31.8.12

Dirty Tonttu

Kaupungin kadut hohtavat yöllä petollisen mustina kuin pakanan sielu. Öisin kaupunki kuuluu narkkareille ja huorille, lapsiinsekaantujulle ja transvestiiteille ja friikeille ja eläimille. Koska tulee se suuri sade joka pesee kaiken saastan ja kuonan pois niin että kaupungissa voi jälleen hengittää?

Siihen asti kyttä ei voi luottaa kuin itseensä ja Magnumiinsa. Rikos on sairaus joka ei parane kuin lyijyllä.

Kun hälytys paheiden pesään tulee siihen vastataan. Sireenit soimaan ja kaasu pohjaan. Öisen kaupungin kylmät valot vilahtavat ohi ja jäävät kauas taakse matkalla pimeyden sydämeen.

Perillä nopea vilkaisu että rulla on täynnä. Pyöräytys. Magnum koteloon ja pesäpallomaila käteen.

Showtime.

Tiukka potku ja ovi lattialla.

"Freeze scumbags! Tonttu Police!"

Sisällä näky on lohduton, joka puolella kuolaavia pederasteja ja korkokenkäisiä miehimyksiä ja pullukoiden perään kuolaavia vähämielisiä irstailijoita. Banaaneitakaan eivät sairaat peräsuolenrakastajat ole jättäneet rauhaan - banaanien ruskeista viilloista voi lukea selvää kieltä mille riettauksille ovat sodomiitit nämä viattomat hedelmät altistaneet.

Ambulanssimiehet ovat jo ehtineet korjaamaan huumeiden ja viinan lohdutonta satoa toisten vain tanssiessa riettaita tanssejaan degeneroituneen yleisön edessä. Kalpean doltsihran hyllyessä kelmeässä valossa joku oksentaa huoneen nurkkaan weltangstiaan ja ravun peräsuolia.

Pesäpallomaila niittää satoaan, kalvas homoliha saa palkan synneistään, rietas huorintekijä saa maistaa mailan mahtia. Saasta puhdistuu vain tulella ja miekalla, syntiä ei paranna mikään.

Minä olen Jumalan ruoska ja rangaistus. Pelätkää minua synnintekijät ja rikolliset ja mätisäkit ja ruutanat ja anaalinpalvojat.

Magnum 357 alkaa laulaa suloista serenadiaan kun lihavat lortot jatkavat löysän lihansa heiluttelua houkutellen heikkomielisiä houkkia haureuteen.

"Die motherfuckers!"

On aika puhdistaa talo, on aika siivota nurkat, on aika tehdä selvää synnin pesästä. Synnin palkka on kuolema. Rikollisuus ei parane paijaamalla vaan kuumalla lyijyllä. Saunan taakse ja nappi otsaan. Pervot.

"The party ends NOW you bitches, you sickos, you weirdos!"

"Iskääää! Ei myö viellääää haluuuuta lopettaaaa meitin rupujuhliiiiii! Seiskakin halluuuu vielläää kuvaaaataaaa!"

Laukaus ja mieheensekaantuja on vainaa. Laukaus ja Babylloonnian portto on hengetön. Laukaus ja ristiinpukeutuja vaeltaa ristin tietä.

"Iskääääääääää!"

Ei ole helppo olla kyttä. Vastuun paine on mittaamaton. Vain poliisi seisoo ihmisen ja synnin välissä. Vain koppalakki estää siveettömyyden syövän leviämisen ihmiskunnan syvimpiin syövereihin.

Ja onhan kello jo kaksi. Naapuritkin jo valittaa.

No comments:

Post a Comment