30.3.11

The Nassu Diaries

Lähti toi mun vappunaamaribisness vetämään yllättävän bueno ja kun pitkävedostakin vaan tulee voittoi kun oma jengi jyrää apukoululaiset ni fyrkkaa on niin ettei sekaan mahu. Ku ei whiskyy ja siggejäkään ehi vetää ku 25/7 ni sitähän kertyy.

Niin mä sit soitin sille yhelle vilungille autokauppiaalle, tolle Virmasen Masalle, ja pistin sille pari hunttii rintafikkaan et se tilaa Paksukaisen tonne Jokereiden bastuiltaan vähän piristämään amigoja kun ne otti kybällä pataan meikäläisiltä Nordiksella.

Oli kuulemma Paksukainen tosi otettu siitä et sai ammua Lööppäriä ja uiveltaa Samdeitä Leuka-Hjallikselle, Lasileuka-Niemelle, Teatteri-Lasakille, Osmo Vänskälle, Näkymätön-Pirnekselle ja Invaliidi-Eavesille mut sällit ei vissiin kauheesti lämmennyt, ne oli vaan et hei – me hävittiin jo tää flaidis ku pikkugiltsit, pitääks meitä vielä sen lisäks sorkkia norsumololla kakkoseen?

Mut Vesipullo-Westerlundi vaa sano niille et ois kandennu vähän jäällä funtshata mitä duunaa ni ei nyt itkettäis. Itellä sillä oli kuulosuojaimet. Ja kaasunaamari.

Mut ei kaikki käyny vessassa spyttaamassa kun ne näki Paksukaisen. Leuka-Hjalliksen raitapuudelit Rönni ja Favoriini oli ihan et hei juma – Aim in lääv! Ne ei ollu koskaan nähny yhtä upeeta misukkaa ja rupes valkosilla tsheboillaan miekkailee et kumpi sen vie himaan mut eihän siitä mitää tullu ku kumpikin pillisluibari oli yhtä sokee eikä ne löytäny toisiaan ja sit lopulta Leuka kerto niille et ”Hei Aasit ei se oo Tonihalme se on Tunkkis!” jollon kumpikin dyykkas pää edellä ulos fönestä.

Junnu-Pulkka löyty seraavana aamuna lauteiden alta jonne se oli ryäminy delaamaan ja se vaan skagas horkassa ja hoki et ”tursaskävihanuriin tursaskävihanuriin tursaskävihanuriin tursaskävihanuriin” ja silt näyttää et Pulkkiksen ura on baibai.

Ja sillä aikaa kun jokerit väisteli tursaan lemmenkipeit laitataklauksia ja yrityksii hieroa vuittoniaan niitten feissiin niin meigä pakkas Shakespearen kootut ja Sibeliukset ja single maltit matkalaukkuun ja jätti köksän pöydälle lapun: ”So long, Fat Girl, see you in Hell! PS: Mullon enemmän massii ku sull!”

Sit mä otin kaikki sen mulle slumppaamat pinkit homokledjut, stikkasin ne ammeeseen, kaadoin pirtua päälle ja heitin stidin.

Sen jälkeen mä käväsin sen bunkassa ja jätin täkin alle parit kasat terveisinä ja vielä toisen lapun: ”HAIST VUITTON KUMITISSIPÄÄ! NASSU IS FREE!”

Ja eiku taxilla kohti uusii seikkailui!

No comments:

Post a Comment