16.8.12

Tuksu tekee rikosilmoituksen

Maamme rikollispiireissä on viime päivinä hermoiltu erityisen paljon.

Rikolliset ovat purreet kyntensä rystysiin asti, repineet greitlengthinsä juurineen ja moni on äärimmäisessä hermopaineessaan jopa tarttunut ruskapulloon, sillä Suomen rikolliskunnalla on tuomion päivä edessään.

Nyt ovat rikollisten hetket luetut.

Kauan kaikenlaisesta konnuudesta ja kriminaalisesta kenkkuilusta kärsineen kaunottaren Johanna Tukiaisen mittari on nimittäin tullut täyteen ja hän on vihdoin, inhimillisen sietokyvyn äärirajojen jo jäätyä kauas taakse, käynyt tekemässä rikosilmoituksen itseään vastaan kohdistuneesta laittomuudesta.

Se oljenkorsi joka mursi kauniin kamelimme selän oli väite että ihana Johanna on vastuussa väsyneen sisarensa diapeeteksesta. Väite on rikollinen, herjaava ja tieteellisesti epätosi, onhan selvästi tiedossa että vain kelvottomat geenit aiheuttivat Julian diapeeteksen. Julia itse eli raitista, päihteetöntä elämää ja piti itsensä kunnossa eikä kuuna päivänä syönyt epäterveellisesti eikä koskaan antanut pöhöttyneiden ja ihraisten liikakilojen kertyä sorjalle savolaisvartalolleen.

Vapiskaa te kurjat epatot jotka väititte moista - länsimaisen oikeusjärjestelmän armoton mutta julma rangaistus on teitä odottava!

Nyt kun ketsuppipullo on saatu auki niin suosittelen kauniille Johannalle myös lisärikosilmoitusten tekoa, onhan hän joutunut sellaisen rikosmäärän kohteeksi että maamme rikoshistoria ei moisia määriä tunnekaan. Päivääkään ei mene etteikö kaunis Johanna joutuisi vähintään yhden vakavan rikoksen uhriksi.

Ensimmäiseksi kannattaisi haastaa oikeuteen ne jotka levittelevät nettiin ja Seiskan sivuille halpamaisia kuvia joissa kaunis Johanna näyttää lihavalta. Unohtaa ei myöskään pidä TV5:tä ja Metro-Bolia jotka röyhkeästi salakuvasivat Johannan ja doltspataljonaan keikkakiertuetta ja esittivät sitten irstasta sosiaalipornoaan televisiossa asti.

Rikosilmoitus pitää ehdottomasti tehdä hajonneesta turkista jonka kaunis Johanna osti liikkeestä joka ei myy turkkeja ja TV-sarjasta jossa liikkeen omistaja pilkkasi kaunista Johannaa. Miss Divetistä pitää tehdä rikosilmoitus, hänen shownsa on törkeä ja muutenkin huono. Virpi Kätkä pukeutui hupimielessä ns. "Tuksuksi" - rikosilmoitus.

Internetissä moni on myös, erittäin törkeällä ja halpamaisella tavalla, rohjennut väittää ettei kaunis Johanna olekaan kaunis eikä myöskään hoikka kuin pajunvitsa tai solakka kuin väsynyt sisarensa Julia Tukiainen. Rikosilmoituksia seuraa.

Kaikki kauniin Johannan entiset managerit ja keikkamyyjät pitää haastaa oikeuteen. Jotain ne kumminkin on tehny. Ilman heitä Johanna olisi Jenkeissä suuri tähti.

Jokaisesta maamme lehdestä ja nettijulkaisusta pitää tehdä rikosilmoitus. Joko ne ovat tehneet kauniista Johannasta juttuja tai sitten ne eivät ole.

Aerto Länsman pitää haastaa oikeuteen lukemattomista murhayrityksistä. Samoin kanyylimurhaaja pulverikolttosestaan. Taksijonopahoinpitelijä Markku (noin 35) pitää myös saada oikeuteen vastaamaan Lööppijulkkis-sinkun härskistä tuhoamisesta.

Ilkka Kanervasta on aivan pakko rikosilmoitus, pilasihan hän kauniin Johannan elämän.

Lopuksi kauniin Johannan pitää tehdä rikosilmoitus kaikista niistä räikeistä roistoista jotka nauravat hänelle blogissaan. Heille oikeuslaitoksemme on varannut ankarimman rangaistuksensa: roiston on luettava kauniin Johannan itse kirjoittama (ja kustannustoimittajan ala-arvoisesta punakynäilystä vapaa) omaelämäkerta jossa kaunis Johanna käy yksityiskohtaisesti ja sanojaan säästelemättä läpi jokaisen rikoksen, konnuuden ja vääryyden joka häntä on elämän varrella koetellut.

Sen kokemuksen jälkeen ei pahemmin blogeja enää kirjoitella.

No comments:

Post a Comment