11.3.11

The Nassu Diaries

Paksukainen simahti vihdoin. Päivän paras hetki – wau wou wau!

Käyn mun jemmalla hakemassa viskiä ja siggen ja singahdan koneelle – äpple mäkki kusee!

Mä muuten joudun pitää mun viinoja piilossa tosi tarkkaan ettei Paksukainen imase niitä huiviin ja ette muuten uskokaan miten hyvä viinanenä Ohukaisell on. Meni vähän aikaa kun funtsasin ja sit mä hiffasin aivan helmet jemmat mistä Paksukainen ei ikinä tsiljoonaan vuoteen löydä mun brenaflindoja: pesukoneen rumpu ja pölynimurin sisus!

Cohiba savuamaan ja Aberlouria pahvimukiin – kaikki huushollin lasilasit on käytetty Ohukaisen otsaluun kautta – ja Nassukirjaan. Ekana meen tietenkin Nassukirjan näätäsaitille kun siellä on parhaat jutut. Mun näätänikki on Rocky Kostajanäätä.

Sit vähän insidetiätoa kehiin: ”Tunkelo nähty Kampin yhessä pubissa pummimassa paukkui ja tunkemassa vieraisiin pöytiin. Vähänkö äijät oli paniikissa. Loppuillast se riisu vaatteet, heitti laatat ja yritti skotata miästenvessan käsienkuivaajaa. Ei joutunu tänään huoltopoliisin haaviin.”

Ja: ”Hillittömät jatkot Jollashovissa. Yks jätkä raahattiin sinne väkisin ja sit se heittäyty alas Jollasvuorelta suoraan valtamereen kun Tunkkis paljasti sille tuoksuvat puutarhat ja yritti pakottaa sen höyläämään sitä! Kyrkkis vaan koko ajan haikailee sen ihanan Treffipupin vosun perään. Ohukainen vaihteeks bondiksella.”

Missähän se maxisluibari muuten hiihtelee? Paan soittaen.

”No hei ”Pasi” tääll moron! Mitä sälli? Miss oot?”

”Enh thiia.”

”Kuis skimba luistaa? Kaikki okei?”

”Oonh ihha kannhisa.”

”Joo ei sitä sekoboltsi laardihinkkiä kestä selvin päin. By the way, gringo, jos tuut vielä Albertinkadulle niin naulaan sun korvat lattiaan ja syötän sun helistimet mun lemmikkiundulaatille.

”Okhei.”

”Ei mull muuta, so long sucker, keep it real!”

Sit vaihdan Paksukaisen profiiliin. Sen salasana oli tosi hillittömän vaikee arvata: princess . . .

Lataan sen nassusivulle muutamat snadisti epäonniset otokset joissa sen lauantaimakkarat tursuu hellästi kuoresta, daisarit hengaa villinä ja vapaina napaan asti, magan silavakerrostumat ei ihan kokonaan peitä ruusutarhaa ja väsään niihin asianmukaiset kuvatekstit.

”JOhanna oli sädehtivin kaunotar Seiskan bileissä päällään uniikki Amerikasta ostettu kallis aito genuiinimekko, jossa olivat myös kaikki muut Suomen suurimmat julkkikset!”

”Kaikki miehet ihailivat JOhannan kauneutta juhlissa Arton kanssa, joka on Suomen halutuin nainen.”

Sit Rocky toisella browserilla duunaa kuvista screenshotit ja lataa ne näätäsaitille parin mehevän kommentin kanssa: ”On se pässi kun ei osaa idiootti ees suomeekaan kirjottaa vai onks se taas niin kakskakkosissa että Artsikin vaikuttaa sen rinnalla raittiusseuran kunniapuheenjohtajalta?” ”Siis eiks se ääliö ite ollenkaan nää miltä yyberhoratsuarselta se näyttää kun helmat on kolmoisleuassa asti ja Arbuusi syäny sen pikkarit?”

Kun sikari on poltettu ja viskimuki tyhjä voikin vähitellen lopetella päivän urakkaa. Mut ekaks pitää kyll duunata taas Paksukaiselle snadisti bulimpi kupru ja vaihtaa sen nassutilin salasana.

Ja sit poistaa koko tili.

Vähänks se on raivona taas kun se luulee että näädät on JÄLLEEN ”ilkivallan takia” kaatanu sen nassuprofiilin.

Eikä se ihan väärässäkään oo heh heh heh.

No comments:

Post a Comment