20.5.13

Extreme hyväntekijä


Eräs maailman tunnettu hyväntekijä ja filantrooppi Johanna Tukiainen, Miamin Floridasta, on orastavan kesän kunniaksi saapunut maahamme lyhyelle hyväntekeväisyyskiertueelle.

Ensimmäiseksi sydämmmellisen hyväntekeväisyytensä kohteeksi Johanna valitsi erään surkean ihmisraunion, työttömän ja päihdeongelmaisen väkivallantekijän, joka hengenvaarallisella astalolla pahoinpideltyään erään ärsyttävästi kurnuttaneen sammakkomiehen miehen eräässä ravintolassa oli langettavan tuomion jälkeen vaarassa joutua vankilaan kun oikeuden määräämä sakko yllättäen jäikin maksamatta.

Hälle armelias Johanna lahjoitti, sydämmmensä äärimmäistä hyvyyyttä ja sielunsa jaloutta, 300 euroa aivan omia laadukkaalta urenakeltaiselta lehdistöltä tätä tarkoitusta varten lypsettyjä rahojaan jotta väsyneen ihmisraunion ei tarvitse keskeyttää uniaan mennäkseen vankilaan, tuohon julmaan ja epäinhimilliseen pakkolaitokseen jossa virkavallan mielivaltaisen tyrannian uhriksi joutunut onneton vanki joutuu sängynkin petaamaan itse eikä elokuvia saa katsella kuin 14 tuntia vuorokaudessa.

Varoittavana esimerkkinä lapsille Johanna kuvautti luovutustilaisuudesta pienen videopätkän, jotta tulevat sukupolvetkin näkisivät mihin hallitsematon sekakäyttö voi pahimmillaan johtaa. Videota ei suositella herkkähermoisille.

Lapset ovatkin herkän Johannan sydäntä lähellä, onhan hänen oma katkokävelevä sisarensa jäänyt pysyvästi lapsen tasolle, siksi hän valitsikin seuraavaksi hyväntekeväisyyskohteekseen, ja sisarensa suuremmaksi kunniaksi, juuri liikuntavammaiset lapset. Epäitsekkyyden henkilöitymä Johanna lupautuikin juoksemaan kahmalokaupalla riihikuivaa rahaa rampojen lasten tyhjänä ammottavaan kassaan, mikä onkin hänelle helppo tehtävä sillä onhan yhä Miamin mitoissa olevalla kaunottarella ammattitanssijan rautainen kuntopohja ja atleetin jäntevä vartalo jota treenataan tuntikaupalla päivittäin, lähinnä nostelemalla lasisia käsipainoja ja syömällä kaalikeittoa.

Jos siis Johannasta on kiinni niin liikuntavammaisilla lapsilla ei ole hädän päivää. Ei nyt eikä tulevaisuudessa. Kyllä Johanna heille tiliä juoksee kuin olisi hänellä poliisi perässään.

Tärkein ihmisrakkaan Johannan lukemattomista hyväntekeväisyyskohteista on silti päihdetyö ja päihteet jos mitkä ovat Johannan sydäntä lähellä, kuten perheen parhaisiin perinteisiin kuuluukin. Siksi hän tunnollisesti lahjoittaa suurimman osan merkittävistä ansioistaan Oy Alko Ab:lle ja sponsoroi sitä kautta maamme päihteidenvastaista toimintaa omalla ei niinkään vaatimattomalla panoksellaan, sillä kaikki se Ruska jonka Johanna haalii itselleen on poissa jonkun juopon suusta.

Ellei sitten hyväntekeväisyyden ykköskohde väsynyt sisko ehdi kätköille.

No comments:

Post a Comment