31.3.11

Myytävänä

Henna Kalinainen antoi kasvot häpykarvoille.

Tästä tulemme hänet aina muistamaan, tästä tulemme aina häntä rakastamaan.

Ovelana bisnesnaisena hän tutki tuheroaan, haistoi markkinaraon ja alkoi myydä omia häpykarvojaan. Moni ei uskonut tähän eksoottiseen navanaliseen liikeideaan. Moni piti sitä hulluutena ja Henna Kaalinaista vastenmielisenä alapäätyrkkynä, mutta Kaalinainenpa näytti kaikille ja loi mittavan omaisuutensa intiimialueen karvoituksellaan.

Pian Kaalinainen saavutti absoluuttisen markkinajohtajuuden.

Kaalinaisen karvasta muodostui käsite. Se oli korkealuokkaista, tasalaatuista, ja pehmeää kuin vastasyntyneen karitsan herkkä villa. Ennen kaikkea siihen saattoi luottaa että kyseessä oli Kaalinaisen omaa satoa. Hän ei koskaan harhautunut käyttämään romanialaisia tai marokkolaisia alihankkijoita kuten niin monet muut alapääkarvakauppiaat joiden ahneus meni heidän moraalinsa edelle.

Häpykarvakaupassa jylläävät kuitenkin samat lait kaikille: sato kypsyy tuskallisen hitaasti. Kaikki alakarvaa janoavat eivät saa sitä.

Siksi bisnesnero Henna Kaalinainen keksi uuden mullistavan liikeidean. Jälleen hän tutki alapäätään, konsultoi haaraväliään – ja löysi sieltä lisää kauppatavaraa.

Pikkuhousut.

Käytetyt pikkuhousut.

Hinta edulliset €80.

Pikkuhousuissa on se etu että satoa voi korjata vaikka joka päivä, jopa useamminkin! Ja markkinat ovat rajattomat! Pikkuhousuja voi myydä niille häpykarvoja himoitseville asiakkaille jotka jäivät ilman, mutta myös muille.

Onko yksikään koti täydellinen ilman Henna Kaalinaisen käytettyjä pikkuhousuja?

Onko yksikään ihminen onnellinen ilman Kaalinaisen pikkareita?

Pärjääkö kukaan enää ILMAN tätä alkukevään hittituotetta? Ja kenellä itseään kunnioittavalla ihmisellä on vain yhdet kaalispikkarit?

Ne ON saatava!

Oikein jännittää mitä myytävää Henna Kaalinainen vielä navan alta löytää.

No comments:

Post a Comment