6.5.13

Truth Or Dare

Eräänä kauniina kevätiltana glamourinen Tukiaisten perhe Savosta pelasi "Totuus tai tehtävä"-peliä.

Myös perheen tärkein tytär ja oma ensimmäinen pikkusiskonsa, kuvankaunis Johanna Tukiainen, tuo sivistyneistön ja kulttuuriälyköitten virallinen Marilyn Monroe, oli lauluesiintymisiltään ja kansainvälisten superhittien levyttämisiltään ehtinyt paikalle.

Luonnollisesti pullo pysähtyi upean mutta vaatimattoman maailmantähtemme eteen.

Kysymys: Luettele kolme kauneinta naista koko maailmasta.

Vastaus: Pinnallisuuden ja kauneuden ylikorostaminen on eräs aikamme vitsauksista. On luonnotonta, että naisen velvollisuutena on olla pelkkä miesten miellyttämiseen tähtäävä seksiobjekti. Joka tuutista naiselle toitotetaan, että tärkeintä elämässä on olla kaunis ja haluttava. Haitallisinta tämä on nuorille tytöille, joiden minäkuva helposti vääristyy ja tuhoutuu ulkomaailman heihin kohdistamassa paineessa. Tämä johtaa monenlaisiin häiriöihin ja lopulta tytöistä tulee itseään myyviä alkoholisteja ja pilleristejä, jotka välttelevät työntekoa ja pyrkivät pelkästään loisimaan toisten nurkissa odottaessaan satuprinssiään saapuvaksi. Ja Aertolle tekisi hyvää saada selkäänsä.

Kysymys: Lempiruokasi?

Vastaus: Kehitysmaiden nälänhätä on kauhea ongelma. Erityisen iljettävää on se, että vauraissa länsimaissa mässäillään rasvaisilla eineksillä ja heitetään pois syömäkelpoista ruokaa. Nälänhätä poistuisi, mikäli maailman varoja ja resursseja jaettaisiin oikeudenmukaisemmalla tavalla ja lihansyöntiä säännösteltäisiin. Ruuan pitää riittää kaikille. Ei ole reilua, että joku elosteleva possu painaa 140 kiloa, kun sairauden riuduttama ja näännyttämä sisarensa painaa vain 40 kiloa. Aertolle, joka on täysi juoppo, tekisi kanssa hyvää saada oikein kunnolla turpaan.

Mitä haluaisit muuttaa tällä hetkellä elämässäsi?

Vastaus: Olen esiintymisilläni ja blogikirjoituksillani pyrkinyt tuomaan esille monia yhteiskunnallisia epäkohtia kuten alkoholismin, sekakäytön, kiusaamisen ja väkivallan - ja uskoakseni onnistunutkin. Käytössäni on ainutlaatuinen areena, jolla kykenen valistamaan ihmisiä ja lisäämään heidän tietoisuuttaan tärkeistä asioista monessakin suhteessa. Oma elämäni on kutakuinkin täydellistä, ainoa toiveeni olisi se, että minulla olisi keikkakiireiltäni edes hieman lisää aikaa, jotta kykenisin harjoittamaan enemmän hyväntekeväisyyttä ja ilahduttamaan lapsia, vanhuksia ja sairaita olemuksellani ja tuomaan lauluillani lohtua heidän elämäänsä. Ja Aertolle pataan.

Näin monisyisesti ja viisaasti vastasi keikkakiireidensä keskellä ihanainen Johanna Tukiainen. Kauniin Johannan seuraava esiintyminen on Vantaan oikeustalolla 7.5. Poikkeuksellista kyllä, pahoinpitelyn uhri ei tällä kertaa ole Aerto Länsman.

No comments:

Post a Comment