15.3.11

Skuuppi!

Tänään. Tänään! Tunnen sen luissani. Tänään kaivan esille juuri sen jutun, jolla lohkeaa vähintään Tampereen yliopiston tiedotusopin apulaisprofessuuri.

Ensin menen Facebookiin ja katson mitä ihmisille kuuluu. Leuka-Hennalta on poistettu herutuskuva. Hmm? Ei. Jotain isompaa tarvii, jotain jossa on substanssia, draamaa, yhteiskunnallisia ulottuvuuksia, jännitystä ja romantiikkaa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Soitan Vesalle.

”Häh . . . öööö . . . tiss iss Ves-A . . . ööööö . . . iss spiikink . . . ööööö . . . öööö?”

”Vesa! Vesavesavesavesa! Mitä sulle kuuluu? Missä Hanumanni? Onko sillä vielä rättipäivät?”

”Öööö . . tiss iss Ves-A . . . ”

“Nyt kirjoitat Hanumannille uuden runon ja sassiin!”

”Minä . . . öööö . . . minä . . . öööö . . . vessassa liukastuin . . . sit menin . . . öööö . . . nukkumaan . . .”

”Ei jumalauta! Toihan me laitetaan päivän pääuutiseksi!”

Vesa ei koskaan petä!

GHANALAISEN KIHLATTUNSA TUSKALLISIA KUUKAUTISIA SUREVA KYLÄKAUPPIAS VESA KESKINEN LIUKASTUI TÄNÄÄN KOTONAAN SUIHKUSSA NOIN KELLO YHDEKSÄN KOLMEKYMMENTÄVIISI. ONNETTOMUUDEN JÄLKEEN KESKINEN VETÄYTYI LEPÄÄMÄÄN SÄNKYYNSÄ. KESKISEN ERITTÄIN RAKAS YSTÄVÄ GARL DIMDUMMER RIENSI OITIS TUKEMAAN YSTÄVÄÄNSÄ HÄDÄN HETKELLÄ.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Tätä on vaikea ylittää.

Sitten äkkiä muistan – ei perkules sentään: Johanna! En ole kirjoittanut mitään Johannasta eilisen jälkeen! Mitä Johannalle kuuluu, se pitää selvittää heti!

Mutta Johannaa ei löydy enää Facebookista! Uutinen isolla kirjaimella!

JOHANNA TUKIAISEN FACEBOOKPROFIILI ON JÄLLEEN POISTETTU FACEBOOKISTA. MTV:N VIIHDEUUTISET EI TAVOITTANUT JOHANNAA FACEBOOKISTA KOMMENTOIMAAN ASIAA, KOSKA JOHANNAN FACEBOOK-TILI ON POISTETTU FACEBOOKISTA, EIKÄ HÄN NÄIN OLLEN OLE FACEBOOKISSA EIKÄ VOINUT KOMMENTOIDA ASIAA FACEBOOKISSA. JOHANNAN VASTAVIHITTY AVIOMIES ARTO TUKIAINEN ON VIIHDEUUTISTEN SAAMIEN TIETOJEN MUKAAN KADOKSISSA, JOTEN VIIHDEUUTISET EI TAVOITTANUT ARTOA KOMMENTOIMAAN TILANNETTA. VIIHDEUUTISET SEURAA TILANTEEN KEHITTYMISTÄ FACEBOOKIN KAUTTA JA TIEDOTTAA ASIASTA TASATUNNEIN.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Skuuppi! Eikä kello ole vielä kymmentäkään aamulla!

Joillakin vaan on sitä uutisvainua.

No comments:

Post a Comment