13.3.11

Melkein

Johanna Tukiainen on melkein Suomen kaunein nainen. Johanna Tukiainen on melkein Suomen rikkain julkkis. Johanna Tukiainen on melkein Suomen arvostetuin henkilö.

Johanna Tukiainen pääsi melkein naimisiin amerikkalaisen miljonäärin kanssa. Johanna Tukiainen pääsi melkein naimisiin varakkaan ex-suomalaisen kanssa.

Johanna Tukiainen on melkein onnellisesti naimisissa miehen kanssa joka on melkein vakavarainen liikemies ja melkein raitis. Johanna Tukiaisen avioliitto tulee kestämään melkein ikuisesti.

Johanna Tukiaisesta otetut valokuvat ovat melkein todella upeita. Johanna Tukiainen esiintyy kaikissa tilanteissa melkein edukseen. Johanna Tukaisen julkisuuskuva on melkein myönteinen.

Johanna Tukiainen on usein melkein selvin päin. Johanna Tukiainen onnistuu usein melkein välttämään putkan.

Johanna Tukiaisesta tehty televisio-ohjelma oli melkein onnistunut ja sai hänet näyttämään melkein ihmiseltä. Johanna Tukiainen puhuu aina melkein totta. Johanna Tukiaisen blogi on melkein Suomen paras.

Johanna Tukiainen on melkein kielitaitoinen. Johanna Tukiainen on melkein kansainvälinen. Johanna Tukiainen on melkein käynyt 78:ssa eri maassa. Johanna Tukiainen on melkein ainoa ulkomailla ollut suomalainen.

Johanna Tukiainen esiintyi melkein Playboyssa, toisin kuin sisarensa Julia Tukiainen. Johanna Tukiaisen tanssiryhmä valloitti melkein maailman. Johanna on melkein Suomen ainoa tanssin ammattilainen.

Johanna Tukiainen on melkein hyvä laulamaan. Johanna Tukiainen on melkein Suomen eniten levyjä myyvä artisti. Johanna Tukiaisen keikalle tullaan melkein tosissaan.

Melkein odotan henkeä pidätellen että Johanna Tukiaisen kirjoittama omaelämänkerta tulee myyntiin. Siinä kerrottaneen melkein totuus asioista. Kai se ainakin melkein avattuun nettikauppaan tulee myyntiin?

Johanna Tukiainen pukeutuu melkein upeasti. Johanna Tukiaisen meikki on melkein kaunis. Johanna Tukiainen on melkein hoikka.

Johanna Tukiainen on melkein nuori, kaunis ja älykäs.

Johanna Tukaisella on edessään melkein loistava tulevaisuus.

1 comment:

  1. Lisäys toverilta

    Johanna Tukiainen on melkein kuollut maailman vaarallisimpaan malaria falcipariumiin. Johanna Tukiainen sai melkein Suomen parasta hoitoa, koska on melkein ainoa yhtä vakavasti sairastunut melkein koskaan. Johanna Tukiainen melkein myrkytettiin sairaalassa. Poliisit melkein uskoivat tarinan Kanyylimurhaajasta.

    Johanna Tukiainen on melkein aina kohdannut silkkaa kiusantekoa melkein kaikilta Suomen viranomaisilta. Verottaja vaatii melkein kaikkia veroja maksettavaksi. Tullissa vaadittiin tullimaksuja melkein merkkivaatteista, joita oli mukana melkein kontillinen. Poliisi käyttää melkein aina valtaansa väärin ja melkein uhkailee sähköshokkilaitteella. Ruotsin pahamaineinen poliisi melkein kirjoitteli melkein hävyttömyyksiä Johanna Tukiaisen melkein glamouristiseen kämmenselkään. Ja Ranskan poliisi ei melkein ymmärtänyt suomalaista juhlimisperinnettä ja melkein pilasi Johanna Tukiaisen melkein Saint Tropezissa viettämät melkein aidot Hello Kitty synttärit.

    Johanna Tukiaisella oli melkein kiihkeä suhde Mickey Rourken kanssa. Johanna Tukiaisella oli melkein suhde Tony Halmeen kanssa, joka melkein suositteli hoitoa Johanna Tukiaiselle. Johanna Tukiainen on myös melkein Suomen jäätävin henkilö, koska vain hän voi pudotella melkein Suomen johtavia ministereitä palleiltaan.

    ReplyDelete