10.3.11

J'accuse!

En ole katsonut vuosituhannen prinsessahäitä. Enkä usko että katsonkaan.

Miksi?

No kai se on itsestään selvä juttu: kurhatan Kanava 5 mokasi ohjelman pahemman kerran!

Heti ekaksi: missä oli ihana ja aina yhtä reipas JUllia Tukiainen, tuo Pleiboissakin rintojaan esitellyt (toisin kuin Tuksu joka vasta on matkalla Pleiboihin) virkeä ikäneito, joka sentään oli häiden ykkösmorsiusneito, pääkaaso ja ylin strategi? Ei, JUllian kuvaamisessa Kanava 5 oli ihan unten mailla. Entä kakkosmorsiusneito ja varapääkaaso Henna Kaalinainen? No senkin suhteen Kanava 5 torkahti pahemman kerran – Kaalinaisesta saati edes leuastaan ei näkynyt vilaustakaan lähetyksessä! Kuorsaus vaan kuului.

Monta hei viidestä alkuperäisestä morsiusneidosta Kanava 5 onnistui näyttämään? Yhdenkö? Viis ihanaa upeeta silikonitissistä morsiusneitoahan oli just se juju! Mitä teidän kameramiehet oikein nukkuu?

Missä oli järjetön valoshow? Missä oli megasikahiäno ilotulitus? Missä oli siis aivan tajuton shämppänjaputous? Missä sadat joutsenet? Missä viidentoista kerroksen lentävä hääkakku ja tuksukeksit? Missä kaanonia laulavat porot? Missä Celine Dionin floor show?

Missä?

Ne ilotulitukset ja shämppänjäputouksethan oli Tuksun (joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Yolanda ja sitä ennen nimellä Isabella ja välillä myös nimellä neiti Nieminen) kansainvälisten ja glamourillisten jetsethäiden ykkösspektaakkeli!

Siis voi vuitton, sanon minä!

Ja hei, nyt kamoon Kanava 5! Missä oli kaikki Tuksun internationaaliset bestfriendforeverjulkkiskaverit? Miki Rouge? Justin Timberland? George Glooni? Erottamattomat räppikaksoset Puff Diddy ja P. Daddy? Kansainväinen kaniturkkivaras James Bahamöntti? Missä vieraiden maiden hulppeat diplomaattiset delegaatiot? Missä Dubain sheikin emissaari? Missä Thaimaasen varakuningas? Miksi te ette heitä kuvanneet?

Kerrankin kun Suomeen saapuu siis aivan miäletön liuta kansainvälisiä superjulkkiksia niin Kanava 5 ei kuvaa kun jotain rupisia lapinäijiä vilttitossuissa ja Tuidea!

Ja siis, mä ymmärrän todella hyvin että ette voineet kuvata kaikki kotomaan superjulkkiksia jotka vuosisadan seurapiiritapahtumassa parveili, niitä oli lukematon määrä. Mutta ihan oikeesti – kerrankin kun saadaan koko tän harmaan venäläisen Suomen suihkuseurapiirit samaan tilaisuuteen, kerrankin kun saadaan valtakunnan eliitti ja kerma koottua yksiin superhäihin niin miksei Kanava 5 sit näytä niistä ketään?

Miksette nyt näyttäneet Markus Pöyhöstä tai ”sitä yhtä jääkiekkoilijaa” Hurmetta (epäilemättä IFK:n hurrikaaniketjuun legendaarinen Markku Hurme!) jota ei saanut mainita. Tai hei: olisitte nyt näyttäneet edes Tuksun sydänystävät ja maan ykkösjulkkikset upean Alec A-Stalon ja Suomen varteenotettavimman rappijumalan Joonas ”C-kasetti” Tukiaisen!

Ja tätä mä en ikinä anna anteeksi sulle, Kanava 5: Miksette kuvannu intohimojeni hämärää kohdetta Janita Janatuista!

Siis Kanava 5 mokasi ja perusteellisesti!

Ohjelmasta sai ihan sen käsityksen että tässä vaan joku pullea punanaamainen strippari haravaripsissä menee naimisiin ikijurrisen ja siksi poissaolevan onnellisen lapindenan kanssa ja juhlavieraat koostuu paikalle komennetuista Seiskan duunareista jotka hävis pitkän tikun vedossa ja kolmesta nolosta Tuksun lähisukulaisesta joita ei saa kuvata. Ja Tuidesta.

Kamoon – Ärrkioskin kesäapulainenkin pitää komeemmat häät kun se menee pakkonaimisiin sen finninaamaisen pizzalähetin kanssa kun käy se vahinko.

Lahjapöydänkin saitte näyttämään aneemisemmalta kuin kuin orvolla rippilapsella.

Miks kaikki glamouri, blingi, ylellisyys, kansainvälisyys ja upeus oli tarkkaan leikattu pois ohjelmasta? Mikä on sun ongelma Kanava 5! Miks sä oot Tuksulle noin kateellinen ja kaunainen!

Mä tiedän minkälaiset ne häät oikeesti oli! Mä oon lukenu Tuksun blogia ja sieltä löytyy totuus häistä: minkälaiset superhäät suunniteltiin, miten mielettömästi kaikkee kalliita juttuja sinne hankittiin ja miten tajuttoman järjettömän makeet niistä kans tuli. Ihan turha tulla mulle aukoon päätä Kanava 5 – mä tiedän totuuden!

Vaadin siis että Kanava 5 leikkaa ohjelman uusiksi ja näyttää kaiken sen superglamourin megaluksuksen ja kaikki ne mielettömät jetsettaavat superjulkkikset jotka häissä oli. Ja pyytää polvillaan Tuksulta anteeksi pelleilyään.

Sit vast katon The Häät.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Voiko tätä paremmin sanoa! Joku vastuu pitäisi mejallkin (media) olla!
    Martes C

    ReplyDelete