30.3.11

The Nassu Diaries

Hei arvatkaa vaan flippasko Paksukainen kun se netistä luki et Ohukaisell on uus vosu?

Vähänkö pamahti pullot seinään ja lautaset kattoon ja hedelmäveitset voodoonukkeen!

Ja arvatkaa hei uudestaan flippasko se kymmenen ziljardii kertaa pahemmin kun se omin öögin näki et se uus vosu on aivan sairaan hottis blondi eikä mikää spädä strippaava känniobelix joka ei enää mahu kun tonihalmeen kylpytakkiin ja siihenki vaan jos ratkoo saumat?

Siis vuitton mun korvat soi viälä!

Ite se jaagas kymmenen vuotta et se sais jonku minkä vaa gubben narautettuu ja ainoo minkä se sai oli joku tekojormanmyynnistä uuvahtanu porosissi joka liggas naamoissaan kusilätäkössä pupin lattialla turistien kompasteltavana eikä päässy pakoo kun kuurosokeiden oma karitamattila tsittas sen päälle eikä liikuttanu lihojaan ennenku aslakista rupes irtoo sitä kosintaa.

Ja sit tääkin kairojen hampaaton höyhensarjaromeo painaa kohti aavaa heti kun tonnikeijumorsion valvova silmä välttää ja dörtsi unohtuu sekunniks auki!

Ja viis minuuttii myähemmin sillä on uus böönä jonka rinnalla Paksukainen näyttää kompostilootaan unohtuneelta Divineltä jonka joku ihan vaan tsoukkina stikkas vähäks aikaa grilliin ja jota tshiigataan Jullen koomasilinssien läpi just ennenku Nukkumatti käy korjaa omansa veks. Ja siinä välissä pirtukääpiö ehti vielä käydä tuuttaamass ton megamilffin kohumänädzer Tukituidenkin joka heti jugurttiposkena vatuloi maailmalle lehdistötiedotteen keissistä.

Aika messevä sopimushanimuuni Ohukaisell ja Paksukaisell kyllä tulee olee. Jos Ohukainen siltä reissulta tulee himaan ilman et käy galsat tai et sill on ees kulkuset megessä niin mä oon Rintintinin bitch! (Oikeesti – lyätiin snadit vedot! Jos Rinttis tän hävii niin se saa neljän vuoden kakun. Eduskunnassa. Persuissa.)

Ohukaisena en lähtis reissuun ilman dominikhasekin suojuksii.

Mut hei heads up kaikki sällit ketkä menossa Paksukaisen seuraavalle keikalle!

Paksukainen on päättäny et kostoks Ohukaiselle se iskee ekan keikalla vastaan skimbaavan heebon. Vaik hedelmäveitsell. Ja nyt ku Unikyrkkis on lassottu Jäken kuivattamosta takas heittää tanhushöytä provinssin räkälään ni kandee for riil olla varuillaan ettei löydä itteään Jollasvuaren kauhulinnasta köytettynä Paksukaisen pinkkiin bunkkaan samalla ku Kupsukainen työntää mikkiä ikeniin ja tenttaa et miss kondikses hei toi fatson puutarha ny on ja et maistuuks simpukkaviikot?

Sen verran epätoivonen toi Paksukainen on et seuraavan uhrin ei tarvii olla yhtä pitkä, rikas, komee, nuari, luatettava tai raitis ku tunturismurffin. Jos mokkerilla tuntuu pulssi ni fine mut ei sekään ihan must oo. Hylätyt gonat menee Kyrkkikselle joka ei oo nii nuuka.

Lopuks kaupallist infoo: möin pilailutarvikeliikkeelle mun idiksen Tuksu-vappunaamarist. Voi tulla aika karu gladavappen jos kaikki vislarit slumppaa oman!

No comments:

Post a Comment