9.3.11

Osta auto rattijuopolta!

Lappeenrantalaiset autokauppiaat ovat huolissaan autoilijoiden oudosta ja äkillisestä raitistumisesta. Varsinkin öiseen aikaan ja viikonloppuisin tiet ovat pelottavan autioita ja ajoratojen turvattomuuden uhka melkein käsin kosketeltava.

Ja jos joku kuski baanalla omia aikojaan huristeleekin, niin aivan satavarma, että selvin päin se epatto siellä vaan ajelee! Missä on poliisi? Kysyn vaan.

Erityistä kateutta lappeenrantalaisissa on herättänyt Savon rattijuopumus. Varsinkin Varkauden tienoille ovat maamme googeletetuimmat ja rikkaimmat julkimot pesiytynet rattijuopottelemaan ja oikein urakalla.

Lappeenrantalainen autokauppias Otto Tampio päätti että asialle on tehtävä jotakin!

–  Halusimme saada julkisuuden henkilön tapahtumaan ja sitten tuli ideana Tuksun pyytäminen. Hän on ollut niin paljon mediassa, rattijuopumustuomion lisäksi etenkin lukuisat pahoinpitelyt, kännäilyt ja putkakeikat saavat varmasti kaupungin alkoholistit ja taparikolliset autokauppaan ostamaan Lamporkiineja.

Tuksu ei Tampion mukaan laula autokaupassa, jos ihmiset ostavat autoja. Jos eivät osta, niin kaupan ovet menee lukkon ja Lööppäri raikaa kunnes nimiä rupea ilmestymään papereihin.

–  Kaupan sulkeuduttua Tuksu on henkilö, joka strippaa kaupan päätteeksi. Auton ostaja saa myös korin kaljaa ja kossupullon, jotka pitää juoda Tuksun kanssa ennen kuin saa avaimet käteen. Jos Verrarin ostaa, niin kossu vaihtuu jalluksi ja takapenkki kutsuu. Lamporkiinin ostaja joutuu menemään Tuksun kanssa naimisiin ja pitämään Arbuusin viinoissa koiranruuissa seuraavat kymmenen vuotta.

Tempaus on tuonut Tampion mukaan paljon palautetta.

–  Ihmiset ovat kehuneet ideaa sairaaksi ja kertoneet sen tuovan pornoa ja etusormitoimintaa tavalliseen autokauppaan.

Tuksu odottaa itse keikkaa kakspistekakkosissa. Hän kertoo olevansa kristillisen strippauksen ja juutuupilaulannan ammattilainen ja vaikka ei ole yhtään autoa myynyt ennen, niin hän on melkein aina juovuksissa.

–  Viina ja autot ovat aina kuuluneet yhteen. Tykkään juoda viinaa ja toivottavasti liikkeessä on pirtua, sidukkaa ja pameja.

Hän lähti tempaukseen mukaan viinan takia.

– Olen semmoinen ihminen, että kun viina tarjotaan, niin otan sen vastaan. Aina on kännille tarvetta.

Hän aikoo tuoda myyntitilanteeseen simpukkaviikkoja, ellei kateellinen poliisi puutu asiaan.

–  Etusormea peliin, niin myynti lähtee nousuun.

Naispuolisille Jakyäärin ostajille on Tuksun vaihtoehdoksi tarjolla unelmaprinssi Arto Länsmanin kielellistä myyntitykitystä, ilman sarvia ja hampaita.

No comments:

Post a Comment