seksuaalisiin palveluihin, jotta saan levyt takaisin."

Hiuslaadun latteus: "Siksi olen ihan riippuvainen hiustenpidennyksistä, oma suomalainen hiuslaatu ei kasva kunnolla ja se on päätä roikkuvaa latteaa sorttia helposti."

Ujous: "Suomalaiset miehet ovat muutenkin jo liian ujoja ja kärsivät usein heikosta itsetunnosta (. . . )."

Tyhmyys: "Jos Ike joutuu eroamaan virastaan höpsöjen tekstareiden takia niin se kertoo vain jotain suomalaisten älykkyydestä...eli yritetään matkia Amerikan mallia jota nyt en varsinaisesti ihannoi monessakaan asiassa."

Ruotsalaisten liiallinen ihannointi: "Mutta ihan vakavasti sanoen suomalaiset ihannoivat ehkä liikaakin ruotsalaisia ja Tukholmaa. Tai en tiedä, ihannoivatko, mutta ruotsalaisten tyyli on nykyisin massatuotantoa."

Trendissä oleva gotiikka: "En oikein ymmärrä joskus suomalaisten melankoliaa, ja musiikinkin surumielisyyttä ja nykyisin trendissä olevaa goottihenkisyyttä."

Arkisuus: "Suomalaisilla ihmisillä on tapana yleinsä olla liiankin arkisia ja realistisia, ja täällä on varmaan vähän sellainen mentaliteetti, että se on vain "leffaelämää" eikä voi tapahtua todellisuudessa."

Alipukeutuminen: "Niinkuin olen aiemmin kirjoittanut, rakastamme pukeutua hyvin ja näin suoraan sanottuna monet suomalaiset naiset alipukeutuvat juhliin valitettavasti."

Vahingonilo, osa 2: "Yritin kauan aikaa, ja loppujen lopuksi paikalle tuli joku rinnevartija, joka sanoi Juhalle että “Eihän tuosta tule hevonvit…….kaan” aika rumasti, otti hänen suksensa ja kantoi ne Juhan kanssa alas rinteestä. Nyt on pakko sanoa, että olen aina paheksunut suomalaisten vahingoniloa. Mutta kyllä minua siinä tilanteessa nauratti."

Eri ajatusmaailma: "Ystävälläni on samanlainen ajatusmaailma kuin minulla, mitä tulee miehen ja naisen väliseen suhteeseen, tasa-arvoon jne. Noh…..hmmm…..ei ihmekään että hän ei ole suomalainen."

Hääskeptisismi: "Aika erikoista muuten, kun olin Arton kanssa naimisissa sivuni kaadettiin yli 17 kertaa putkeen! Samoin 90% ihmisista Suomessa veikkasi, ettei haita koskaan tule.....Nyt kun olen "eronnut" niin sivuja ei kaadetakaan...hmmmm.......mita tama kertoo suomalaisista?"

Munattomuus: "Sanon yhdella lauseella taman, mussa on enemman munaa kuin monessa suomalaisessa miehessa!!!!! Ja nyt jumankauta olkaa hiljaa!!!!!"

Vääräsormisuus: "Kiitos, oikeus toteutui tässä jutussa!! Näkee taas millaisia suomalaiset ihmiset ovat, joku 400 näyttää peukaloa alaspäin!!! Voihan v......kamala kuva musta, en mä ole tuon näköinen, no ihan sama. Olen tyytyväinen oikeuden päätökseen."

Harmaahiirulaisuus: "Kuten arvata saattaa, naiskauneus makuni on barbie tyylinen, pidän pitkästä tukasta, nukkemaisista kasvoista, isoista rinnoista ja näyytävyydestä. Kyseisessä kisassa on paljon suomalaisia harmaahiirulaisia mukana."

Kateus, osa 2: "Suomi on täynnä kateellisia ihmisiä, muutan ulkomaille."

And here's a short recap for all you international fans out there: Finns are bad and will be prosecuted for their infinite wickedness. Such as -

Not wanting to see anything cool: "I think that many finnish people don´t want to see anything cool and positive about me, so they wanted the videos away. My ex-manager James was also complaining about the videos, even that they have NOTHING to do with him."

Writing songs that make Johanna look crazy for her to perform: "I just can't believe this, we spent the whole day today again in Fort Lauderdale in the recording studios and my new song is just amazing! It's from another planet, u can't compare it with the finnish foolish song "Looppijulkkis" which made me look so stupid and crazy!"

Manufacturing deliberately faulty mobile phones: "I didn't know what to do, my finnish mobile telephone doesn't work over here in Miami."

Making Johanna look foolish: "Besides that I'm doing english song that doesn't make me look foolish like the finnish song did."

The day of justice in nigh - repent ye sinners!

1 comment:

  1. Luulin myyneeni sieluNI Joe Paskolle mutta Laupean Lahnan sanailu on viime aikoina ottanut mut omakseen. Keikkatarjoukset ja treffipyynnöt karismaattiselta Lahnalta suoraan inboksiini.

    ReplyDelete