16.8.12

Fuck u yourself

Joissakin piireissä on vallalla perin outo ja kaunainen käsitys että yksityishenkilö Julia Tukianen (ei julkisuuden henkilö!) ei olisikaan yhtä herttainen ja sydämmmellinen ihminen kuin kaunis sisarensa Johanna. Uskon että moisten pöyristyttävien väitteiden taustalla on kateus.

Julian suloisuus kuvastuu kaikesta hänen  toiminnastaan ja kaikista hänen puheistaan ja kirjoituksistaan. Jos Julia joskus vähän ärähtääkin niin ihan aiheesta. Suuttuneenakin Julia osaa silti suhteuttaa äkeytensä ja ilmaista itseään tyylikkäästi, sivistyneesti ja älykkäästi. Julia ei ole niitä naisia jotka potkisivat ketään kasvoihin tai joutuisivat ravintolan takapihalla jalkarautoihin. Tarkoitan sanallisesti, siis.

Jos Julia kimpaantuu esimerkiksi vanhemmilleen niin mikä olisi sopivampaa kuin ilmaista hienoinen mutta aiheellinen kismitys julkisella FC-seinällän näin: "Tekisi mieli hakata joku, vituttaa. Mun vanhemmat mm...luulevat että tää on joku vitun hotelli....he saavat vuokransa, pärjäävätköön sillä. Jumalauta. Kaikki ajattelevat vaan rahaa, rahaa tulee ja sillä siisti. Vittu että vituttaa. Mun vanhemmat saavat kuolla rauhassa sollentuunaan, mä olen sillä välin muilla mailla."

Sisarelleen joka itsekkyyttään ja lapsellisuuttaan kritisoi vanhempien kuoleman toivomista kannattaa sanoa vaikka näin: "Vitun pikku ämmä Jasmina....Paraskin sanoja, kundikaverisi maksa ruoat ja sä et vuokran maksusta tiedä sanaakaan...Sinuna pitäisin pääni kiinni ja menisin hoitoon että senttejä tulisi lisää." Tai näin: "Kysympä sulta pikku Jassu yhden kysymyksen, paljonko sä ämmä maksat vuokraa??? Mä maksan vuokraa paljon enemään kuussa kuin tienaan...Revi siitä ääliö, idiootti. Mene sinne sänkyysi itkemään, vuokrasta sä et tiedä sanaakaan." Tai näin "Enemmän kuussa siis, kirjaimet sotkeutuvat. Pidä pääsi kiinni huora."

Tai ainakin näin: "Hullu olet, pikku paskiainen aina väärässä paikassa väärään aikaan. Luulet aina olevasi parempi, olet väärässä, mua rakastetaan yhtä paljon kuin sua, toivo paskiainen mitä haluat. MÄ VIHAAN SUA."

Jos Julia ämmittelee, huorittelee, sanoo vihaavansa ja toivoo toisten kuolemaa niin ei hän sitä ihan kevyin perustein tee. Kyllä siinä silloin on toisessa osapuolessa vikaa ja paljon. Itseään saavat syyttää.

On suorastaan käsittämätön ajatus että niinkin glamourinen yksityishenkilö kuin Julia Tukiainen (ei julkkis!) joutuu kokemaan omassa perhepiirissään suunnatonta itsekkyyttä, tunnekylmyyttä, omaan napaan tuijottelua ja raakaa henkistä julmuutta joka lähentelee jo sadismia. Taitavat perheenjäsenet olla Julialle kateellisia?

Erityisen paljon epäoikeudenmukaisuutta Julia on saanut kokea, itsekkäiden ja ahneiden vanhempien sekä rääväsuisen ja huorittelevan sisaren lisäksi, kahdelta muulta taholta.

"Viime yönä näin unta että olin painajaisessa, jossa mua heiteltiin piikeillä. Heräsin ja ajattelin vaan, että hitto mikä uni, onneksi kaikki vaan unta. Hahaa, ei ollutkaan, heräsin painajaiseen. :D Haluan kiittää Elämää ja Jumalaa siitä, miten hyvä huumorintaju heillä on. Ihan kun en olisi muutenkin jo vakavasti masentunut ja saanut elämältä turpaan kaikin tavoin. Kiitos tosi paljon, vetäkää molemmat käteen."

Elämä ja Jumala! Miksi jumalauta kiusaatte ja vedätte turpaan Juliaa!

Mitä tähän voi muuta sanoa kuin: Vedä käteen Jumala! Oot ihan kusipää!

No comments:

Post a Comment