10.5.13

Lahnabileet: Likainen jälkipyykki

Tauno, Tauno, sinä kovan onnen lapsi. Minkä menit tekemään.

Keskiviikkona järjestettiin Kaarinassa kunniakseni arvokas kansainvälinen ja kansojen välistä harmonista yhteiseloa edistävä Lahnagaala jonne oli kutsuttu kansakuntamme vaikutusvaltaisin kerma ja henkevin kulttuurisivistyneistö. Tämän hetken suurimmat maailmantähdet kuten Henna Kaalinainen, Aino Ackté ja se joku BB-naikkonen oli suurella rahalla ostettu paikalle viihdyttämään hengen ja mammonan aatelistoa laadukkaimilla tanssi- ja musiikkiesiintymisillään sekä uusimmilla Putous-hokemilla. Gaalani käytännön järjestelyt luovutin täysin ystäväni, hallitsevan humppaherttua Taukki Peltosen hoidettaviksi.

Jälki oli kerrassaan ala-arvoista.

Koko gaalan perimmäinen syy oli saada ihana Johanna Tukiainen esittämään maailman ensiesityksenä kaksi uutta englanninkielistä ja ulkomailla englanniksi äänitettyä rakkaushittiään sujuvasti amerikanenglanniksi.

Esitystä ei koskaan tullut.

Petit mut Taukki.

Ensinnäkin gaalan päävieraiden hakeminen aseistetuin moottoripyöräpoliisein turvatussa limousinisaattuessa jätettiin liian myöhään ja he tietenkin myöhästyivät esiintymisestään. Joten esiintymisen ajankohtaa jouduttiin siirtämään. Tökeröä ja epäammattimaista ja kovin kovin epäkunnioittavaa käytöstä, Taukki.

Seuraavaksi Taukin ammattitaito keikkajärjestäjänä petti kun piti saada siirrettyä kauniin Johannan ulkomailla englanniksi äänitetyt superhitit CD:lle sujuvaksi amerikanenglanniksi. Miten Johanna voisi esiintyä ilman taustamusiikkia? Itsekö hänen pitäisi taustamusiikkinsa hoitaa? Ne biisit on sentään englanninkielisiä ja esitetään amerikanenglanniksi joten vähän ammattitaitoa peliin, Taukki!

Haluaisin myös tietää miksi rakastetun Tukiaisten savolaishittiduon koirista ei huolehdittu? Miksi niille ei järjestetty gaalan ajaksi barbiemaista glamourkenneliä vaan ne pakotettiin kaoottisen anarkismin hengessä ja henkensä edestä pakoilemaan väkivaltaisia dokuja ja oksentelevia örveltäjiä pitkin känniorgioiden maita ja mantuja ja tekemään jätöksensä minne sattuu. Eivätkö koirat ilta toisensa jälkeen tarpeeksi joudu kärsimään sellaista Jollaksessa? Hipoo eläinrääkkäystä ja heitteillejättöä, Taukki.

Eläinrääkkäykseksi ja heitteillejätöksi voidaan myös luokitella se että takahuoneesta ei löytynyt hemaiseville siskonukketanssijoille juurikaan juustomakkarasämpylää ja virvoketta joten koko illan he saivat olla kuivin suin. Ihon kuivuminen on aivan erityisen vaarallista 20 kiloa laihtuneille missin näköisille rikkaiden diapeetesta sairastaville kosmetologian opiskelijoille ja riittävän ja koko yön kestävän nesteytyksen puute voi aiheuttaa vakavia väsymystiloja. Hoikalla Johannalla tietenkin on sen verran massaa että hän kyllä kestää pidemmänkin paaston.

Illan huipentuma ja koko seurapiirigaalan pièce de résistance ja raison d'être oli tietenkin jo edellä mainittu suloisen Johannan ulkomailla englanniksi äänittämien englanninkielisten superhittien maailmanensiesitys sujuvaksi amerikanenglanniksi. Viisaasti se oli siirretty viimeiseksi ohjelmanumeroksi jotta se ei menisi keneltäkään sujuvalta amerikanenglannintaitoiselta sivu suun.

Kaikki tiedotusvälineet olivat paikalla, jokaisella kynnellä kykenevällä lehtineekerillä sojotti kynä tukevasti pystyssä, jokainen kiihkosta sykkivä kamera oli suunnattu kauniiseen Johannaan, kaikki sujuvaa amerikanenglantia ymmärtävät olivat korvat höröllä, Ulan Batorista Ushuaiaan istuivat kulttuuritietoiset ja nautinnonhaluiset taidemusiikin ystävät livefeedin ääressä Veuwe Clicquotin Brut-lasillisensa kanssa. Maailma pidätti henkeään. Vaan mitä tapahtui?

Viime hetkellä Taukki, tuo iskelmämusiikin krapulainen Quisling, tuo yöhallan nakertama karaokelavojen itsensäpaljastaja, tuo intiimipugilismin iloinen ikoni, antoi monikansallisen Johanna Tukiainen vihaajien salaliiton estää Johannan esiintymisen eivätkä ns. "turvamiehet" päästäneet juuri esiintymistaiteellisen kuntohuippunsa saavuttaneita savolaisamerikkalaiskaunottaria lavalle. Englanniksi ulkomailla äänitettyjä englanninkielisiä hittejä ei koskaan kuultu amerikanenglanniksi. Unelma haihtui savuna ilmaan.

Luotin sinuun, Taukki, ja sinä petit minut.

Taukki, valitse sekundanttisi. Kohtaamme aamunkoissa. Tiedä että terävä florettini tulee hakemaan verisen hyvityksen ala-arvoisesta Johanna Tukiainen loukkauksestasi.

No comments:

Post a Comment