24.3.11

Eräs Suomen kuuluisin Raili ennustaa

Maalimalta:

Jaappanissa ei tule sitä sunaammia olemaan, ihan välttyvät kivasti gatastrooffilta, ruuturouva tuli pakasta, ihan on kiva ilon ja onnen kortti heille se.

Liipyaan saadaan se rauha, näin näyttääpi kortti, ensin herttakolmonen ja heti perrään ruutukymppi, hyvät on kortit nuo, ei tule sottaa Liipyaan ja Kadaahvi tuleepi juomaan Tarjan kanssa pullakahveet sinne Mäntyniemeen ja Pentin kanssa pellaavat koronat. Pentti voittaapi hän.

Elitsabed Teilori uuden vilimin tekeepi, vastanäyttelijännään tuo iki-ihana Rokk Hutsoni ja vilimin aikana toisiisna rakastuvvat ihan ja heti menevät kihloihin, näin kertoopi ruutusotilas ja ristirouva kyllä juu. Lapsija en kortista näje.


Urheiluta:

Kiekossa meneepi tuo Suommen mestaruus Tampereelle ja sen voittaapi tuo Tappara ihan, ristiseiska sen paljastaapi, ja hopiaa saapi tuo pohjoisen joukkue Lapista tuo Kärpät. Että näin.

Kortti näyttääpi selkijästi notta taitaapi Kimi tänäkin vuonna tuon Voromulan voittaa, herttakuninkas on Kimi selkijästi. Jaa, etteikö sittenkin olisi tuo kuninkas Mika Myllylä ja laji tämmä mäjenhyppy? Taitavatpa vaan molemman poijjaat omat lajinsa voittaa, kyllä se näin juu taitaapi olla juu.


Rakkavus:

Vesa Keskisen ja tämän näin Aafriikan patamustan hottentottineiton Hanumannin häitä tanssataan Tuurissa jo ennen talaven loppuva ja viitoset Vesalle synnyttääpi musta viitakon tyttö kun ompi hän sitä sikijävää sorttija ihan.

Johanna Tukijaisen ja hänen tän Artonsa liitto ompi myös tätä kestävätä sorttija ja lapsija tuleepi heitille oikein tusinan verran. Ja sen vielä näjen notta poijjista yhtä menestyvijä tuleepi kuin isästään ja tyttölöistä yhtä kauniita ja viksuja kuin äitistänsä ihan. Musta kortti tulee nytten ja sepä liittyypi tähän Johannan entiseen mieheen tähän ”Pasiin” joka vielä Johannata aivan tulisesti rakastaapi ja koittaapi kaikki keinot notta saisi Johannan takaisin mutta Johanna kun on niin kiihkejästi tähän Artoonsa rakastunut niin eipä siittä mittään seuraa.

Ja vielä Johannan sisko Julijasta kertoopi kortti jotta kivasti raitistuupi Julia ja alkaa tanssaamaan Johannan tanssukerhossa Tolts-siskoksissa ja siitä hälle agvarellijen ohella ura urkeneepi ihan ja patarouva kun tässä tullee niin sepä kertoopi että Julia itselleen kivan tyttöystävän löytää, jonkun tumman ja tulisen tytön, ettei vaan olisi hän tämä Rehvipupin kaunis tyttö vallan?

1 comment: