23.8.12

Pure mua, se tee

Elämme valitettavan rappeutuneita aikoja. Helpoiten asianlaita on havaittavissa uutispalveluistamme.

Jopa ennen niin asiallinen ja luotettava nettisivusto kuin Metro-Bol, tuo suomalaisen faktajournalismin johtava johtotähti, on lähtenyt skandaalien ja valheiden tielle ja alkanut levittää hyvin ala-arvoista törkymateriaalia kauniista ja kristitystä Johanna Tukiaisesta.

Näin saastaisesti kirjoittaa Metro-Bol viime viikon lauantain vastaisesta kauhujen yöstä: "Johanna Tukiaisen tunteva mies ajatteli kutsua myös Tukiaisen illanviettoon. Johanna saapuikin paikalle, ja oli jo ovesta tullessaan nimettömänä pysyttelevän naisen mukaan huomattavassa humalassa. Tukiainen parkkeerasi tietokoneen ääreen ja ryhtyi soittamaan YouTubesta musiikkia samalla viiniä juoden. Kun Johannan omat juomat loppuivat, hän ryhtyi vaatimaan kovaan ääneen lisää alkoholia. Äänensävystä johtuen Johannalle ei enää tarjoiltu viiniä, jolloin Tukiainen raivostui ja ryhtyi nimittelemään muita paikalla olijoita."

Ja valheet kauniista ja lempeästä Johannasta pahenevat: "Tapahtumat etenivät kaaokseksi ja lopulta fyysiseksi tappeluksi, jonka tuoksinassa Tukiainen mm. löi nyrkillä asunnossa ollutta naista kasvoihin, niin että tämän huuli halkesi, sekä puri tätä poskeen. Riehuvaa Tukiaista kehotettiin poistumaan asunnosta, mutta hän ei siihen suostunut. Lopulta raivoisa Tukiainen saatiin rappukäytävään ja paikalle kutsutut poliisit rauhoittivat tilanteen. Kasvoihinsa ruhjeita saanut nainen on tehnyt Tukiaisesta rikosilmoituksen, ja vaatii myös lähestymiskieltoa."

Jälleen maamme tiedotusvälineet yrittävät väkisin luoda kauniista ja suloisesta Johanna Tukiaisesta kuvaa väkivaltaisena sekopäänä vaikka totuus on täysin päinvastainen. Minne hyvänsä kaunis ja hellä Johanna Tukiainen menee, siellä aina HÄN kohtaa väkivaltaisia sekopäitä. HÄN eikä kukaan toinen. Ja silti aina kaunista ja enkelimäistä Johannaa syyllistetään!

Onneksi maassamme on yhä olemassa suoraselkäistä ja totuutta rakastavaa tiedonvälitystä. Sellaisen puoleen on meidän käännyttävä saadaksemme tietää mitä tuona kauhujen yönä todellisuudessa tapahtui.

"Eräs tuntematon tyttö kävi minuun tosi pahasti kiinni, retuutteli pitkin hiuksia maata pitkin todella lujaa, agressiviisuus oli niin voimakasta että luulin tosissani hetken, että hän tappaa mut. Tämä tapahtui eräässä yksityisasunnossa."

Järkyttävää tekstiä! Eivätkä kauniin ja eläinrakkaan Johannan kärsimykset tähän loppuneet, eivät todellakaan. Suoraselkäinen ja totuutta rakastava media jatkaa puolueetonta ja henkeäsalpaavan upealla proosalla kirjoitettua raporttiaan: "Tapahtumaan ennen samassa asunnossa oli joku tuntematon mies joka haukkui ja herjasi minua kauan aikaa, kuuntelin vain youtubesta musiikkia enkä reagoinut hänen haukkumiseensa millään tavalla. Kun hän oli lähdössä ovella pois asunnosta, hän sanoi minulle jotain todella törkeää. Silloin paloi päreet ja tartuin hänen poninhännästään kiinni. Hän alkoi kuristamaan minua kaksinkäsin ja pahoinpitelemään ja voin vannoa, että jos olisimme olleet kaksistaan asunnossa, hän olisi tappanut minut."

Kaunis ja jumalinen Johanna joutui siis yhden ja saman illan aikana kahden brutaalin murhayrityksen kohteeksi! Kuinka ironista että murhaaja olikin se joka teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä ja haki lähestymiskieltoa kauniille ja kiltille Johannalle.

Pahinta Metro-Bolin ns. "uutisessa" oli kenties se ettei siinä sanallakaan mainittu että kaunis ja sorja Johanna ei ole lihava. Tällaiseen panetteluun ei puolueeton, objektiivinen ja totuutta ylitse kaiken rakastava media ikinä sortuisi vaan raportoisi näin: "Miespuoliset ystäväni tosin vain kehuvat minua, rakastavat kuulemma muotoja ja tiedän itsekin, etten ole mikään lihava, mutta en halua olla myöskään pyöreä."

Kaunis ja perhettään rakastava Johanna ei ole väkivaltainen eikä lihava. Selkäänsä sietäisi ala-arvoisia törkyvalheita levittelevän Metro-Bolin pomo.

No comments:

Post a Comment