21.3.11

Elävää ravintoa

Kaalisopalla kun elää kuukausikaupalla niin nälkähän siinä tulee. Varsinkin kun samalla kavitoi aivan hulluna ja vielä skypettää joka ilta useamman jenkkiläisen trainerinsa kanssa.

Kilot karisee, sentit lähtee ja se vanha upeus palaa, kuten jokainen uudet kuvat ja klipit nähnyt voi todistaa. Tuskin Tuksu oli näin solakka ja jumalaisen upea edes kaksikymppisenä.

Mutta nälkä silti vaivaa kaunotartamme.

Siksi teholaihduttajan tekee joskus mieli vähän hemmotella itseään ja tässä tapauksessa hemmottelu on enemmän kuin ansaittua.

Silti, hemmotellessa itseään kannattaa kuitenkin muistaa terveellisyys – mitä tahansa moskaa ei pidä mennä panemaan suuhunsa.

Raakaravinto on päivän sana.

Teholaihduttajan terveellisintä hemmotteluherkkua on viimeisimpien tietojen mukaan suussa sulava ruokalaji nimeltä ”Lapinpojan poski”, johon ei ihan köyhillä taviksilla ole edes varaakaan.

Lapinpoikaa, kotomaista vastinettamme Japanin Kobe-karjalle, on marinoitu vuosikymmeniä oluessa ja koskenkorvassa, punaviinissä ja siiderissä, lonkerossa ja kiljussa ja pirtussa jotta liha olisi mahdollisimman mureaa ja makoisaa, suorastaan tirskuvan maltaista ja mehukasta.

Siksi mitään lisämausteita ei tarvita vaan ”Lapinpojan poski” on maistuvinta au naturel jolloin sen herkimmätkin vivahteet tulevat esille aidolla ominaispainollaan, juuri kuten luonto ne tarkoitti maistuviksi. Tosin paksuimmat pöly- ja nokikerrokset kannattaa toki pyyhkiä pois ennen kuin iskee hampaansa tähän herkkusuiden arvostamaan arvokkaaseen delikatessiin. Hentoinen mutta pikantti veren maku vain korostaa nautinnon jaloutta.

Nautitaan suoraan ”in situ”.

Kuulemma aivan poskettoman hyvää!

Varoituksen sana. Koska liha on niin maan perusteellisen marinoitua niin annoksen jälkeen ei kannata heti lähteä autoilemaan.

Hieman eksotiikkaa ja jännitystä kaipaavalle glamourmallitanssijalaulajalle voitaneen suositella kokkelilla terästettyä annosta nimeltä ”Juutalaisen kieli”, jota ei valitettavasti ole tarjolla Suomessa.

Kyllä näillä eväillä jaksaa taas laihduttaa.

No comments:

Post a Comment